Wkadk

Sådan flatulate hemmelighedsfuldt (teenagere)

Hvis du nogensinde får at trang til at prutte (flatulate), men du er i det offentlige, så læs denne og måske det vil hjælpe dig ud, når det særlige øjeblik kommer rundt.

Steps

Sådan flatulate hemmelighedsfuldt (teenagere). Prøv at stå op og gå til blyantspidser, og mens du er skarphed din blyant højlydt, så prøv at prutte så lydløst som du kan.
Sådan flatulate hemmelighedsfuldt (teenagere). Prøv at stå op og gå til blyantspidser, og mens du er skarphed din blyant højlydt, så prøv at prutte så lydløst som du kan.

I klasseværelset

 1. 1
  Prøv at stå op og gå til blyantspidser, og mens du er skarphed din blyant højlydt, så prøv at prutte så lydløst som du kan. Så snart du flatulate, være sikker på at gå væk hurtigt, fordi du ikke ønsker røgen at få stukket til dit tøj. Men også sørge for, at lugten ikke følge dig.
 2. 2
  Altid få en plads med en "puffy" blød overflade. Ikke som et træ, stol, men ligesom din sofa. At være i sæder ligesom der vil reducere en masse risikoen for klingende prut. Hvis du ikke kan få en plads som det, sidde på din trøje eller jakke.
 3. 3
  Sæt din vægt på en af dine balder og lean i samme retning som din balle (ex. Lægge din vægt på din højre balde og lean til højre). Dette adskiller din bagdel og gør din prut tavs. Du kan også slippe din blyant på gulvet og nå til det, så du ikke ser mærkeligt hælder til venstre eller højre i din stol. ADVARSEL: Lugten vil gå til den modsatte retning, du hælder i, så sigte din gasser til et tomt område.
 4. 4
  Bed om at bruge toilettet. Læreren kan sige ja, og så kan du gøre det i badeværelset!
 5. 5
  Drop en lærebog eller en anden tung genstand til at generere en høj lyd. Slip din prut præcis som objektet kommer i kontakt med gulvet, da dette reelt vil ophæve ud støjen. (Advarsel:.. Vær sikker på at tid din udgivelse helt rigtige Hvis du prutter for tidligt, vil støjen stadig høres Hvis du prutter efter at bogen tabes, vil bogen gøre opmærksom på dig og din prut vil blive bemærket af flere mennesker.
 6. 6
  Køb en støjreduktion enhed, og arrangere det i en behagelig stilling mellem crack på din bund og sæde for dine bukser. Sørge for, at det har en støj-sensor, der aktiveres ved forekomsten af ​​en lyd. Det bør være i stand til effektivt at dække op nogen støj frigivet fra din prut. (Bemærk: ikke nødvendigvis højde for lugt, så vær forsigtig Desuden flere gange øve derhjemme, før du bruger det i skolen, hvis noget går galt.).

Mens hænge ud

 1. 1
  Lad som om du har brug for at træde ud i et minut, og prut et sted hvor ingen er. Hvis dine venner er virkelig livlig, så kan du sikkert prutte foran dem, og de vil ikke rigtig pleje.

Mens De tager en test

 1. 1
  Prøv at flatulate så skånsomt som muligt.
  • En alternativ strategi er at prutte højt og være stolt, fordi dine klassekammerater vil takke dig for forstyrrelser.

På en rutschebane

 1. 1
  Vent til dråben, hvor alle er skrigende. Mens alle højlydt skriger, kan du rippe en velsmagende én. Desuden vil ingen lugte dette, fordi du bevæger dig så hurtigt.

På en elevator

 1. 1
  Få din timing højre. Timing er afgørende i denne situation.
 2. 2
  Vær sikker på at udlede kun små byger, som gulve er nået, og den elektroniske indikator udsender bip støj. Du kan også være i stand til at gøre brug af den tid, hvor dørene er åbne og lukke, afhængigt af den tilstand af elevatoren, og hvor højt denne funktion kan være.
 3. 3
  Vær sikker på at vise subtile tegn på afsky, som hvis de mennesker, der er kommet ind i elevatoren er dem, der udsender en grim lugt. Det er kun, hvis du kan lugte din prut, dog.
 4. 4
  Hvis alt andet fejler, komme ud af elevatoren og tage trappen.

Mens shopping

 1. 1
  Gå til en tom midtergangen og lad det rip, så få ud af der så hurtigt som du kan.
 2. 2
  Hvis du er i nærheden af mennesker, bøjer sig over, som hvis du kommer til at få fat i et emne på et lavere hylde, lad det rip og derefter bebrejde den nærmeste person.

I et køretøj

 1. 1
  Hvis du ikke kan hjælpe det, og sidder i et køretøj i bevægelse, kan du prøve at åbne vinduet, før du prutter. Denne måde lugten skal gå ud af vinduet hurtigt og ingen vil bemærke prut.

Mens spise frokost

 1. 1
  Få dit bord til at grine højt eller vente, indtil alle gør begynde at grine, mens du hemmeligt lade en rip.
 2. 2
  Prøv at få alle til at starte en klappe konkurrence for at se hvem der kan klappe højest.

I puljen

 1. 1
  Hvis du er nødt til at flatulate i puljen, komme ud af puljen og ind i badeværelser / ændre værelser.
 2. 2
  Splash til at skjule de stigende bobler. Dette er for hvis du prutter i poolen.
 3. 3
  Dyk til bunden (eller tæt på bunden) i den dybe ende og derefter svømme væk, før boblerne når overfladen.
 4. 4
  Hurtigt hovedet til jacuzzi. Her prutter ubemærket på grund af boblerne, der allerede er der.
 5. 5
  Hop i poolen, og så snart du er i vandet, prut! Alle boblerne omkring dig vil dække det op. Desuden kan ingen lugte din prut vandet!

I biblioteket

 1. 1
  Kom i en bog midtergang, der ikke er besat af nogen. Hvis du kan gøre det, folk er mindre tilbøjelige til at lægge mærke til.
 2. 2
  I en situation, hvor der er mennesker overalt, så prøv at hemmeligt frigive stumper af din toksiner, som du gå på af.
 3. 3
  Gåtur ved bibliotekaren skrivebord og frigivelse, hvis du er hørt, peger i retning af personen bag skrivebordet. De vil se clueless, hvilket kan spare dig fra en frygtelig forlegenhed.
 4. 4
  Lås dig selv i et badeværelse stall at aflaste dig selv.

Under pe

 1. 1
  Vent, indtil du begynder at køre til flatulate. Som du løber, skal du slippe små byger af din toksiner. Hvis din prut er højt, foregive, at du ikke er den, der prutter.
 2. 2
  Under en sport, køre til, hvor ingen er besat og lad det rip. Pray, det er en tavs én.

På en kammerat

 1. 1
  Mens du taler, hæve stemmen, som om at understrege en pointe. Mens din stemme er hævet, slip din gas. Hvis dette medfører en lugt, hurtigt være den ene til at spørge: "Hvem prutter?"
 2. 2
  Vent indtil alle griner hårdt, og lad det rip. Enten er din prut, vil ikke være mærkbar, eller prut vil forårsage mere latter.
 3. 3
  Du kan spille en sjov med en prut: Du føler behov for at prutte, men du tilbageholde det. Så gå til nogen på sleepover (venligst vælge klogt) bære en trist eller anstrengt udtryk på dit ansigt og gå op til ham / her.Stop og langsomt udvide din arm med pegefingeren peger på offeret, og med en ynkelig stemme sige: "Please, hold min finger i et stykke tid 'eller hvad du måske tror overbevisende.

Offeret er mistænksom og modstræbende holder din finger kigger på dig i øjnene. Med en perfekt sans for timing, du udlejer en klangfuld big prut. Offeret er så forskrækket, han / hun selv springer tilbage og hollers... alle split deres sider med latter... og selv den skadelidte kan deltage i.

 1. 1
  Mens der i seng at sove, så prøv at stille prut uden at blive opdaget. Hvis den person, hvis hus du bor over på en hund, sørg hunden er af dig. Du kan hurtigt skyde skylden på de fattige, intetanende dyr. Hvis personen ikke har en hund, så prøv at holde det, indtil alle er søvn eller roligt undskylde dig selv til badeværelset.

Tips

 • Hvis du er ved siden af ​​en gruppe af mennesker, der taler højt og synes ikke at betale nogen opmærksomhed til dig, så er du velkommen til at flatulate, men sørg for du forlader området hurtigt bagefter ellers vil folk få mistænkelige.
 • Slap... Spænde op er, hvad der gør en masse prutter kommer ud grim. Tag en dyb indånding og vente på det. Du skal vide, når tiden er inde.
 • En vibration kan opstå, hvis dem balder er presset for hårdt mod en hård urokkelig overflade og partiklerne vil ofte genlyd fra det efterlader en behagelig fornemmelse for den person, der pruttet, men en ikke så behagelig støj og lyd.
 • Nogle gange, hvis du holder den i, og du flatulate lidt senere, kan det blive tavse.
 • Hvis du prutter, når du sidder ned, så sørg for at læne sig tilbage i sædet. Hvis du luns overstået, vil det gøre en kraftig snapping støj, alle i området umiddelbart vil høre, og alle vil vide, hvor det kom fra.
 • Et andet tip er, hvis du har brug for at prutte, så prøv at gøre noget, der gør en masse af støj og prut, mens du laver det.
 • Folk vil være uhøflig og gøre det sjovt, men alle gør det!
 • Sørg altid for, at når du flatulate, du lader dem ud længe og lydløst.
 • Gå med det! Hvis du er ved at lade en rip, og du kan fortælle det vil være højt, kan du ikke styre det, og der er ingen hvor at gå, så prøv at skubbe det ud så højt som muligt, og griner, mens du gør det. Derefter vil alle griner med dig, ikke på dig.

Advarsler

 • Tving aldrig en prut, hvis du sidder på en skole skrivebord. Lyden vil ikke kun gentage fra sædet, men det vil give genlyd i hele lagerområdet under sædet, som af en stortromme, der sikrer, at alle i rummet vil høre det.
 • Den værste form for flatulation du kan gøre, er, når du sidder på en stol og lod et prut virkelig hurtig. Det VIL være højt og ulækkert, og folk vil grine af dig. ALTID sørg for at gøre din frigørelsen af ​​gas som lydløst og så længe du kan.
 • Hvis du vil flatulate, og du ved, du kommer til at skyde skylden på nogen, bebrejder ikke dit kæledyr, fordi andre vil bare være væmmes.
 • Én gang i en stor, mens du flatulate og du kan ikke kontrollere det. Håber bare det er ikke en mærkbar én.