Wkadk

Hvordan man har en god hygiejne (drenge)

Ønsker du at vide, hvordan man holder sig fra at være, at fedtet, ildelugtende fyr, ingen kan lide at være omkring? Læs disse tips om hvordan man kan være hygiejnisk.

Steps

Hvordan man har en god hygiejne (drenge). Brug ikke spray deodorant for at forhindre armhule lugt.
Hvordan man har en god hygiejne (drenge). Brug ikke spray deodorant for at forhindre armhule lugt.
 1. 1
  Brug ikke spray deodorant for at forhindre armhule lugt. Put deodorant på om morgenen, og efter gym klasse (eller enhver tid du får svedige).
 2. 2
  Brusebad hver dag med sæbe / body wash. Husk også at vaske under armhulerne og fødder med sæbe. Det er vigtigt at være rene. Rengør altid din private områder (håret fælder sved og kan stinke hvis ikke vaskes regelmæssigt).
 3. 3
  Shampoo og tilstand hår efter behov. De fleste mennesker er nødt til at vaske deres hår hver dag for at forhindre lugt og fedt. Husk at skrubbe din hovedbund og skyl alt produktet ud af dit hår, indtil det er "pibende" rense.
 4. 4
  Brug en lotion til at udglatte tør hud. Dette er valgfrit, og er ikke afgørende, men det er godt for din hud og for at forhindre udseendet af grimme, tør, revnet hud.
 5. 5
  Sørg for at rengøre og klip dine negle, når de begynder at få hvide ender. Piger især vil bemærke, hvis du har lange, beskidte negle. Dette tæller for tånegle, også.
 6. 6
  Børste tænder og efter hvert måltid, eller mindst to gange om dagen. Hvis du er studerende, skal du sørge for at børste dine tænder grundigt hver morgen inden skole. De vil se meget renere og din ånde vil være mere frisk. Sørg for grundigt at børste dine tænder og din tunge til at få alle de bakterier ude. Brug mundskyl er også stærkt anbefales.
 7. 7
  Brug Köln eller olier. Dette vil hjælpe med at holde dig lugte godt i løbet af dagen.
 8. 8
  Vask dit ansigt hver dag med ansigt rensemidler til at forebygge acne. Vask hver morgen, når du står op og hver aften, før du går i seng.
 9. 9
  Må ikke bære snavset tøj og vaske dit tøj jævnligt. Du kan nogle gange have de samme jeans to gange. Men du behøver ikke bære den samme t-shirt, sokker eller boxershorts mere end én gang. Når dit tøj bliver snavset, eller hvis du har slidt dem mere end to gange, så sørg for at vaske dem, før iført dem igen.
  • Tag dine sko, så snart du kommer hjem, så de kan lufte ud og tørre ud.
  • Bær sokker når du bærer sko. Hver fod sveder meget i løbet af dagen, så dine sko vil lugte temmelig dårligt, hvis du ikke bære strømper.
  • Bær undertrøjer til at holde din regelmæssige skjorte lugter mere frisk.

Tips

 • Brug fugtig toiletpapir, de får det rod ryddet op meget bedre end traditionel tørt toiletpapir, og de forlader en forfriskende duft.

Advarsler

 • Udskift aldrig et brusebad med en all-over Axe spray. Husk, der er ikke sådan noget som for lidt cologne, men der er sådan en ting som for meget. Hvis du har spray, en spray på dit håndled og en på dit bryst / nakke vil gøre fint. Hvis du ikke har en sprayflaske, ising en lille mængde af duften bag ørerne og på dine håndled. Husk bare fordi du ikke kan lugte det betyder ikke, andre kan ikke. Det er også okay - og nogle gange at foretrække - ikke at bære en duft.
 • Brug ikke for meget Axe, Tag, eller Köln. Navnlig lugte billige mærker billigt. Derudover er der mange mennesker er allergiske over for duftstoffer, så iført mindre er mere hensynsfuld.
 • Hvis du har en hund eller kat derhjemme bruger en lint pensel eller tape til at få hår ud af tøj.