Wkadk

Hvordan at være en scene queen

Lavender Lush, Audrey Kitching, Leda Monsterbunny, Diistroy, Ashley Ashes, Karyna Katastrophe, Kandii Boo, Lexi Luxury, Katie Babyfacyce, Hanna Beth, Dakota Rose, Vanna Venom, SerenaRaquel, Brookelle Bones, Jenn Curbstomp, Hannie Dropkick, Kiki Kannibal er blot et par af de dronninger, som du sikkert har hørt om. Du har set deres, har du læst deres Twitters og MySpace profiler, og i dette øjeblik, du ønsker at lære, hvordan man rent faktisk være ligesom dem. Hvad er en scene queen præcist? Det er en, der hæver sig over alle de andre generiske scene kids og bliver en populær socialite. Har du hvad det kræver at være en scene dronning?

Steps

Hvordan at være en scene queen. Arbejde på din, da det er et velkendt faktum, at scene dronninger altid.
Hvordan at være en scene queen. Arbejde på din, da det er et velkendt faktum, at scene dronninger altid.

Confidence

 1. 1
  Arbejde på din, da det er et velkendt faktum, at scene dronninger altid. Uanset hvor de er, scene dronninger tror, ​​at de er i centrum for opmærksomhed. Det handler om dem, hele tiden.
 2. 2
  Du skal vide, at du er smuk og lære at elske og omfavne dine fejl. Det er vigtigt at vide, hvem du er, og vide, hvad du ønsker. Husk, når du bliver nervøs, alle er menneskelige ligesom dig.
 3. 3
  Bliv ikke overmodig. Ingen ønsker at interagere med en person, der sætter dem ned eller fungerer som en idiot. Men lad ikke folk gå hele over dig, enten. Du har brug for at vide lige den rette balance. En meget vigtig ting at huske er ikke at sige noget, der kunne gøre nogen nervøs eller flov, fordi vi alle har haft disse øjeblikke. Vide, at der er en fin linje mellem tillid og arrogance.
 4. 4
  Må ikke manipulere folk til at være anderledes for dig. Et eksempel på hvad man ikke skal sige, er, "Åh, jeg er smuk, og jeg gør det, og de gør det, så de er vrøvl." De er bare at være anderledes. Scene børn er meget forskellige, så det er vigtigt. Må ikke være ensbetydende med andre mennesker.

Sundhed og skønhed

 1. 1
  Start med din indre sundhed og skønhed. Hvis du er grim på indersiden, du er grim på ydersiden. Tag multivitaminer, drik masser af vand, motion dagligt, gør yoga, spise de grøntsager og forsøge ikke at tage så meget kød og fedt, især sukker.
 2. 2
  Sørg for at din hygiejne er i top. mindst en gang om dagen. Exfoliate din hud, vil du føle sig bedre og din hud vil glød.
 3. 3
  Brug en god lugtende lotion og sprays. Soak dig selv i rosenblade eller badesalt, noget, der dufter godt.
 4. 4
  Sørg for at dit ansigt er rent og fugtes. Dette bør gøres, før du bruger noget makeup overhovedet. Forkæl din hud med de rigtige produkter, afhængigt af den type hud du har.

Myspace navn

 1. 1
  Få en myspace side. Konstant opdatering på din at holde folk interesseret. Blog dagligt, være aktiv, tage billeder osv. Accepter mennesker, du kender.
 2. 2
  Prøv at lave konti på andre populære sociale netværkssider. Eksempler på sådanne steder er Facebook, Buzznet, Stickam og TheSceneKidz.ning.com, fordi det kun vil øge din popularitet. Opdatér og blog til at lade folk, hvad du laver. Audrey Kitching går på MySpace dagligt og opdateringer. Tilføje billeder til din primære profil, blog, sende beskeder, noget, der betyder, at du har travlt på en social networking site. Må ikke tale om det for meget heller.
 3. 3
  Tænk på en god scene myspace navn.
  • Spørg en ven til at tænke på et par ord til at beskrive dig, der starter med det samme bogstav som dit navn. Så få et stykke papir og skrive det r scene på forsiden af ​​dit navn, så i slutningen. Pick en, du foretrækker, og voila! Du har din scene MySpace fase navn, der skal nok gøre dig til en scene dronning.
  • Brug en ordbog og finde ord, der starter med det samme bogstav som dit navn. Derefter vælge en du kan lide og gøre det samme. Bare sørg for at din helt tilfreds og komfortable med dit navn.
 4. 4
  Tag ikke andre navne. For eksempel ikke gøre dit navn 'hello-kitty-helena "som hello kitty er allerede et registreret navn. Også sætte varemærke eller copyright-symbolet i slutningen af ​​dit navn. Derefter se til, når det har det så blot kopiere det og indsæt det på din myspace navn. Tænk på navne, hvordan Brookelle Bones gjorde. Eller brug dit fornavn og mellemnavn ligesom Hanna Beth.

E-berømte

 1. 1
  Find en måde at blive e- berømt. Audrey blev berømt, fordi hun dateret Brendon Urie, Jac Vanek fik berømt af dating Ryan Ross og være en selvudråbt fotograf, Zui Suicide blev berømt ved at gøre Trashy liv med Audrey Kitching, Kiki Kannibal blev berømt, fordi hun startede coon haler (striber i dit hår) og på grund af hun gør. Aliza Xternal fik berømt af dating Andy Sixx fra Black Veil Brides.
 2. 2
  Udvikl din egen unikke stil og starte en trend. Det handler om at være anderledes. Tænk up kreative ideer, der er åh så scene. Være lidt skør. Gør noget, som ingen anden scene queen har gjort før. Så længe du synes, det ser godt ud, det gør ikke noget.
 3. 3
  Når du har ramt på din geniale idé og udført det til dit look. Sende billeder om det på MySpace, skrive en blog om det, og hvordan du kom op med det. Dette kunne sende dig højt på MySpace hitlisterne!

Scene lingo

 1. 1
  Lær at bruge, men ikke overdrive det. Det er bedst at bruge lingo når du taler med, og ikke når du taler med din mor. Det er simpelt, bare tilføje ord i dit ordforråd, såsom "rad" og "stjernernes".
 2. 2
  Make up en af dine egne ord, da dette vil være meget scene og anderledes. Dens alle om at bruge ord fra 70'erne. Det er også en ny scene mode at sige yer som en pirat. Den bedste måde at finde flere ord er at søge scene vocab på urban vocab. Dette vil komme op med en belastning på ord, som du skriver i din egen scene vocab. Bare ikke overdrive det, da du vil blive kaldt en kæmpe poser og kun sige ord, som du ønsker at. Hvis du hader alle af scenen lingo så skal du ikke bruge det. Alt dette er dybest set op til dig.
 3. 3
  Få en professionel til at tage billeder af dig, som ingen ønsker at se en typisk "scenevinkel" billede af bare "en anden scene girl". Du ønsker at ligne en rigtig, og hvis du gør godt på skud, kan du faktisk blive en. At blive en model i et stort plus i scenen dronning verden. (Hvis dette ikke er muligt tjekke ud Hvordan til at tage gode scene billeder )
 4. 4
  Hvis du er ubrugelige på dette så godt, så spørg dine forældre, hvis du kan have en modellering fest for dig og dine venner til din næste fødselsdag. Men spørg hvis du kan gøre dit eget hår og makeup, medmindre du ved, at hår og makeup artist er en scene dronning. Enten det, eller du får en makeup eller hår kunstner, der allerede ER scene og ved, hvordan du kan lide din makeup til at komme og gøre det. Du vil ende op med fantastiske professionelle billeder på en reel baggrund, og det koster ikke så meget. Du har en god tid og alle vil elske en undskyldning for at pynte! Plus det vil være en stor ting at skrive om MySpace!

Make-up

 1. 1
  Bære en masse makeup. Scene dronninger er kendt for deres perfekte, detaljeret makeup, så sørg for at være god til at sætte det på. Brug en god brand som MAC, Urban Decay, Clinique, Chanel, og så videre. Du ønsker at bruge disse høj kvalitet mærker, fordi du vil have din makeup ophold perfekt hele dagen (og natten!) Lange, ikke at plette og ser sjusket.
 2. 2
  Eyeliner, øjenskygge, blush, foundation og er most.
 3. 3
  Hvis du bruger falske øjenvipper sørg for at de ser lige på dig. Hvis ikke, skal du bruge protein og forlænge mascara.
 4. 4
  Øjenbryn kan være tynd og kulsort eller hvad farve du har. Læber ser gode fugtes og glitre glans. Det gør dem ser større.
 5. 5
  Din makeup er din signatur - Hvad enten det er tynd eyeliner med blå mascara og neon grøn øjenskygge eller tyk sort eyeliner med lilla mascara og sort øjenskygge med tonsvis af concealer, det er din egen ting. Noget, som du designer.
 6. 6
  Dens godt at gøre vinkel vinger (cat-øjne) med din makeup og lyse øjenskygge.

Scene haircut

 1. 1
  Få en scene frisure. Scene dronninger formodes at være anderledes og unikke, og de ​​skal skille sig ud i en menneskemængde, der har radikale hår kan gøre underværker.
 2. 2
  Go vildt! farve dit hår en lys farve, såsom lilla eller pink, derefter tilføje tonsvis af vanvittigt. Farve dit hår en anden farve hver par uger, og hvis du kan lide den oprindelige farve job, så tilføje nogle touch-ups hver måned. Oprettelse eller begærligt anvendelse af ny kan raket dig op scenen hitlisterne. Prøv at videoer på YouTube.
 3. 3
  Det er vigtigt at udvikle din egen unikke stil. Det bliver mere og mere populære blandt kulisserne for at klippe dit hår selv, men det kan ende et rod, og det er ikke meget scene dronning. Det er tilrådeligt at gøre små bidder dig selv, men lader de store dele til stylist. Så længe du tror, ​​du ser godt så det er alt der tæller.
 4. 4
  Hvis du har skadet hår, få det behandlet og tage sig af det. En god måde at hjælpe tørt skørt hår er maxx fugt. Tag multivitaminer med biotin, MSM, padderok, b12, folinsyre, kobber, magnesium, og derefter vitamin allerede burde have alot vigtigste næringsstoffer. Drikke masser af vand kan hydrat dit hår foliciles og hjælpe dit hår forblive raske. Få dit hår trimmet afhængigt vækstraten på det, fx hvis dit hår vokser omkring 3 inches om måneden, få det trimmet med 1 tomme.
 5. 5
  ikke ikke. Nogle gode farver er jet sort eller stilleto sort på toppen med lyse farver nedenunder. Det er faktisk ligegyldigt, hvordan du style dit hår, men de vigtigste træk af såkaldte "scene hår" er en lang frynser over ansigtet, urolig krone og lange, silkeagtige under lag.

Trend

 1. 1
  Start en ny trend. Mange scene dronninger blevet berømt ved at starte nye trends. Kiki Kannibal vundet tonsvis af popularitet ved at starte udviklingen af at sætte striber i håret (coon striber eller spor) og Dakota Rose lavet sætte leopard pletter i håret det nye "det" ting at gøre.
 2. 2
  Brug din kreativitet og originalitet til at starte din egen nye trend, noget som ingen eller meget få mennesker nogensinde har gjort før. Hvis det er godt nok, vil andre mennesker kopierer dig, og du vil blive kendt som en trendsætter, og gøre dig genkendelig nok til at blive betragtet som en scene dronning. Jo mere original den tendens, jo større dens bundet til at være. # Skriv masserne om din nye tendens på MySpace og post mange videoer på YouTube viser, hvordan man gør det, og sende så mange tags på som du kan tænke på. Dette vil få dig flere hits, og du kan ende med at blive rigtig berømt.

Tøj

 1. 1
  Køb det rigtige tøj. Online tøjbutikker, såsom New York Couture, Glamour Kills, Drop Dead Clothing, hærværk, Attitude, Tokidoki og Bleeding stjerne er meget populære blandt scene royalty.
 2. 2
  Må ikke begrænse dig selv til mærkenavne, prøv shopping på, så godt. Tøjet er om at være anderledes og om at være fortrolig med, hvad du slid. Dette er vigtigt.
 3. 3
  Prøv at være så forskellige, som du kan. Tjek Lexi Lush! Hun er super original! Bær plents af dyreprint og dristige farver. Shirt stilarter kan være bluser, band t-shirts, halterneck tanke, tanktops, rigtig noget, men det skal monteres på din krop til at se godt ud. Køb skinny jeans, som du kan få dine hænder på. Print, karakteriseret, regnbue, frøer, stjerner, rippet, lange, korte. Skinny jeans! Det er, hvad du vil bære hverdagen. Det er vigtigt at have så mange som du kan! Hvis du får rippet jeans får nogle awesome strømpebukser at toppe ud under dem. Zebra eller leopard print er gode, især farverige dem.
 4. 4
  Shop i butikker ingen havde nogensinde hørt om og slid tingene ingen andre er iført. At være tilfældige er nøglen, og er især med scene dronninger. Scene dronninger er glamourøse og har tendens til at bære flere tegn. Også ting som McDonalds logoet er awesome og ser meget sød. Alt hvad du kan tænke på: dystre bjørn, hello kitty, Pokemon, superman, batman, barbie, TMNT, noget anime. Bare være anderledes.

Tilbehør

 1. 1
  Få tilbehør. Bær buer, bånd, pandebånd. Det er virkelig om at være anderledes. Skinny pandebånd er gode og store buer er et must. Bær så mange armbånd, som du kan.

Social

 1. 1
  Være meget social. Må ikke bare sidde hjemme på din computer hele dagen sender venneanmodninger. Gå til koncerter og klubber, og vær sikker på at deltage store festivaler og ture i nærheden af ​​dig.
 2. 2
  Komme ud så meget som du kan. Go hvor du kan. Der bør ikke være en lørdag, hvor du er sad i. Spar tid for dine forældre så godt selv, men sørg for du får derude. Se verden, udforske, gå til shows, gå til hvalpe / klubber / barer bare komme ud!
 3. 3
  Mød nye mennesker og tage billeder af dig overalt at blogge og lægge billeder på myspace. Du vil have folk til at fik på din MySpace-profil, tage et kig på din blog navne siger alle de spændende steder, du har været, og for dem at sige "WOW!"

Scene konge

 1. 1
  Få en scene konge. Ingen scene queen er komplet uden en varm scene kæreste. Har ham med dig på alle tidspunkter og prale om din nye kulisser. Men husk, drenge har følelser, de er ikke bare et tilbehør. Behandle dem med respekt. Må ikke gå ud med den første fyr du ser. Mød fyre på udstillinger, klubber, eller endda i skolen. Den ultimative scene queen ting at gøre, er at dato nogen berømt i et bigband.

Tips

 • Støtte dine venner, og de vil gøre det samme. Det er almindeligt kendt, scene eller andet.
 • Aldrig ned igen, og ikke græde. Hold hovedet højt, når tingene til forkert.
 • Køb dit tøj fra Walmart, Target, og 99 cent butikken. De behøver ikke at være dyrt!
 • Få en god kæreste. Han behøver ikke at være scene, en del af relationer er at opleve nye typer af mennesker.

Advarsler

 • Må ikke gøre det hele på én gang, skal du starte med mønstret lejligheder, lagdelte hår og side pandehår, regelmæssige farvede skinny jeans, tegneserie t-shirts, og selvfølgelig slid gelé armbånd buer og hoved bands og lyse makeups gøre lidt mere hver uge og i ca 2 måneder vil du være klar til alle ud scene dronning.
 • Hvis folk er uhøfligt at du, børste dem væk. Aldrig foregive at være en person, du ikke er.
 • Du kan få gjort nar af. Nogle mennesker kan kalde dig en poser eller en falsk, og du kan få nogle had mail. De fleste af disse mennesker er som regel bare jaloux. Men hvis du virkelig er virkelig en Scene Queen, vil dette ikke genere dig på alle!
 • Gør ikke noget dårligt at få opmærksomhed.
 • Brug aldrig bandeord i et barsk måde. Det vil gøre dig til at se grim.

Ting du behøver

 • Hårfarve
 • Hår blegemiddel
 • Hair extensions
 • Faux øjenvipper
 • Kamera
 • Store solbriller
 • Portefølje
 • Fan site
 • Community sites
 • Tilbehør
 • Skinny jeans / farvede jeans
 • Ballet flats / super høje hæle / converse
 • logo, folie toppe
 • Neon Makeup
 • Band tees