Wkadk

Hvordan til at designe din egen Gothic Lolita tøj

Der er tusind sites derude, hvor du kan købe, låne eller stjæle din vej til at få en anstændig kvalitet Gothic Lolita kjole. Desværre, hvis du er på et budget, de fleste af dem er langt dyrere og ikke skib til USA. Det er lige så effektivt og meget mere fantasifulde at oprette din egen.

Steps

Hvordan til at designe din egen Gothic Lolita tøj. Lær at sy, hvis du ikke allerede kender.
Hvordan til at designe din egen Gothic Lolita tøj. Lær at sy, hvis du ikke allerede kender.
 1. 1
  Saml inspiration. Mange steder eller butikker elsker at vise deres egne kreationer, tage, hvad du kan lide og arbejde med det. Forskning i den stil, hvad der kan gøres, og hvad der ikke kan, så du vil ikke ligne en Ita Loli.
 2. 2
  Lær at sy, hvis du ikke allerede kender. Kig efter mønstre i websites. De behøver ikke at være udelukkende Lolita mønstre, som de er i japansk fleste af de gange. Victorianske og Edwardian patters kan arbejde vidundere, du bare nødt til at justere og redigere dem til beklædningsindustrien, du vil oprette.
 3. 3
  Må ikke haste dit arbejde, eller det vil vise sig sjusket. Hvis du er på en deadline, er du velkommen til at hverve venner, som kan hjælpe dig.
 4. 4
  Husk dette er Gothic Lolita, så vælg den rigtige farveskema til den stil, og husk, at det skal være smigrende for dig, også. Måske du elsker farven rød, men det gør man ser alle plettet, så prøv at undgå at bruge det som en del af hovedprogrammet, men måske som en accent. En god farvesammensætning kunne være navy blå med hvid eller sort med røde skotskternede, eller endda en meget meget dyb lilla eller den allestedsnærværende hvide og sorte combo. Hold dig væk fra lyse eller neon farver kombineret med sort.
 5. 5
  Lav en foreløbig skitse. Fokus på detaljerne i kjolen, nederdel, bluse eller jakke. Husk den grundlæggende form af en Gothic Lolita tøj: klokkeformede eller A-line knælange nederdele, der er i taljen eller en lille smule mindre, men aldrig på hoften. Hvis du bruger blonder, bruge det i moderate mængder. Husk at lægge alle detaljer: knapper, flæser, sløjfer, osv. Du vil måske ønsker at samle små prøver af stoffer og andre materialer, du kan bruge og indsætte dem ved siden af ​​din skitse, så du kan få en idé om, hvordan det kan se alle sammen. GLEM IKKE at tilføje din PETTICOAT OG dameunderbukser TIL DIN skitse, DE ER et must i enhver LOLITA OUTFIT.
 6. 6
  Du måske ønsker at se ind i make up og hår på dette tidspunkt også huske dem er væsentlige dele af din Gothic Lolita outfit. Hår er pæne, rene og ryddelige, som regel i bløde krøller eller lige og med pandehår. make up er en smule mørkere end på næsten alle resten af ​​stilarter, men det betyder ikke, Raccoon Eyes. Gothic og Lolita Bibelen har gode eksempler på makeup og hår udseende.
 7. 7
  Saml dine tekstiler og andre materialer. Gode ​​stof til en Gothic Lolita tøj er bomuldsstoffer eller blandede bomuldsstoffer med en kedelig naturlig glans til dem. Syntetiske stoffer eller satin stof er en total no-no. Brug ikke tung eller knust fløjl, og forsøge at finde naturlige fibre. For snørebånd, snøreringe, lavet Venedig og Cluny af bomuld og andre naturlige stoffer er et must. Syntetiske snørebånd tendens til at være hård, ru, og har en bred netting, der vil se grålig og grimme langvejs fra.
 8. 8
  Tegn dit mønster på et stykke papir, før du starter på stoffer selv. Den måde, hvis du laver en fejl, du vil ikke spilde dyrebar stof.
 9. 9
  Når du er tilfreds med det mønster, gå på arbejde på stoffet. Husk at du altid kan gøre sidste minut ændringer, men altid være meget sikker på, hvad du laver.
 10. 10
  Prøv det på flere gange. Må ikke gemme dette for den nøjagtige dag, du vil være iført den. Gør dette forholdsvis tidligt at fastsætte noget uhyrligt galt. Og gør det så mange gange som nødvendigt.
 11. 11
  Når du har den nederdel, kjole, JSK, osv. gjort, kan du tilføje resten af detaljerne, det være sig blonder, knapper eller nogle sådanne. Altid ser tilbage på din skitse, men husk på, at du kan ændre noget sidste minut, hvis du er meget sikker på det. Ikke over gøre blonder eller du vil ende op med en grim og ITA-LOLI LACE MONSTER.
 12. 12
  Nu kan du se på din skitse igen og begynde at lede efter de gratis tilbehør. Bliver Gothic Lolita kan du kigge efter kors, kiste punge, Alice buer, armbånd, chokers, osv. Husk, at de skal matche og komplimenterer outfit. Husk, at skoene er meget vigtige også: Mary Janes (med eller uden de karakteristiske Lolita hælene), og gyngehest sko er fantastisk til en Gothic Lolita stil, holde sig væk fra stompy støvler. Knæ eller i løbet af de knælange strømper er nødvendige for at holde din beskedenhed.
 13. 13
  Har en afsluttende prøve på, denne gang med make up, hår, tilbehør og alle. Kontroller over alle outfit og reparere ting her eller der.
 14. 14
  Polere udseende, og bære den med stolthed. Prøv ikke at prale for meget, men hey være stolt af dit hårde arbejde!

Tips

 • Altid bede om hjælp, hvis du ikke kan gøre noget alene, eller forskning så meget som du kan, før du endda tegne dit outfit.
 • Selv hvis du laver en Gothic Lolita stil tøj, forsøge at gøre det til din egen ved at tilføje dine favorit tilbehør til outfit. Hvis du virkelig gerne den smukke blonde choker og det komplimenter outfit, bære det! Det handler om at gøre det behageligt for dig.
 • Vær stolt af dit arbejde og lad ikke nogen sætte dig ned, fordi du er iført håndlavede tøj.
 • Ruffling blonder kan se rigtig godt til tider, men ikke går overbord, især hvis den blonde ser virkelig rart flad. Gem pjusket blonder for den yderste kanter, ligesom i bunden af ​​din nederdel. Og undgå at tilføje pjusket blonder på allerede pjusket materiale, det er lidt for meget. (Lolita håndbog)

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du planlægger dit design, overholde reglerne, eller du kan spilde en hel del penge.
 • Brug ikke glitter eller tie-dye type blonder. Selv om denne type af blonder kan se pæn på nogle projekter kan lolita ikke være det bedste sted at bruge det.
 • Sørg for at bruge en god stof. Brug ikke knust velour eller satin, da det har en tendens til at se billige og kostume ud.
 • UNDGÅ LACE MONSTERS, stuepige kjoler, og cosplay INSPIRATION som pesten. Du ønsker ikke at blive stemplet som Ita-Lolita, gør du?

Ting du behøver

 • Syning færdigheder medium til høj eller nogen til at hjælpe dig.
 • Mønstre og pattering papir (kan være regelmæssig bond papir eller aviser)
 • MASSER af stof. Lolita outfits tendens til at bruge en ganske mængde stof.
 • Knapper, blonder, lynlåse, lynlåse, osv.
 • Symaskine, tilstrækkelige tråde, nåle, og stifter.
 • MASSER af tålmodighed.