Wkadk

Hvordan til at vokse langt hår som en fyr

Tænker vokser dit hår ud? Det er ikke så let som du måske tror, ​​men denne guide vil hjælpe jer ud. Medmindre du er villig til at være genstand for megen diskussion, så prøv ikke dette. Mange mennesker kan forveksle dig for en pige, men hvis du holder ud, så vil det være det værd.

Steps

Hvordan til at vokse langt hår som en fyr. Vær sikker på det er noget, du ønsker at gøre.
Hvordan til at vokse langt hår som en fyr. Vær sikker på det er noget, du ønsker at gøre.
 1. 1
  Vær sikker på det er noget, du ønsker at gøre. De fleste fyre, der dyrker langt hår starte fra en relativt kort stil og hår vokser på omkring en halv tomme per måned (det er seks inches om året).
 2. 2
  Identificer din hårtype. Der findes mange forskellige typer af hår, men med henblik på denne artikel, de kan klassificeres i 4 brede kategorier, lige, bølget, krøllet & kruset. Dette trin er vigtigt, da det vil påvirke, hvordan du plejer dit hår senere ned på linjen. Hvis du ikke ved, hvilken type hår du har, så spørg dine forældre. Chancerne er du har ikke altid haft kort hår, og de kan huske, hvad det var før.
 3. 3
  Må ikke klippe dit hår. Nogle mennesker tror, ​​at trimmer hjælpe håret vokse hurtigere. Dette er forkert. Skære dit hår gør det kortere, ikke længere. Hvis du klippe det, du kun forlænge akavet scene. Må ikke skære det af frygt for splits enten, vil du ikke at bekymre dig om dem i lang tid. Selv når du får et par, de vil ikke gå hele vejen til roden og stoppe væksten som nogle tror, ​​og god hårpleje vil minimere det beløb, du har.
 4. 4
  Udvikle gode hår hygiejne. Hold dit hår rent, men husk, at de naturlige olier i håret bidrage til at styrke det, så hver gang i et stykke tid, det er okay at gå uden at vaske det.
 5. 5
  Vask dit hår. Den grundlæggende rutine for en fyr er at grundigt våd dit hår, shampoo over det hele, derefter grundigt skylles shampoo ud. Conditioner er et must, men kun bruge det på dine ender eller dit hår vil få fedtet. Lad det lufttørre, da den konventionelle måde at tørre dit hår med et håndklæde ofte kan ødelægge det! Gå let med et håndklæde, hvis du bruger en, og dup det tørre. Brug opvarmede apparater såsom slag tørretumblere kan udtørre håret og gøre det mere modtagelige for skader.
 6. 6
  Vær opmærksom, da dit hår forlænger, vil dens type (se ovenfor) bliver mere vigtigt. Straight hår er let, men krøllet bølget & kruset hår kan være generende. Hvis du vokser ud hår af denne type, skal du sørge børste det så godt du kan, for at undgå uregerlige ledningsrod. Dette kan være en masse mere ubehageligt end du kan forestille dig, hvis du aldrig har haft en hårdnakket knude i håret før.
 7. 7
  Bemærk, at jo længere dit hår bliver, jo mere du kan få brug for at binde det op for at holde det ude af dine øjne. En god måde at gøre dette er en simpel hestehale bag hovedet. Den vigtigste Ulempen ved dette er dit hår skal være mindst medium længde til at gøre dette. Hvis det er, så spørg din mor, søster eller en ven til at vise dig, hvordan det er ikke så nemt som det ser ud i første omgang. Andre måder til at begrænse dit hår er bandannas, & beanie hatte. Når dit hår bliver længe nok, kan du bruge fletninger, rottehaler, etc. til at holde dit hår tilbage. Disse stilarter er ikke feminine. De er bare frisurer. Må ikke begrænse dit hår med elastikker eller barettes, kan de skade dit hår.
 8. 8
  Vær tålmodig. Hår tager tid at vokse, og indtil det bliver til skulder længde eller verdenslederne det vil se meget crappy. Der er ingen vej uden om det. Venligst indse, at for alt fra et par måneder til et år og en halv, vil du se nogenlunde fjollet med din halv vokset hår. Men du behøver ikke blive modløs, det vigtige ting at huske er at være en mand om det, uanset hvor mærkværdige dit hår ser i denne akavede periode, tænk hvor sødt det vil se ud, når dens gjort!
 9. 9
  Der har du det, den mandige måde at vokse hår!

Tips

 • I rastafari religion, er der et ordsprog... "En mand uden hår er som et træ uden blade." Så hvis du beslutter, at naturen er, hvad der er bedst for dig, så gør det! Lad aldrig nogen bringe dig ned for dine valg!
 • Når dit hår er din ønskede længde, få det skåret, så det er den samme længde hele vejen rundt.
  • Bare husk, der virkelig betyder noget. Mange piger kan lide fyre med langt hår, om ikke for andet, originalitet.
 • At vokse hår hurtigt den bedste ting at gøre, er at holde det løs eller blive mindre anspændt. Hvis du er stresset dit hår rent faktisk vil vokse langsommere. Så bare chill. Jo mere afslappet du er, jo hurtigere dit hår vil vokse. Også kan leave-in conditioner stoppe det fra at blive en fuglerede, og du kan bruge det, når du ønsker det.
 • Undgå at børste dit hår, når det er vådt. Dit hår er svagere, når det er vådt og børstning kan forårsage hår til at bryde. Brug en bred tandet kam, når dit hår er vådt i stedet. Brug en orne hår børste, når dit hår er tørt. Men for dem med krøllet eller kruset hår, børste når de er tørre, er ikke en mulighed, og dermed håret skal kæmmet når de er våde.
 • Vær tålmodig! Som nævnt, voksende hår er tidskrævende. Prøv at finde en ny anvendelse for dit hår - hvis du kan lide hårde hurtig musik, prøv head-banging, kan det være sjovt!
 • Gå til din lokale vitamin butik og afhente en god multi-vitamin for hår, hud og negle. Hovedkomponenter bør være: Vitamin A (fra fisk lever olie), Flere B-vitaminer (Herunder biotin, folinsyre, pantotensyre) og C-vitamin, blandt andre. Hvis du vil have langt, sundt hår du har fået at fodre det de næringsstoffer, det kræver!
 • Eksperimenter med din voksende hår. Da det bliver længere, du vil få brug for en afsked før eller senere, så prøv og finde en god en.
 • Når du børster dit hår får du knob uanset hvilken type hår du har. Når du børster ud knob, ikke bare trække, indtil knuden kommer ud, eller det gør ondt for meget, vil dette blot skade dit hår. I stedet fat i en håndfuld af dit hår bag knude, og derefter børste, på denne måde kan du føle børstning og det ikke ødelægger din hovedbund. Start arbejder sammenfiltring ud nær enderne af håret, snarere end børstning top-down at stramme knuden.
 • Under "akavet scenen" med voksende dit hår, kan du prøve styling det, nogle fyre spike det, så det ikke dækker deres øjne, og det ser cooler.But hvis du har krøllet hår gør det en afro eller glatte det, men gør det med en kam ikke en fladere
 • Langt hår og vinden ikke blandes. Om vinteren, kan du prøve at frihedsberøve din voksende hår med en af ​​de måder ovenstående, men du kan være heldig nok til at have tykke, tunge hår, der er heftig nok til at bo ned i vinden.
 • Hvis du tænker på voksende langt hår og er for det meste skaldet eller går skaldet eller med en skaldet plet, gå til den. Se: Benjamin Franklin, Devin Townsend fra Strapping Young Lad, George Carlin, og Hulk Hogan.

Advarsler

 • Må ikke blive afskrækket af diskrimination. Mens nogle mennesker hader langt hår, vil nogle mennesker respektere dig for det. Og det viser du er en stærkere person, hvis du står op til folk, der chikanere dig over det.
 • Ikke alle piger som langt hår. Dem, der gør, selv om, der kommer til at lide dig en hel masse, fordi antallet af fyre med langt hår er betydeligt mindre end det antal fyre med kortere frisurer.
 • Hvis du bruger elværktøj som sav eller bor eller drejebænk, kunne hår blive fanget i bevægelige dele. Du kan have til at tage sikkerhedsforanstaltninger, dvs binde dit hår.
 • Må ikke blive modløse af alt dette. Voksende hår er en tidskrævende proces, så du skal ikke bekymre dig, hvis om seks måneder, du har kun vokset et par inches. Se tilbage på billeder af dig selv og tænke, Mand, mit hår er vokset siden da.
 • Et almindeligt hørt rygte er, at jo længere dit hår er, jo mere vil det falde ud, men denne erklæring er videnskabeligt ubegrundet. Da dit hår bliver længere, vil det vise sig, at det er ved at falde ud af mere hyppigt, da hvert hår er længere og mere iøjnefaldende end de korte hår. Hår falder på et gennemsnit på 100 om dagen. Det er ved en meget lille mængde, og det vil vokse tilbage - langt hår påvirker ikke skaldethed overhovedet medmindre man konstant trækker hårdt på den.
 • Brug ikke en børste med vådt hår. Brug en stor tandede kam. Dette vil detangle dit hår uden at beskadige rødderne. Det er meget vigtigt at detangle vådt hår, fordi det er svært at børste ud knob når dit hår er tørt.
 • Husk, hvis du har været i et job siden før du havde langt hår, og du har været faldet på grund af den nye hår, kan dette være en ulovlig forskelsbehandling, og der er formentlig en slags juridisk handling, du kan tage.
 • Den kendsgerning, at langt hår i alle grene af den amerikanske væbnede styrker er ulovligt, er velkendt. Det vil ødelægge en militær karriere. Hvis du er i det amerikanske militær ikke gør det. De sanktioner, du risikerer, er alvorlige.
 • Hvis du er den tynde flået følsomme type er det sandsynligvis ikke for dig. I øjeblikket fyre med langt hår er i mindretal. Og du kan få masser af misbrug for det.
 • Vær opmærksom på at erhverv, der indebærer medicin kan rynke panden på lange hår, da det ses som uhygiejnisk. Hvis du planlægger at være i en medicinsk karriere, der har langt hår som en teenager er fint, men du kan i sidste ende nødt til at skære det kort igen. Dog bør man tjekke med tjenestestedet som de fleste hospitalets tillader langt hår (mænd eller kvinder) det skal bare være bundet tilbage (som en hestehale).
 • Hvis dit job indebærer at arbejde med mad, vil du sandsynligvis blive bedt om at bære en hårnet.
 • Hvis du rejser i udlandet, kan denne form for frisure medføre konfrontationer med udenlandsk indvandring og politimyndighederne i mere konservative samfund. Generelt er dette ikke et problem i Canada, Europa, Australien, New Zealand, Japan og endda Rusland og Kina. Andre steder kan du ikke blive arresteret på en specifik anklage om "at blive en mand, der har langt hår", men du kan blive pågrebet for at krænke nogen af ​​en række vedtægter relateret til offentlige moral. Udvis forsigtighed og tjekke med konsulatet i det land, du ønsker at besøge for at sikre, at dine lange låse ikke skal bryde loven og landing dig i fængsel, dit hoved barberet eller deporteret. Du kan også overveje et nyt pas med en opdateret foto med dit nye look, så immigrationsmyndigheder ikke forvirret eller i tvivl om din identitet.

Ting du behøver

 • Shampoo, balsam, og vand
 • Pensel, kam eller hår pick afhængigt hårtype
 • Styling creme (valgfri)
 • Masser af tid