Wkadk

Hvordan til at handle på en film dato

Film datoer er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen uden ekstra pres for at gøre dybe samtale. For at gøre din date endnu mere af en leg, her er et par retningslinjer for, hvordan du skal handle samt strategier for at indlede kysse.

Steps

Hvordan til at handle på en film dato. Hils din date med et knus.
Hvordan til at handle på en film dato. Hils din date med et knus.
 1. 1
  Mød op tidligt. Give dig selv 10 eller flere ekstra minutter er ikke kun en respektfuld gestus, men også nyttigt, hvis du ønsker at finde gode pladser.
  • Hvis din date er sent, holde din cool. Head til en nærliggende café, hvis du ved, du har tid, men ikke bestille noget, der vil give dig dårlig ånde. Uanset hvad du gør, ikke skælde din date for at være langsomme, det vil dræbe stemningen.
 2. 2
  Hils din date med et knus. Hvis det er relevant, smide i en kortfattet kys, mens du er på det.
 3. 3
  Hvis du vil have noget at spise, få junior mynte! De vil ikke sidde fast i dine tænder som popcorn eller give dig dårlig ånde ligesom hotdogs. Dette er især vigtigt, hvis kysse er på menuen.
 4. 4
  Må ikke tale eller tekst under filmen. Selv hvis din date ikke synes det er uforskammet, alle andre vil.
 5. 5
  Hvis du ønsker at indlede fysisk kontakt, skal du starte ved at holde hænder. Sørg for at din hånd er varm og tør, ikke koldt eller svedig. Sætte din hånd under dit ben i et par minutter er en fantastisk måde at varme det op på en kølig teater.
  • Nogle piger kan lide det, når fyrene lægge en arm omkring dem. Men hvis det er en første date, og de ​​andre par omkring dig udfærdiger måske, at sætte din arm omkring hende gøre hende tror, ​​at du forsøger at gøre ud, også.
  • Gør ikke noget, at du ikke er fortrolig med, uanset hvad de mennesker omkring dig er op til.
 6. 6
  Når filmen er færdig, tale om det for en stund. Dette er den perfekte mulighed for at gøre nemme samtale og afslutte aftenen på en personlig bemærkning.
 7. 7
  Vær sikker på at takke din date. En god nats kys på teatret er sød, men hvis du ikke kysse på første date, så en tak er den eneste behov.

Sådan indleder kysse

 1. 1
  Kig ind i din date øjne. Hold dit blik lidt længere end du er vant til, men ikke stirre.
  • Prøv kun denne i løbet af en ikke-væsentlig øjeblik af filmen. Hvis din date også opmærksomt, kan du gå glip af din chance.
  • Vær sikker på at du allerede har brudt touch barriere kissing bør ikke forsøges, før ting som handholding.
 2. 2
  Hvis dit blik er returneret, læne tættere på. Dit kropssprog vil lade din date vide, at et kys er i orden.
  • Hvis dit blik ikke returneres, bare smile og se tilbage på filmen. Må ikke opgive håbet endnu, din date måske bare være nervøs.
 3. 3
  Hvis din date læner tættere flytte ind til. Starter ud med en lukket mund kys er en sikker satsning, det er bedre at lade dem der ønsker mere end at skræmme dem væk med uventede tungen.
  • Hvis du panik i sidste sekund, og ikke bevæger sig ind for et kys, bare grine det ud og prøv igen senere. Dette vil bryde spændingen og holde presset væk.
  • Hvis du planlægger at kysse, du og din date måske ønsker at hovedet til ryggen. Intet ruiner et øjeblik mere end at få grimme stirrer fra de mennesker omkring dig

Ting at huske, før du hovedet ud

 1. 1
  Arbejde ud rejsearrangementer i forvejen. Arrangere et møde sted eller et lift-aktie. Dette vil hjælpe dig med at få i biografen til tiden!
 2. 2
  Tag et brusebad. At være på en dato kan gøre dig nervøs eller svedig, så bader før tid er dit første linje i forsvaret.
 3. 3
  Klæd henkastet. Forsøg ikke alt for hårdt med dit udseende, især hvis det er din første date.
 4. 4
  Glem ikke at børste dine tænder!
 5. 5
  Medbring penge nok. I det mindste, skal du være i stand til at dække udgifterne til din egen billet og snacks, men det er bedre at bringe for meget end for lidt, især hvis du beslutter dig for at gå et andet sted efter filmen.
  • Vær forberedt på muligheden for, at du bliver nødt til at betale for din date - enten som en gestus, eller fordi (r) han glemte at bringe penge.
  • Have kontanter på hånden er en god idé, da nogle steder ikke accepterer betalingskort / kreditkort.
  • Overvej at bringe nødhjælp midler chancerne er du ikke nødt til at bruge det, men hvis du gør, vil det gøre dig synes pålidelige.

Tips

 • Uanset hvad, bringe tyggegummi eller pastiller. Det er bedre at have dem og ikke har brug for dem end at bruge dem og ikke har dem.
 • Romantiske komedier altid fungerer godt.
 • Watch elsker film, fordi hun vil være afslappet og det er okay at kysse i disse film.

Advarsler

 • Må ikke få noget, der kunne plette dine tænder / tunge (som slikkepinde), eller sidde fast i dine tænder (som mælk Duds).
 • Prøv ikke at få popcorn, men hvis (r) han tilbyder at købe dig nogle ville det være uhøfligt at slå den ned. Bare acceptere nådigt.