Wkadk

Hvordan til at vælge en kjole skjorte

Uanset om dig selv eller til en anden, kan vælge et mænds kjole skjorte være mere kompliceret, som du tror. Her er et par ting at huske på, når du vælger en kjole skjorte.

Steps

Hvordan til at vælge en kjole skjorte. Find de rigtige stoffer.
Hvordan til at vælge en kjole skjorte. Find de rigtige stoffer.
 1. 1
  Vælg en farve. Er du køber en kjole skjorte til en jobsamtale, eller søger du at pynte mere moderigtigt?
  • For en, er de traditionelle valg konservative farver. En lyseblå er normalt den sikreste. White er meget formelle. Grays er generelt også sikre.
  • Hvis du søger at projicere et mere livlig billede, vælg lyse eller utraditionelle farver. Bright greens og appelsiner er relativt populær, som det er pink.
 2. 2
  Vælg et mønster. Solid farver betragtes tøjkæder, fordi de er lettest at matche, men du måske overveje at vælge subtile striber eller en plaid mønster.
  • Solid shirts er verstile i, at du kan bære næsten enhver slips med dem [fast eller mønstret].
  • Mønstrede shirts er lidt mere vanskeligt at matche med bånd.
 3. 3
  Vælg et. Er du på udkig efter en mere trendy, koniske-cut skjorte, eller ville du foretrække at holde med en standard, fuld-cut skjorte? Vil du have en standard krave eller en spredning krave? Bliver din krave være knappes ned eller vil du bruge krave ophold? Hver af disse er punkter at overveje.
  • En skræddersyet-fit eller slim-fit kjole skjorte er lidt strammere rundt om brystet og sider. En standard-fit kjole skjorte har en lidt baggy, men traditionelle full-cut udseende. Atletisk cut skjorter har en fuld brystet, men er tilspidset i taljen.
  • En standard lige krave er den mest almindelige form for krave, hvor kraven kanter peger nedad, og der er lidt plads mellem afsnit, hvor kraven mødes.
  • En spredning krave er lidt mere moderne og anses af nogle for at være ungdommelig og feminin. Den er mindre og har en større spredning. Da en spredning krave giver et bredere udseende, er det et godt valg for mænd med slanke builds, men måske mindre så for stockier typer.
 4. 4
  Find de rigtige stoffer. Linen shirts indånder godt og er perfekt til sommer, mens Oxford klud er vævet af en tungere bomuldsgarn og har derfor en mere robust tekstur. Bomuld har en blød fornemmelse for det, der giver mulighed for en mere afslappet look, der vil lade dig føle sig mere trygge.
 5. 5
  Bestem din hals størrelse og ærmelængde. Hvis du er shopping hos en forhandler, kan de fleste sælgere hjælp til at finde din hals størrelse og ærmelængde ved hjælp målebånd. Nedenstående figur viser en guideline for fælles hals størrelser og omtrentlige ærme længder, bestemt ved normal skjorte størrelse.
Shirt Size Neck Size Ærmelængde
Lille 14 - 14 ½ 32 - 33
Medium 15 - 15 ½ 32 - 33
Large 16 - 16 ½ 34 - 35
X-Large 17 - 17 ½ 34 - 35
XX-Large 18 - 18 ½ 35 - 36

Undersøg kvaliteten af ​​din skjorte

 1. 1
  Afgør om knaphuller er håndsyede. Uregelmæssig syninger dette indikerer generelt høj kvalitet.
 2. 2
  Undersøg sømmen løber ned langs siden af skjorten. En høj kvalitet beklædningsgenstand har kun én linje af sømmen synlig på sidesømmen, mens de fleste skjorter har to synlige rækker af sting.
 3. 3
  Undersøg shirt ærme et par inches over manchetten for en spidsrod knap. Denne knap lukker ærmet. En spidsrod knap og en horisontalt placeret knaphul er også gode indikatorer for høj håndværksmæssig kvalitet.
 4. 4
  Tjek lag tæller. Dette kan undertiden ses på skjorte etiketten. Finere skjorter er lavet af to-lags i stedet for en enkelt-lags og stoffer er stærkere og blødere.

Sørg for at din skjorte passer godt

 1. 1
  Bøj din arm. Ærmerne skal være lange nok til, at manchetterne ikke ride op dit håndled, når du flytter din arm.
 2. 2
  Kontroller, at manchetter er lun. De bør ikke hænge ud over din hånd. Du bør ikke være i stand til at glide ind i skjorteærmer uden først at løsne knapperne på manchetten.
 3. 3
  Undersøg knapperne. De skal være godt placeret, uden gabende huller udsætter dit bryst.
 4. 4
  Sørg for, at skjorte trækker ikke ubehageligt over brystet eller taljen.
 5. 5
  Løft dine arme. Kontroller, at skjorte haler ikke kommer ud af dine bukser.
 6. 6
  Knap kjolen skjorte til toppen. Du bør være i stand til at glide to eller tre fingre mellem din hals og krave.

Tips

 • Nogle skjorter bruge to numre til ærme længde disse to tal udtrykker en række ærme længder, der skjorten angiveligt passer. For eksempel er en størrelse 17/34-35 skjorte formodes at passe mænd, der har brug for enten en 34 - eller 35-tommer ærme. I almindelighed er nøjagtig dimensionering foretrække.
 • Noget værd at købe en gang er værd at købe to gange, når det kommer til en god kjole skjorte. Ulykker kan ske-ikke sidde fast uden et ekstra, når din bedste hvide kjole skjorte er ødelagt (eller blot beskidte).
 • Button-down kraver er mere afslappet end deres knappede krave kolleger. Hvis du planlægger ikke at bære et slips, button-down kraver altid ser bedst.
 • Skræddersyede skjorter er designet generelt til personer med at opbygge en atletisk eller på anden måde skæres. Hvis du har en stor mave, derefter holde sig til en skjorte med en traditionel fuld snit.
 • Kontrast er nøglen. Hvis du er iført en solid kjole skjorte, skal du vælge en mønstret slips. Hvis du er iført en blå kjole skjorte, derefter overveje en rød eller en gul slips [gul er mere sommer-orienteret]. Vær sikker på, at dit slips har lidt af blåt i det til at matche din kjole skjorte.
 • Andre krave typer omfatter pin kraver (som har huller på hver side af kraven til at rumme en krave pin), fanen halsbånd (med små klud faner, knap sammen, holde kraven fast omkring uafgjort), og stribede kraver (en mindre formel smal krave, der ikke foldes ned, som normalt bæres uden slips). Du ønsker måske at prøve disse variationer på i en tøjbutik for at afgøre, om de er rigtige for dig.
 • Selv om det kan synes ukonventionelle, lys rosa er en ret almindelig farve til en kjole skjorte på arbejdspladsen. Dette er ikke at forveksle med en "hot pink" eller magenta farve, som er mindre udbredt.
 • Komplet din skjorte med en passende slips, der matcher resten af ​​dit outfit. Farven på dit slips bør nøje supplere med din skjorte, enten i "baggrunden" af uafgjort eller indersiden af ​​en subtil mønster på uafgjort. Stribede bånd er klassiske og konservative, mens stærke bånd er generelt mere formelle.
  • Husk at ærme længder er omtrentlige. Hvis du er høj og slank, så dit ærme længde vil sandsynligvis være længere. Må ikke være bange for at bede nogen om hjælp.
 • Den amerikanske størrelsesskema ovenfor refererer til herreskjorter, bluser udnytte et andet dimensionering system. Nogle skjorter kan mærkes med italienske størrelser eller under en anden dimensionering system. Når du er i tvivl, er det ofte bedst at prøve den skjorte på, før du køber.
 • En mønstret skjorte kan, ja, pair godt med en mønstret tie-du bare nødt til at sikre balance. Man skal være mere dominerende end den anden. Hvis skjorte har en stor, fed mønster bør slips have en mindre, mere indviklet mønster.

Advarsler

 • Hvis du er en konservativ kommode, konventionelle visdom engang holdt det bedst at undgå en farvekombinationer, såsom en rød kjole skjorte med en solid rødt slips, eller en sort kjole skjorte med en sort jakkesæt. For trendy smag, har dog monokromatisk udseende kommet på mode i de seneste år.