Wkadk

Sådan får du en side del i håret (for piger)

Det er altid en varm look, men nogle gange afskeden dit hår til siden kan være svært, men denne artikel vil hjælpe dig igennem det.

Steps

Sådan får du en side del i håret (for piger). Vælg, om at style den ren eller "beskidt".
Sådan får du en side del i håret (for piger). Vælg, om at style den ren eller "beskidt".
 1. 1
  Vælg, om at style den ren eller "beskidt". Du kan gøre denne stil med nyvasket hår, men husk, at når du laver en side del, eller nogen frisure, "beskidte" frisurer bedst. Hvis dit hår bliver fedtet eller snavset hurtigt, derefter vaske det aftenen før.
 2. 2
  Sæt dit hår op i et håndklæde hovedklæde og holde det på i cirka 5 minutter, eller indtil håret er fugtigt, men ikke drypper.
 3. 3
  Tag håndklædet fra dit hoved og ryst hoved (tipping sidelæns) til den side, du ønsker dit hår til at gå på (for eksempel, hvis du ønsker en del på højre side af hovedet, tip-ryste på hovedet til venstre). Alternativt kan du blot kam det område, hvor du ønsker din afsked til at være over dit hoved (bagud efter den naturlige retning din hovedbund), så holder den ene side ned med fingrene, skubbe kam gennem håret, som holder det parallelt til dit hår retning, og kam nedad. Dette bør efterlade dig med en straight afsked, hvorfra du kan børste dit hår i form.
 4. 4
  Kam eller børste dit hår på plads.
 5. 5
  Let tåge med hårspray, hvis nødvendigt.
 6. 6
  Lad håret tørre.
  • En side-afsked vil ofte fungerer bedst, hvis du har en naturlig hvirvel i håret (. Dit hår dele til hver side på din pande uden frynser), Men det er på ingen måde umuligt med en marginal, du kan simpelthen nødt til at bruge hårspray til at holde det på plads.
  • Efter en måned eller deromkring af regelmæssigt at gøre en side-afsked, vil du ofte opleve, at dit hår bliver meget mere vant til at ligge i denne retning, og at det vil falde meget let fra den ene afsked stedet. Hvis du ønsker at have en langsigtet sideskilning, sørg for at din afsked er altid i omtrent samme sted, således at dette kan ske.
 7. 7
  Overveje at ændre den op. Du behøver ikke nødvendigvis en perfekt lige afsked, dog. Prøv at kæmning små bidder af dit hår over afskeden i en zig-zag for en "Twiggy'-esque udseende, eller afskeden dit pandehår på et andet sted fra resten af ​​dit hår for nogle variationer på stil!

Tips

 • Hvis du bruger balsam i brusebadet før afskeden hår, så sørg for at skylle det ud virkelig godt, fordi hvis der er nogen venstre i håret, vil det vejes ned og gøre styling vanskelig.
 • Hvis du ønsker hurtigere resultater, kan du føntørre at låse i den side del i stedet for at bruge hårspray.

Advarsler

 • Brug ikke for meget hårspray, eller det kan gøre dit hår for stiv til at arbejde med.

Ting du behøver

 • Et brusebad
 • En kam eller børste
 • Et håndklæde
 • Hairspray