Wkadk

Sådan ser attraktive (guys)

Du kan ikke styre dine gener eller din grundlæggende fysiske træk, men du kan kontrollere, hvordan du bruger det, du har fået. At være attraktiv er en kombination af flere forskellige faktorer, herunder grooming, personlighed og stil. Her er hvordan man skille sig ud og være din bedste selvstændige.

Steps

Sådan ser attraktive (guys). Bær Köln eller organ spray.
Sådan ser attraktive (guys). Bær Köln eller organ spray.

Grooming

Den nemmeste og mest basale ting du kan gøre for at være mere tiltrækkende øver god hygiejne. Ser ren og ildelugtende gode vil gøre folk ubevidst ønsker at være tættere på dig. Brug disse trin til at udvikle en daglig rutine.

 1. 1
  Bær deodorant. Find en duft og styrke, der virker for dig, og sætte det på første ting, når du får ud af bruseren. Hvis du opdager, at du får svedig eller ildelugtende i løbet af dagen, bære deodorant i din rygsæk eller mappe og genanvende.
  • Hvis du glemmer at sætte på deodorant, før du forlader huset, finde nogle hånd sanitizer og tør det på dine armhuler - det vil dræbe bakterier, der producerer kropslugt. Du har måske til at genanvende et par gange i løbet af dagen.
 2. 2
  Brusebad hver dag. Vask dit hår grundigt og bruge en body wash eller sæbe, der har en frisk og ren duft.
  • Hvis du normalt brusebad om morgenen, overveje at få en fogless spejl til din bruser, så du kan vaske dit ansigt og barbere, mens du er der.
 3. 3
  Bær Köln eller organ spray. Hvordan du lugter hele dagen kan gøre eller bryde din tiltrækningskraft - hvis du får det rigtige, vil folk automatisk blive rykket tættere på dig. Hvis du får det forkert, selv om det kan have den modsatte effekt og faktisk frastøde folk. Her er nogle grundlæggende retningslinjer at følge:
  • Må ikke bære for meget. Dette er det vigtigste ved lugte godt - det kan ikke være for stærk, fordi det er muligt at have for meget af en god ting. Selv roser kan lugte kvalmende, hvis du tager et stort pust af koncentreret rosenolie. Gør to eller tre pumper af cologne maksimum og kun tre pumper i kroppen spray. Din næse vil vænne sig til duften og stoppe "ildelugtende" det efter et par minutter, men andre mennesker kan stadig lugte dig.
  • Find en duft, der fungerer sammen med din naturlige lugt. Alles krop kemi er lidt anderledes, og som et resultat ikke hver duft passer hver person. Der er lugter at "arbejde" på nogle mennesker, og begynde at lugte forfærdeligt på andre. Hvis du kan, prøve et Köln eller organ spray, før du køber den. Bær den rundt for en dag, og bede en ven til at fortælle dig, hvordan det lugter et par timer senere.
  • Prøv at matche din body wash og din cologne. De behøver ikke at være den samme duft, men de bør være ens, således at de ikke producerer en støder lugt.
  • Put cologne løbet puls punkter. De dele af din krop, hvor store mængder af blod flyder tæt på overfladen, vil være en lille smule varmere i løbet af dagen, hvilket vil opvarme cologne lidt og gøre det lugter stærkere. Fælles områder omfatter håndled, hals og ryg af halsen.
 4. 4
  Vask dit ansigt hver morgen og aften. Mænd har naturligvis mere testosteron end kvinder, som er forbundet til en stigning i bumser og udbrud. Modvirke dette ved at tage sig for at holde dit ansigt rent.
  • Find produkter, der passer til din hudtype. Her er de mest almindelige typer:
   • Følsom / tør hud: Hvis din hud har tendens til at være skællet og tør, eller bliver rød og irriteret let, skal du bruge en ekstremt mild sæbe. Skip toner og bruge en lys fugtighedscreme.
   • Kombination / T-zonen huden: Hvis din pande, næse og hage (eller "T-zone") tendens til at være fedtet, men dine kinder er tørre, har du "kombination" hud. De fleste mennesker har denne hudtype, så se efter en sæbe, der er afsat til normal eller kombineret hud. Brug en mild toner på din T-zone og afslut med en fugtighedscreme.
   • Fedtet hud: Hvis din hud har tendens til at være ensartet fedtet, finde en ler-baseret eller tørring sæbe. Brug en mild toner overalt på dit ansigt, og slut af med en let fugtighedscreme. Hvis din hud føles fedtet i løbet af dagen, hente nogle face-blotting væv fra huden pleje afsnit af stof butik og dup dem på din hud i eftermiddag.
  • Hvis du har acne, kan du bruge en salicylsyre ansigt vask og sætte benzoylperoxid fløde på bumser. Hvis dette ikke hjælper, se en hudlæge.
 5. 5
  Shave eller trimme dit ansigts hår. Uanset om du vælger at være nøgne-faced eller har en skæg, er nøglen at tage sig at soignere dit ansigts hår hver dag.
  • For en glatbarberet look, barbering hver morgen inden du forlader til arbejde eller skole. Wet din hud først, og brug en skarp barberkniv og barberskum. Barbering mod hårene (det vil sige i den modsatte retning af hårvækst, fra din kæbe til din kind) giver en tættere barbering, men resulterer i mere irritation. Hvis du kæmper med indgroede hår, så prøv barbering med korn.
  • Administrer din skæg, overskæg eller fipskæg. Sørg for, at kanterne er pæne og rene, og trim enhver hår, så det er jævnt lang. Når du rense dit ansigt, være særlig opmærksom på at skrubbe huden under enhver ansigtsbehåring.
 6. 6
  Groom dine øjenbryn (ekstraudstyr). Du behøver ikke at plukke dine øjenbryn, men det kan hjælpe dig med at kigge lidt mere velplejet generelt. Her er nogle grundlæggende pejlemærker:
  • Find en god pincet. De to ben skal mødes helt - dette vil gøre plukning mindre smertefuld og mere effektiv.
  • Bruge resten af ​​dit ansigt som en retningslinje. Find en blyant og hold det op til kanten af ​​det ene næsebor, så blyanten krydser dit øjenbryn. Hår, der løber forbi blyant og ind i "Unibrow" zone over din næse skal plukkes. Gør dette for den anden side så godt.
  • Ryd op dine buer. Hvis dine øjenbryn ser stadig lidt busket efter du har plukket i midten, kan du prøve at plukke lidt fra under dine buer. Husk dog, at kun plukke under dine øjenbryn - ikke plukke hår over panden.
 7. 7
  Rengør og trimme dine negle. Hver to eller tre dage, når du får ud af bruseren, tage et minut til hurtigt trimme op alle 20 af dine negle og rense snavs fra under dem. De vil være blødere og lettere at administrere efter du har været i vandet i et par minutter. Både dine negle og tånegle skal trimmes kort, så der er bare en tynd streg af hvid over det hurtigt.
 8. 8
  Børste og tandtråd dine tænder. Combat dårlig ånde og bevare en perlehvide smil ved at tage sig godt af dine tænder.
  • Opdater din tandbørste. Din tandbørste bør udskiftes en gang hver 3. måned, eller efter du har genvundet fra en forkølelse eller anden smitsom sygdom. Hvis børsterne er begyndt at sprede sig ud, du har brug for en ny.
  • Floss hver aften. Ikke alene brug af tandtråd få plak og fødevarer ud af din mund, er det også menes at forebygge hjertesygdomme.
  • Børst din tunge. Dine tænder kan være mousserende hvid, men du vil stadig blive belemret med dårlig ånde, hvis tungen er snavset. Ved hjælp af din tandbørste, komme med et par lette strøg over din tunge, når du børster. (Må ikke presse for hårdt, eller du vil beskadige væv).
  • Afslut med mundskyl. Swish grundigt i 20 sekunder, og spytte.

Styling hår

 1. 1
  Har dit hår klippes regelmæssigt. Selv hvis du forsøger at dyrke det ud, er det nødvendigt regelmæssigt nedskæringer at afværge spaltede spidser. Du kan besøge en professionel stylist, eller klippe det selv. Enten måde, overveje disse skemaer:
  • Hvis du foretrækker at holde dit hår kort, tilstræbe at få det trimmet hver 2 til 3 uger. Sørg for, at du eller din stylist barberer håret, der vokser ned på bagsiden af ​​din hals.
  • Hvis du vokser ud af dit hår, få enderne klippede hver 4 til 6 uger. Selv om det kommer til at blive dækket, sørge for at barbere hår, der vokser ned på bagsiden af ​​din hals.
 2. 2
  Vask dit hår ofte. Vaske hår hver dag arbejder for de fleste fyre, men du kan strække det til hver anden dag, hvis dit hår er særlig tør. Find en shampoo og balsam, der synes at arbejde for din hårtype. (Hvis du kæmper med at have tørt hår eller spaltede spidser, kigge efter en sulfat-fri shampoo, uden sodium laureth sulfat eller natriumlaurylsulfat.)
 3. 3
  Anvend hårprodukter (valgfrit). Du behøver ikke at bruge produktet til at style dit hår, men de fleste mennesker gør. Det kan hjælpe dit hår ser blankere og sundere, samt give mere hold og kontrol. Her er nogle almindelige produkter, der anvendes til stil mænds hår:
  • Sera eller cremer. Disse kan hjælpe dig med at tæmme flyve-aways eller de-frizz krøller uden at gøre håret stift og fast.
  • Mousse. Brug hair mousse at tilføje volumen og glans til dit hår, med minimal hold. For de bedste resultater, gælder for vådt hår og lad det tørre.
  • Pomade, hår voks eller hår ler. Bruge disse produkter til at forme dit hår i at vanskelige at opnå former, såsom pompadours eller krøller (til naturligt glat hår). Vær opmærksom på, at det kan tage adskillige vaske at fjerne disse produkter, så anvende dem let. En ært beløb bør være rigeligt, hvis du har kort, mellemlangt eller tyndt hår. Brug pomade eller hår voks til en skinnende, wet look, bruge hår ler til en mat, naturlig tone.
  • Gel. I modsætning pomade indeholder gel alkohol, som udtørrer håret, og gør det til en stivere hold. For stærkeste hold, anvende gel til vådt hår.
  • Hår lim. Nogensinde spekulerer på, hvordan nogle mennesker får deres Mohawkerne til at stå lige op? De er sikkert at bruge nogle variation af hår lim, der giver den stærkest mulige hold. Vær på vagt over produkt oprustning, og vask håret grundigt.
 4. 4
  Red dit hår i en stil, der virker for dig. Du har måske til at eksperimentere lidt for at finde ud af hvad frisure passer bedst til din ansigt og din stil, men til sidst vil du løse i et look, der virker for dig på daglig basis. Overveje disse muligheder:
  • Del dit hår. Du kan Del dit hår ned i midten, til side, eller slet ikke. Prøv det et par forskellige måder, og se hvad du kan lide.
  • Red dit hår i den ene retning, i stedet for afsked, kan du prøve kæmning toppen af ​​dit hår på én måde. Hvis det er særlig kort, prøv kæmning den fremad, hvis dens længere, du kunne kam det tilbage, eller spike det op. Igen, prøv nogle forskellige stilarter.
  • Hvis du har længere hår, kan du prøve at trække den tilbage i en hestehale, styling det, så det hænder foran dit ansigt, eller kæmning tilbage og binde op bare den øverste sektion.
 5. 5
  Deal med halvskaldet (ekstraudstyr). Hvis du er halvskaldet, kan det være bedst at klippe eller barbere dit hår kort, således at forskellen mellem de to områder er mindre mærkbar. Vær sikker på at vaske dit hår lige efter træning, da ikke at gøre det siges at accelerere skaldethed, og giv dig selv en dejlig hovedbundsmassage hver gang du brusebad.

Tøj

Som de siger, tøjet gør manden! Du behøver ikke at bære dyre ting at være attraktiv, men dit tøj kan kommunikere en masse om dig. Overveje at bygge din garderobe omkring disse trin.

 1. 1
  Bær tøj, der passer. Du kunne være iført den dyreste jakkesæt i verden og stadig se akavet, hvis det er for lille eller for stor på dig. Dit tøj skal passe dig så godt som muligt, hvilket generelt betyder, at bunden af ​​dine bukser bør ramme eller dække dine ankler, bør langærmede skjorter hit eller dække dine håndled, og bunden dine skjorter bør ramme dine hofter.
  • Forsøg ikke at skjule din krop. Uanset om du er flov over at være for stor eller for mager, forsøger at dække det op med poset tøj kun gør man ser værre. Du behøver ikke at bære tøj, der er helt figursyet, men det bør ikke hænge eller forlade for meget plads.
  • Hvis du ikke kan bære størrelser off the rack, find en billig syerske eller skrædder. Måske du har tynde hofter men lange ben, og du kan ikke finde et par jeans, der passer til både. Køb tøj, der er lidt større end du har brug for, og finde nogen til at tage det ind, så det passer til dine målinger. De fleste renseri virksomheder vil gøre ændringer til en rimelig pris.
  • Smide ud eller donere tøj, der ikke længere passer. Du vil måske elske at gamle t-shirt fra high school, men du skal ikke bære det, hvis det ikke passer.
 2. 2
  Vide, hvordan at fremhæve dine bedste træk. Her er en grundlæggende regel for at få klædt: lyse farver fremhævning, og mørke farver obskure. For eksempel, hvis du kan lide dine skuldre, men du er ikke så glad for dine ben kan du prøve at bære mørke vaske jeans og en lys T-shirt.
 3. 3
  Finde ud af, hvilke farver ser godt ud på dig. Den rigtige farve vil gøre din hud ser awesome, mens den forkerte man kan gøre det ser vasket ud og gusten. Her er nogle grundlæggende test for at prøve:
  • Undersøg, om du ser bedre ud i hvid eller off-white. Prøv at holde en stærk hvid skjorte op til dit ansigt, så en off-white skjorte. Hvis du er ligesom de fleste mennesker, vil du se bl.a. bedre næste til den ene eller den anden. Når du regne det ud, holde sig til, hvad der virker.
  • Undersøg, om du ser bedre ud i sort eller brun. Det ene er ikke så klar som hvide, men nogle mennesker ser især bedre i sort over brun, og vice versa. Når man slår sig på en, ikke blander farverne - for eksempel, ikke bære brune sko og en brun bælte med sorte kjole bukser. Bær sorte sko, sorte bukser og en sort bælte, eller alle brune.
  • Prøv at regne ud, hvis du foretrækker "varme" eller "cool" farver. Cool farver er generelt baseret på blues, lilla, mørke grønne og blå-baserede rødvine, mens varme farver er baseret på gule, appelsiner, brune og gule-baserede rødvine. En nem måde at finde ud af dette er at finde noget, der er blå-rød, og noget, der er gul-rød, og holde dem op til dit ansigt. Hvilken en ser bedre med din hud tone? (Hvis du har brug for mere hjælp med hensyn til varme og kølige farver, søge online for et farvehjul, der viser dette.)
 4. 4
  Bestanden din garderobe med tidløse basics. Disse stykker bør ikke falde ud af stil for hurtigt, og de skal være lavet af kvalitetsmaterialer, der vil vare et par år. Saml elementer såsom ensfarvede polo shirts, faste eller plaid button-up skjorter, mørkeblå jeans, plain hvide og sorte T-shirts (uden reklamer eller grafisk design), en solid-farve blazer, mørk kjole bukser, en mørk og velsiddende jakke, lace-up kjole sko og hvide sneakers. Du vil altid være i stand til at sammensætte en præsentabel tøj fra disse stykker.
 5. 5
  Gøre vaskeri regelmæssigt. Nogle elementer af tøj kan holde ud at gå gennem flere slidt, før de er snavsede (f.eks jeans eller jakker), men skjorter, undertøj og sokker kan kun stå én bære, før de skal vaskes. Opsæt en tidsplan for at gøre vaskeri, så du behøver ikke bruge morgenen scrambling for noget rent.

Have en attraktiv tilstedeværelse

 1. 1
  Øv god kropsholdning. Det kan synes irrelevant, men stående op straight gør du synes sikker og i kontrol, folk, der ikke finder attraktiv. Hold dine skuldre squared, ryggen lige, og forsøge at centrere dine hofter over dine fødder. Gå med tillid og ikke trække dine fødder eller shuffle. Også ikke stirre på jorden.
 2. 2
  Smile. Tilbyder nogen en ægte smil er en af ​​de nemmeste ting, du kan gøre for at virke øjeblikkeligt tiltalende. Øv smiler ofte, og prøv at komme ind i en sindstilstand, hvor din grin er let at udløse.
  • Udvikle en varm humor. Find glæde og latter i de latterlige aspekter af livet, og ikke være bange for at påpege dette til andre mennesker. Prøv at holde dine vittigheder fri for henvisninger til kropsfunktioner, sex retsakter eller nedsættende andre grupper af mennesker.
 3. 3
  Gør øjenkontakt. Når du taler med nogen (især en, du kan lide), viser, at du er interesseret og opmærksom ved at gøre konsekvent øjenkontakt.
  • Brug øjenkontakt til at flirte. Kast flere blikke på nogen som sidder i nærheden af ​​dig, eller på tværs af rummet, indtil han eller hun fanger dig. Bevar øjenkontakt til en anden, smile og kigge væk.
 4. 4
  Være en gentleman. Du behøver ikke at være en udstoppet skjorte at vise basale omsorg og omtanke for andre mennesker. Sig "please", "tak" og "undskyld", og vise høflighed ved at holde døre åbne for mennesker walking bag dig.
  • Være respekt for andre mennesker. Må ikke rive ned andre folks tro, og ikke være unødigt uhøflige dem. Hvis nogen forsøger at starte en konfrontation med dig, gå væk roligt - det illustrerer, at du ikke vil synke til den anden persons niveau.
  • Må ikke bande eller gøre rå bemærkninger offentligt. Det er fint at lade dit hår ned en lille smule omkring dine fyr venner eller din familie, men undgå at tale på denne måde omkring folk, du ikke kender godt.
 5. 5
  Vide, hvordan man bære en samtale. At være en kompetent conversationalist kan hjælpe folk føler sig mere-lethed og afslappet omkring dig. Vide hvordan man henkastet spørge om, hvordan nogen gør, og lad der fører til andre samtaleemner. Stil åbne spørgsmål (for eksempel, i stedet for at sige "Har du nogen planer i weekenden?", Som kan besvares med et simpelt ja eller nej, så spørg "Hvad er du op til denne weekend?") Og holde sig væk fra omstridte emner som politik og religion.
  • At skærpe dine færdigheder inden for konversation, prøv slående op en chat med en fremmed, næste gang du venter rundt i offentligheden, som ved et busstoppested eller i kø ved købmanden. Hvis du kan få en ægte smil og et par linjer af samtalen ud af den anden person, du laver godt.
 6. 6
  Tal tydeligt og omhyggeligt. Når du taler til andre mennesker, så prøv ikke at mumle eller haste dine ord. Form hele sætninger, og undgå at åbne munden, før du virkelig har tænkt over, hvad du vil sige - det vil spare dig en masse potentiale forlegenhed.

Tage sig af din krop

 1. 1
  Spis godt. Holder sig til en sund kost kan hjælpe dig med at undgå dårlig ånde og bidende kropslugt, samt at holde dig sund og trim. Prøv at indarbejde nogle af disse retningslinjer i din kost:
  • Undgå junk food og elementer, der er højt indhold af sukker. Disse godbidder er fine hver gang i et stykke tid, men de bør ikke være en dagligdags ting. Prøv at begrænse beskedne mængder af sodavand, øl, slik barer, chips og andre elendige elementer til en "snyde" dag om ugen.
  • Spis masser af frugt og grøntsager. Du har hørt det hundrede gange, men spiser masser af rå frugt og grøntsager er afgørende for en sund kost. Overveje at prøve at spise frisk frugt (såsom æbler, appelsiner og pærer), som en snack, og prøv at spise mindst én grøntsag til både frokost og middag.
  • Lær at lave mad. Start med enkle ting - koge æg, gøre sandwich og salater, kok burgere og steaks, varme frosne grøntsager, kog ris & pasta. Det vil spare dig penge, forbedre din sundhed og imponere folk!
 2. 2
  Ophold hydreret. Din krop har brug for en masse vand for at fungere i løbet af dagen, så til formål at få 8 fulde 8-oz. glas vand hver dag. Hvis du tror, ​​vandet er for kedeligt at drikke, så prøv club soda med en tvangsindløsning af citron eller lime.
  • Du bør drikke nok vand at din urin er næsten altid klart (bortset første ting om morgenen). Hvis det ikke er klart, drikke mere.
 3. 3
  Øvelse. Konsekvent fysisk aktivitet kan ikke kun hjælpe din krop ser mere attraktive, men også løfter dit humør og holder dig fra at blive syg så ofte. Opsæt en plan, der virker for dig, og holde sig til det. Her er nogle forslag til at få dig i gang:
  • Gør grundlæggende strækninger, sit-ups, push-ups og andre øvelser hver anden dag. Bo konsistent med antallet af gentagelser. Så, som dine muskler forbedre, øge antallet af gentagelser, du gør, og du vil se resultater.
  • Prøv forskellige vægtløftning planer. Prøv at gøre så meget som du kan, men ikke over at udvide dig selv, og give dine muskler hviledage til at helbrede og opbygge muskler. Arbejde ud hver dag kan faktisk være dårligt for dig! Du skal dog ikke være bange for om at blive alt for buff. Karosserifabrikanterne i magasiner ser, at store, fordi løfte vægte er det eneste, de gør for et levende. Det vil ikke ske for dig.
   • De primære kerne elevatorer er Bench Press, Squat, Military Press, Dødløft og krøller. Hvis du har brug for mere bryst arbejde overveje at gøre Incline Press. Hvis du hellere vil gøre mere eksplosiv træning, overveje Power Clean, Push-press. Hvis dette stadig ikke er nok, kan du overveje at gøre bar snatch, træning m / ryk, hænge ren w / front squat eller andre dumbbell elevatorer. Hvis du har et medlemskab, stor, brugte bar primært og bruge maskiner såsom lat pull downs til at supplere.
  • Walk, jogge, ride din cykel, eller køre i 30 minutter, eller til en mile eller to samt (hvis du ride en cykel, køre, jogge eller gå til skole eller arbejde, så kan du få godt udnyttet bare gå, jogging, løb, eller ridning din cykel, det virker på din mave, ben og ryg). Det vil hjælpe din krop system til at være mere fleksible og mere kommende med mål.
  • Overvej morgen motion. Det kan bringe ud af din hud og gøre det ser pænere hele dagen. Bare sørg for at tage et brusebad efter så godt. Nogle gange, som du arbejder ud gennem-out den dag, du sveder. Alt, sved ville ikke lugte rart. At tage et brusebad efter en periode med sveden til at få fuldt ren ville stoppe lugt.

Tips

 • Må ikke betale en over-the-top mængde opmærksomhed til din crush. Dette kan komme ud som "stalker-lignende". Tal med dem. Hvis de ikke kan lide dig, beskæftige sig med det. Hvorfor spilde din kostbare tid ønsker, hvad du ikke kan have? Hvis du handler værdig og lade dem alene, og udvikle interesser i andre mennesker, kan de lide dig senere.
 • Mens han prøvede at imponere din knuse, aldrig, under nogen omstændigheder, påpege dine fejl, hvis de ikke har sagt noget. De har sandsynligvis ikke bemærket, og du er ved at nedsætte deres opfattelse af dig, hvis du gør det.
 • Hvis du får en eller et par bumser, ikke tanker om det. Alle får mindst et par i løbet af deres udvikling, så længe du ikke handler som om det er en big deal, vil folk ikke mærke til dem. For den lejlighedsvise bums (r), er det bedst bare at give afkald "Anti-bums" medicin og begrænse dig selv til blot at anvende en varm klud til bumser hver par timer. De fleste bumser bør kun vare et par dage, medmindre huden bliver irriteret eller infektion sætter ind
 • Aldrig være uhøflig eller agter at nedgøre andre i offentligheden, kan det sende et negativt budskab om dig, så være rart.
 • Må ikke være bange for at være kæphøj! Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men sørg for at du ikke over gøre det selvfølgelig.

At være en smule kæphøj kan påvirke din selvtillid og gøre dig selv mere attraktiv for piger omkring dig!

 • Lov modig omkring kvinder. De elsker det, når de er bange og du er i stand til at forblive stærke og beskytte dem.
 • Blow din næse. Ingen som fyrene sniffing, og de fleste mennesker vil få væmmes, hvis de ser en bussemand en fyr op næse. Så for at undgå dette, tage et lommetørklæde med dig og sørg for at bruge det.
 • Forsøg ikke at være nogen du ikke. Det er fint at undersøge forskellige aspekter af din personlighed, men ikke forsøge at tvinge dig selv til at være det stik modsatte af, hvordan du virkelig føler. Være ægte er attraktivt, og folk kan fortælle, når du ikke er reel. Hvis nogen ikke kan respektere, hvem du er, så er de ikke værd at den tid.
  • Hvis du ikke mener, at din personlighed er alt, attraktive, så tænk på de dele af din personlighed, du finder uinteressante. Vær opmærksom på eventuelle tendenser du eller andre kan finde irriterende. Obskure dem eller være opmærksomme, når og da de er ved at komme op og fjerne dem.
 • Gør ikke din ændring at køle tøj pludselig, da dette vil gøre dig til at ligne en poser. Lav en gradvis ændring over en periode på en måned og være sikker på at du har de venner og holdningen til at matche.
 • Altid tage hensyn til, hvordan andre føler, hvis du taler om dig selv hele tiden, det er mere sandsynligt, at du ikke vil have nogen at henvende sig til, men dig selv.
 • Må ikke spytte på jorden, mens du går.
 • Spil en sport som fodbold eller basketball for at møde nye mennesker og opleve noget nyt.