Wkadk

Hvordan at være en japansk eller visuelle kei stil goth girl


Hvis du har lyttet til Visual Kei sidst og ønsker at have en ligner et band medlem af denne genre, er dette siden for dig!

Steps

Hvordan at være en japansk eller visuelle kei stil goth girl. Se på nogle visuelle kei tema magasiner eller hjemmesider for at få inspiration til din egen tage på stil.
Hvordan at være en japansk eller visuelle kei stil goth girl. Se på nogle visuelle kei tema magasiner eller hjemmesider for at få inspiration til din egen tage på stil.
 1. 1
  Se på nogle visuelle kei tema magasiner eller hjemmesider for at få inspiration til din egen tage på stil. Nogle gode magasiner at køber, er Shoxx, Cure, Kera eller gotisk Lolita Bible. Du kan finde mange af disse på steder som Barnes & Noble, Hot Topic, Walden Books mv Cure har en særlig "Style Council" sektionen med trin-for-trin makeup / hår tutorials.
 2. 2
  Bær eyeliner - det kan være meget vigtigt at trække den visuelle kei stil, men det er ikke obligatorisk. Eyeliner er normalt bæres tungt på den øverste låg, og det stopper halvvejs langs bunden låg.
 3. 3
  Gør dine pandehår længe (under øjenbryn), og prøv at skære det unaturligt lige. Du kan også få dine pandehår choppily klippe, eller pegede i midten. Dø dit hår forskellige farver er afgjort fremmes. Waka fra Danger Gang er en god reference, fordi hun har en varieret stil og hendes udseende er værd at forsøge at efterligne.
 4. 4
  Bær korrekt påklædning. De typiske europæiske "goth" stilarter vil ikke gøre, hvis du er virkelig seriøs omkring dette. Prøv at blande punk og goth mode i ét. Visual Kei er en meget "overfyldt" og "fuld" stil, så alle former for mode er indarbejdet. Visuel Kei stil sædvanligvis har en bred vifte af farver. Så bære farver! Må ikke bare nøjes med sort. Nogle populære mønstre for visuel kei er dyreprint eller blomstermotiver.
 5. 5
  Der er mange delmængder af visuel kei mode. Angura Kei, Oshare Kei, Punk / Goth hybrid mode osv. Eksperimenter med alle typer og se, hvad der passer dig bedst. Eller du kan have en varieret stil, omfatter alle disse delmængder i dit daglige mode.
  • Husk at du ikke behøver at bruge alle dine penge på tøj fra Japan. Der er masser af ting, du kan finde på din egen her, at gå godt med Visual Kei æstetik. Genbrugsbutikker er gode til at finde forskellige tøj til at mikse og matche.

Tips

 • Hold din egen stil, ikke bare kopiere en person fra et band, eller som ville gøre dig en "Cosplayer". Det er fint at cosplay, men ikke bare klæde ligesom dem hele tiden, og sige du har en individuel stil.
 • Du bør være bekendt med et par Visual Kei bands / kunstnere som Girugamesh, Malice Mizer, LaReine, D'espairs Ray, Alice ni., Gazette, Nightmare, Vidoll, Phantasmagoria, Moi dix Mois, X Japan, Miyavi, Hizaki Grace Project, Kagrra, Kra, Versailles, Danger Gang, An Cafe, Dir en Grey, The Candy Spooky Theatre, etc.
 • Visual Kei er bare en form for udtryk, så vær dig selv, og samtidig være opmærksom på andre.

Advarsler

 • Visual Kei og Gothic Lolita er ikke det samme. Mens de er relaterede, er der en forskel mellem Visual Kei, gotisk stil, og Gothic Lolita stilarter.
 • Praksis med makeup og hår er vigtigt at sikre udseendet er ikke rodet eller sjusket udseende.
 • Visual Kei har så mange forskellige indarbejdet stilarter - der er angura stil, decora, goth, loli stil, etc., så prøv en søgning på internettet eller type "VISUAL KEI" i Wikipedia. Du vil finde oplysninger, der vil hjælpe.
 • Sørge for, hvad du er iført ikke overtræder dine skoler dress code.

Ting du behøver

 • Money (nok til at få dig nogle starteren magasiner og nogle grundlæggende beklædningsgenstande)
 • Starter magasiner eller oplysninger fra internettet
 • Grundlæggende elementer af tøj til at basere et outfit på
 • Individualitet
 • Kreativitet
 • Eyeliner
 • concealer * cirkel linser