Wkadk

Sådan gør Gothic Lolita hår og makeup


Når folk ser op " Gothic Lolita ", de fleste af de oplysninger, der vender tilbage fra en søgning er meget grundlæggende. Her er en mere dybdegående kig på populære stilarter.

Steps

Sådan gør Gothic Lolita hår og makeup. Opnå udseendet af en porcelænsdukke.
Sådan gør Gothic Lolita hår og makeup. Opnå udseendet af en porcelænsdukke.
 1. 1
  Opnå udseendet af en porcelænsdukke. Før du gør dit hår og makeup, så husk, at det væsentlige udseende Gothic Lolita er, at en porcelænsdukke, med fejlfri hud og perfekt hår. Disse er overraskende let at komme. En dag i ugen (weekender anbefales, da du kan køre rundt med Goop på dit hoved og ikke få funny ser hvert tretten sekunder), oprettet et »spa« dag.
 2. 2
  Påfør en konditionering maske til dit hår, enten noget fra en skønhed butik eller hjemmelavet mayonnaise (Ja, virkelig).
 3. 3
  Comb Goop gennem håret med en bred tandet kam, drej den op på toppen af dit hoved, og sætte enten en badehætte, plastik eller en plastik indkøbspose over det.
 4. 4
  Massér en udrensning creme over dit ansigt (bare snuppe en stor flaske på dollar butik, de billigere er normalt mere skånsom alligevel), og lad det sidde i et minut. Skyl og gnide på en eksfolierende scrub.
 5. 5
  Sæt en stor gryde med vand på komfuret, lad det komme i kog, tag det af, og sæt den på en varm pad et sted, at du kan sidde komfortabelt bøjet over det.
 6. 6
  Få en tyk håndklæde, holde hovedet over skålen, og sætte håndklæde over hovedet. Ophold lide, at i ca 10 minutter, fem, hvis du har følsom hud. (Må ikke være så lang, at dampen sårer dig.) Løft op håndklæde til at lade luft i indtil dampen tynder lidt. Hvis du har hudorme, tage et væv og forsigtigt gnide dem, når du er færdig.
 7. 7
  Tag en ansigtsmaske, afhængigt af din hudtype. To gode hjemmelavede slags er 2 æggeblommer med en spiseskefuld af olivenolie (til tør hud) og en æggehvide pisket fluffy med en spiseskefuld citronsaft (for acne tilbøjelig hud). Lad disse sidde i tyve minutter, derefter skylles med koldt vand. Følg anvisningerne på flasken, hvis det er butikken købt.
 8. 8
  Påfør toner til en fugtig vat og feje over dit ansigt. Lad tørre, så splash dit ansigt med vand og massere dit ansigt med ansigtet lotion af dine valg. Lad det sidde i 5 minutter, og tryk derefter på væv til dit ansigt for at fjerne det overskydende. På daglig basis, vaske dit ansigt to gange dagligt med en ren vaskeklud (hænge det op til tørre, når du bruger den, og erstatte det hver to dage).
 9. 9
  Exfoliate mindst en gang om ugen, og højst hver anden dag med en eksfolierende scrub.
 10. 10
  Få dit hår trimmet. Spaltede spidser ikke hører på en porcelænsdukke. Den mest populære stil er langt hår, med bløde lag og frynser pandehår. Du kan også udelade lagene, især hvis du har glat hår. Bær dit hår i en klassisk måde, der supplerer din ansigtsform. Spørg den person, der skærer dit hår, hvis du har absolut ingen idé om.
 11. 11
  Før du gør dit hår, ordne din makeup. Det er nemmere at anvende makeup med dit hår helt tilbage og ud af dit ansigt, hvilket betyder en hestehale og pandebånd. Når du vasker dit ansigt, gnid facial lotion ind i din våde hud, og lad tørre. Efter fem minutter, duppes det overskydende med væv.
 12. 12
  Skabe en naturlig base. Du ønsker et meget naturligt look. Du kan give afkald på vådt ansigt-lotion bit, og tilføje nogle fundament i dit lotion. Et tip, der er virkelig god, hvis du ikke har brug for fonden er at tage et pulver baserede fundament i en nuance lysere end din hud tone (alt andet vil se kalkholdig), og anvende det til din næse og området umiddelbart omkring det, pande, og hage. Blend det udad med meget rene fingre.
 13. 13
  Tilføj pulver. Efter fundamentet (eller lotion), pulver din hud med løs pulver.
 14. 14
  Flyt på øjnene. Du søger at få dukke øjne, så præcision tæller big time. Tag en vinklet pensel, og dyp det i sort øjenskygge, eller brun, hvis du foretrækker det. Du kunne virkelig gøre dette med alle farver, men mørkere farver er bedst.
 15. 15
  Tap det overskydende, afstive arm din skriftligt hånd med den anden hånd, forsigtigt strække låget, så du har ingen slap, og anvende. Sæt det lige bag din øverste vipper, bliver bredere mod ydersiden hjørne, og tyndere på indersiden.
 16. 16
  Re-dip og tryk, derefter anvende en tynd linje til den ydre fjerdedel af dit nederste øjenlåg, igen lige under vipperne, og bliver bredere mod ydersiden. Re-dip, og udvide hjørnet af øjenskygge et par millimeter forbi hjørnet af dit øje, ikke mere end 5, hvis du ønsker et naturligt look.
 17. 17
  Blend ud med rene fingerspidser. Gider ikke strække ud af din låget, når du gør dette, fordi ikke strække vil producere små linjer, der efterligner øjenvipper. Dernæst krølle dine øjenvipper med en øjenvippe curler. Hvis du er af asiatisk etnicitet, så prøv en opvarmet krøllejern, da du har tendens til at have meget lige vipper.
 18. 18
  Påfør klar mascara, så lad denne tørre i et minut eller to, så sort eller brun, hvis du ønsker. Et tip til blondiner - meget mørk brun eller trækul vil gøre dine øjne skiller sig ud mere, ikke sort. For alle andre vil black gøre dine øjne skiller sig ud mere.
 19. 19
  Tilføj farve. Hvis du vil have lidt farve, gå til en mat baby pink eller rose, hvis du har varm hud eller lilla eller blå, hvis du har kølig hud. At fortælle, hvor du har, holde noget guld og noget sølv ved siden af ​​din hud. Hvis guld ser bedre, har du varme hud. Hvis det er sølv, har du cool. Bare anvende et tyndt lag, før du anvender eyeliner i omkring de samme områder, men forbi det lidt på dine nedre øjenlåg, og videre op overalt.
 20. 20
  Tag et pulver i samme farve, men mørkere, og feje det ind den krølle på din låg. Blend.
 21. 21
  Forbered kinderne. Påfør enten ingen rødme eller en lyserød, der ser godt ud for din hud. Hvis du ikke er sikker, skal du gå til en skønhedssalon.
 22. 22
  Gider ikke at definere dine kinder, medmindre du gerne vil have en aristokrat look. Du forsøger for en barnlig effekt.
 23. 23
  Sidst men ikke mindst, fastsætte læberne. Få en blød pink, der ser godt ud på din hud, og en læbe liner, der matcher det. Brace din arm, og følge den linje af dine læber.
 24. 24
  Påfør læbestift. Matte læbestift er anbefalet, og ingen glans, fordi fokus for dit ansigt skal være dine smukke øjne. Hvis du ønsker en pouty look, tage en lys nuance skinnende øjenskygge, der blev anbefalet til din hud tone, og anvende bare en lille smule til midten af ​​din underlæbe. Voila!
 25. 25
  Opret håret. Der er mange forskellige stilarter, som du kan få dit hår til Lolita, de mest populære er:
  • Ringlet krøller. En stor mulighed, hvis du har hår, der er langt, eller i det mindste skulder længde. Let skabt ved hjælp af en curling stang, kan du have små, stramme krøller (bedst til skulder længde) eller større, løsere krøller (bedst for hår længere end skulder længde). Denne stil ser strålende med nogen form for medaljon så godt.
  • Straight hår. Dette bør kun ske, hvis du har den rigtige snit. Sundt hår, med en marginal, der kommer over øjnene (dine øjne skal ikke skjules overhovedet. Du brugte al den tid at gøre dem store og dukke-lignende, hvorfor skulle du skjule dem?) Og hage længde-eller længere. Hvis dit hår ikke er naturligt lige, bruge strygejern.
  • Fletninger. En enkel, men alligevel yndig stil, som er fantastisk, hvis du virkelig vil for en barnlig effekt. Kan gøres som enten den ene fletning (trukket tilbage, så det falder ned ad ryggen) eller to fletninger (en på hver side). Ser godt ud på alle hår længder.
  • Pigtails. Passende til kort hår til skulderlangt hår, som det ser ud sødeste denne måde. Denne frisure ser flot ud med hår-tilbehør snarere end headpieces såsom buer og søde girly klip (men holde det på et minimum. Dette er Lolita, ikke Decora!)
 26. 26
  Hvis du har problemer med at vælge en stil, så tjek et par gamle victorian billeder til inspiration.
 27. 27
  Style håret. Få en spritz flaske fuld af vand, og jævnt tåge dit hår. Comb det igennem og tilføje enten en lille smule mousse eller leave-in balsam, mousse, hvis du ønsker volumen, balsam, hvis du vil sleekness. Hvis du har krøller, kan du bruge en diffuser på dette tidspunkt. En diffuser er en hårtørrer vedhæftet fil, der nødblus på yderkanten, og har en lille flad sted inde. Igen, så spørg en skønhed butik, hvis du ikke er sikker.
 28. 28
  Tænd tørretumbleren på lav varme, og sænke dit hår, indtil det hviler på den lille cup. Hvert tiende sekund eller deromkring, kradser dit hår i dine hænder. Tør resten af ​​dit hår som dette.
 29. 29
  Mist med indstilling spray. For glat hår, enten bare børste når de er tørre, eller glatte med velour dækket plader. Når du bruger elastikker, få stoffet belagt slags uden metal tilslutning dele.
 30. 30
  Tilføj duft. Vælg en parfume, der er blomstrende, legende og lys. Tungere dufte er bedre egnet til Aristokratisk typer.

Tips

 • Til linje dine læber, skal du ikke prøve at ændre formen, medmindre du har en masse praksis og en rolig hånd. Gør ikke noget mere overdrevet end linjen lige rører kanten af ​​din underlæbe, og ikke ændrer din overlæbe. Ingen kan gøre dette korrekt bortset fra fagfolk. Hvis du tror, ​​din overlæbe er for tyndt, dække bunden af ​​din underlæbe med foundation og line det lige over den naturlige linje.
 • Flower hovedbeklædninger En meget sød Gothic Lolita hårpynt er en blomstret hovedet;. Som er dybest set to blomster forbundet med strenge af perler, wrap omkring bagsiden af dit hoved. Blomsterne er holdt i håret med bolle kamme på hver side af dit ansigt. Hvis du ikke er sikker på, hvad bolle kamme er, at gå ind i en skønhedssalon og spørge.
  • Materialer til denne version af disse er to af den samme slags falske blomster, en lille, ligesom en åbning opløbet, en medium til meget store; en varm lim pistol, mange små perler i en tilsvarende farve, store perler i en tilsvarende farve til blomsterne, tynd, elastisk snor, regelmæssig ledning, to kamme, en stor, en lille, i en tilsvarende farve.
  • For at gøre det, klippe tre stykker af regelmæssig snor på tæt, men varierende længder. De bør være dimensioneret i henhold til personens hals længde, der vil være iført dem. Mennesker med en meget lang hals og ansigt kan gå videre og lad dem røre deres skuldre, bør folk med korte ansigter og korte halse skyde for lige forbi bunden af ​​deres ører. Ligeledes, hvis du har en lang ansigt, gå til en større blomst, hvis du har en kort ansigt, så prøv en mellemlang blomst.
  • Knot bunden af ​​snorene, så strengen perlerne i et mønster af Smalls derefter en stor. For eksempel, 30 klatvask En stor, og 20 klatvask derefter en stor, men du kan virkelig have det sjovt med dette. Gør hvad mønster, du vil, eller noget mønster overhovedet. Det er op til dig.
  • Binde disse sammen i toppen, efterlader nok af en ende for at være i stand til at binde den til den elastiske Cording.
  • Skær tre stykker af elastik, med tanken om bløde swags mod bagsiden af ​​hovedet.
  • Skyd for dem at være løs nok til nemt at rumme en bolle uden at skulle strække. Bead ledningerne i det samme mønster som de andre strygere og derefter binde swags sammen i begge ender.
  • Tie spray af perlerne til swags, så varm lim slutningen, hvor de to grupper kommer sammen til den lille knop af plast på bagsiden af ​​stor blomst. Lad denne tørre, så lim den mindre blomst til den anden side af tyvekoster, igen, lad tørre. Sørg for at begge blomsterne står i samme retning.
  • Dernæst tager den store kam og varm lim det til bagsiden af ​​stor blomst over perlerne. Når du lim det, skal du sørge kammen kurver væk fra blomsten, og har det med tænderne pegende parallelt med perle swags. I orden, bør du have blomsten, perlerne, så kam.
  • Gentag disse instruktioner til at lime den lille kam på den lille blomst.
  • At bære det, holde en blomst ved kam, tryk det til dit hoved et par inches foran, hvor du ønsker det, så det skubbes på plads. Sving den anden blomst omkring bagsiden af ​​dit hoved-bliver ikke vrides perlerne rundt skub det derefter på plads.
  • Start med den store blomst, da det er nemmere ikke at bekymre sig om spray af perler, når din manøvrering omkring bagsiden af ​​dit hoved. De fleste mennesker sætter deres hår i bølgede rottehaler og derefter glide en blomst på toppen af ​​en grisehale, og den anden blomst på bunden af ​​den anden pigtail. Du kan gøre dette med dit hår helt ned, og blomsterne skævt.
  • En anden sød måde at bære dette, især hvis du har tykt hår, er at sætte dit hår i en bolle på bagsiden af ​​dit hoved, og skub derefter kamme i på begge sider af det. Du kan også sætte din i Prinsesse Leia boller på hver side af dit ansigt, så gør det grisehale bit. Det er især sød, når parret med bun covers!
 • Hvis du ikke er god til makeup, tage en dag for dig selv, og praksis. Praksis virkelig gør perfekt.
 • Hvis du kan lide flydende eller blyant eyeliner gælder det på samme måde, så gå over det i pulver. Pulveret bare sætter det på plads, så du ikke vil ende op med vaskebjørn øjne.
 • For et anderledes look, så prøv glitter eller shimmer pulver. Påfør efter eyeliner og mascara.
 • Som for hovedbeklædninger, dig, medmindre se en, som du virkelig elsker, og tænker er bare perfekt, eller du ikke kan håndtere en saks, er der absolut ingen grund til at købe en. De er sindssygt nemme at lave. Her er tre grundlæggende dem med uendelige muligheder.
 • Cute bunchees. Dette er fantastisk til hage længde hår.
  • Snup en del af hår fra lige bag øret. Du bør være i stand til nemt at røre din tommel-og pegefinger sammen, mens du holder den.
  • Bind bunchee tilbage med et hår-band. Gør det samme på den anden side af dit hoved.
  • Få en 2 meter af tykke bånd. Farven skal matche dit outfit. Skær den i halve og binde det i store, selv buer, så de sidder på toppen af ​​dine bunchees.
  • Spray dit hår, så det forbliver stift.
 • Hvis du har meget brede sæt øjne, linje i toppen af ​​dine øjne det samme som jeg har sagt, men linje den indre fjerdedel af dine nedre øjenlåg, ikke den ydre.
 • Bun dækker. Et klassisk hårpynt er hår boller. Disse er grundlæggende små poser, som du bære over boller, som regel på hver side af dit hoved. De er ekstremt enkel og nem at lave.
  • For materialer, du har brug for omkring en gård af en smuk stof; to meter af bånd til at gå med det, matchende tråd, evne til at sy eller bruge en symaskine. For at starte, lægge ud stoffet og skåret ud cirkler med 11-tommers diametre. Hvis du har meget langt hår, bør du prøve i 12, eller måske 13 inches. Forsøg ikke denne stil, hvis dit hår ikke er mindst forbi dine skulderblade. Alt kortere ville ikke rigtig se godt ud.
  • Tag de kredse, og lave små klip omkring 5 millimeter lange omkring ydersiden af ​​cirklerne hver tomme eller deromkring. Sy disse små flapper på undersiden af ​​de kredse, så man ikke kan se de afskårne kanter af stoffet.
  • Næste, fold kanterne over sig selv, og sy dem efterlader nok plads til båndet at glide rundt i, men ikke for meget plads.
  • Tag båndet, og skæres i halve. Det virker bedre, hvis du bruger et groft bånd, fordi satiny dem gerne at løsne sig.
  • Skær en slids i hem du lige syede og foder båndet igennem.
  • Én sød måde at bære disse, især hvis du bruger dit hår bølget eller krøllet, er at sætte dit hår i rottehaler, så sløjfe elastikker omkring dem gør løs, rodet boller, med enderne hængende ud af bunden. Binde på Bolle covers, forlader stykker af hår hængende i små bølger og krøller! Du kan gøre det samme med net, hvis du ønsker en mere madam-ish look, bare lave én stor (ca. 15 inches), og få fat i en lille blomst til at fastgøre ved siden af ​​stævnen!
 • Ribbon headpieces. Indbegrebet af Gothic Lolita, disse er temmelig let at lave, og bør tage dig 20 minutter på det mest.
  • Du får brug for stof; matchende tråd, tynde bånd, omkring 5 meter tykt bånd, helst ikke den satinagtig art siden der kommer let fortrydes, blonder og et strygejern.
  • For at gøre det, lægge ud dit stof, og skære en 6 1/2 med 8 1/2 tommer rektangel. Tag 6 1/2 tommer side og sætte dem sammen, så den højre side af stoffet indeni.
  • Pin disse, og sy dem, så du har en kant uden sømmen en kvart tomme.
  • Tage dette til strygebrættet, drej den højre side ud. Kanterne af stof skal være inde lille rør på dette punkt.
  • Læg det fladt ned, så sømmen er i midten.
  • det.
  • Når du er færdig, tage det store bånd og skæres i halve. Tage kanten af ​​båndet, lægge den oven på stoffet, så bånd er på toppen af ​​sømmen med den søm være i den præcise kant af båndet. Sy enden på, og gentag med den anden side. Dernæst fold enden af ​​stoffet ind i røret, med en kvart tomme af stoffet inde hele vejen rundt. Sy dette på plads, og gentag med den anden side. Vend det over til den side med ingen søm, og sætte mærker med kridt langs kanten for hver centimeter. Vær sikker på at du måler, da præcision er vigtig her. Tag den tynde bånd, og sy enden på en af ​​de fire hjørner. Derefter svinge den ned til den anden side, og sy det til den anden mark. Sving den op igen, og sy til den tredje flueben, ned til den fjerde, op til det femte og tilbage ned til den sjette. Klippede snoren.
  • Du skal ende op med noget som dette: / \ / \ / \.
  • Gentag nu med de andre mærker.
  • Du bør få dette: XXXXXX.
  • Nu tager blonder, og sy den til ydersiden.
  • Binde det på, så det er på kronen af ​​dit hoved bag dine pandehår, hvis du har dem. De lange bånd hængende ned slips under hagen, med buen til den ene side af din kæbe. Der har du det! Det ser bedst med dit hår ned, og du kan gøre det så simpelt eller kompliceret, som du ønsker. Lige den falske blomster fan, det er bare vanvittigt sød, hvis du tager to små blomster, den ene mindre end den anden, og sy dem til den ene side. Eller en stor blomst. Det er op til dig!

Advarsler

 • Brug ikke scrub, hvis du har meget dårlig acne! Det vil bare opflamme det endnu mere, og kan resultere i ardannelse.
 • Hvis du ikke er god til makeup overhovedet, bede om hjælp eller få yderligere vejledning.
 • Følg anvisningerne på alt. Nogle produkter har særlige advarsler: læse dem omhyggeligt.