Wkadk

Hvordan til at være stolt af, ikke kæphøj og indbildsk

Stolthed er en mile forskellig fra cockiness eller indbildskhed. Følelse stolthed i sig selv gør en positiv drejning på dit helbred, fordi det kan øge din selvopfattelse og gøre dig gladere. Men hvordan man tegner en linje mellem de to?

Steps

Hvordan til at være stolt af, ikke kæphøj og indbildsk. Definer "stolt" og "indbildske".
Hvordan til at være stolt af, ikke kæphøj og indbildsk. Definer "stolt" og "indbildske".
 1. 1
  Definer "stolt" og "indbildske". Er spankulerer omkring skolen / kontor tæller for cockiness? Eller er det bare din sædvanlige måde at gå på? Sørg for at du trækker en meget klar linje, hvad "stolt" er.
 2. 2
  Klæde sig passende godt. Må ikke gå ud i din hjemmesko og pjs til indkøbscenter, og ikke være noget, du ikke er. Kjole og tøj spiller en stor rolle i den måde, andre ser på dig, og i sidste ende den måde, du ser dig selv. Hvis du er imponeret over din egen fremtoning, kan du være sikker eller endda "stolt" ', når du går ned ad fortovet.
 3. 3
  Chat som en normal person, ikke konstant blæse dit eget horn. At være selvsikker og forsikrede betyder ikke, du kan ikke tale med andre mennesker, eller at du begynde at behandle dine venner synes undersåtter! Og de ønsker ikke at høre alle dine historier om "vidunderlighed af dig." At være ydmyg betyder ikke handler skamme, betyder det, at indse, at du ikke er bedre end nogen anden - ligesom de ikke er bedre end dig. Behandl andre som du vil have dem til at behandle dig. Prøv at komplimentere dem for en gangs skyld. Tror ikke de er "lavere" ', og du er "bedre", når du får det ego-boost.
 4. 4
  Hold dit hoved op og gå høj. Walk som om du er en model. Men du behøver ikke overdrive det. Jeg kan ikke understrege nok, hvor irriterende det er for kvinder til parade ned ad gaden i hælene, blokering alle andre. Bare gå med ret ryg, en blændende smil på dit ansigt, og flytte med formål, som du vil alternativ vigtig. Dette skaber det indtryk, at du er "reserveret", og du er i en fart til din næste aftale (om dette er sandt eller ej, det er værd at prøve!), Og også, at du "glide" ubesværet gennem din rejse.
 5. 5
  Hjælpe andre. En omsorgsfuld hjerte og en hjælpende hånd gå langt i retning af at hjælpe dig at gøre noget for at imponere dig selv, og som vil gøre mere for at øge din selvopfattelse end noget andet. At være stolt af dig selv er vanskeligt, hvis du ikke har gjort noget du er stolt af! Fysisk udseende er vigtigt, men hvad der er indeni er endnu mere markant. Du vil aldrig stå højere end når ludende at hjælpe en anden person - være medfølende og frivilligt til at hjælpe andre.
 6. 6
  Nyd dig selv, ikke det arbejde, du har gjort. Man kan fortsætte med at nyde ens egen værdi, og takker for at være den, han / hun er. Det er ikke det samme som at være lykkelig for ens egen bedrift.
 7. 7
  Vær stolt af, hvem du er, og ikke hvad du er ikke definerer dig selv ved et enkelt mærke eller stereotype. Vær stolt af din individualitet til andre dog ikke overdrive det og gå hele hipster. Også være stolte af, hvad du har gjort, og alle de positive ting, du har oprettet, og ikke bare "feel good" - "føler sig godt om, hvem du er", dvs. ikke bare føler sig godt bare fordi din foretrukne TV-show er på, god føler, at du har afsluttet alle dine handlinger, der gjorde det muligt for dig at belønne dig selv ved at gøre noget, du nyder (se dine favorit tv-show)

Tips

 • Hold en slags hjerte og en generøs smil. Folk skal kunne se forskellen mellem at være indbildsk og kæphøj versus at være stolt.
 • At være en lille ydmyg er altid bedre end at være alt for indbildsk.
 • Penge og udseende ikke helt udgør en person. Pocket ændring er bedre end ingen ændringer overhovedet. Være taknemmelig for alle de gode ting, du har - du kan arbejde og tjene flere penge, men du kan ikke erstatte de gode venner, kærlig familie, og vidunderlige muligheder livet vil bringe dig.
 • Du kan føle sig lige så stolt af at have en pålidelig ældre bil som en anden mener om deres skinnende nye - og du kan se frem til at have en dejlig skinnende ny bil senere.

Advarsler

 • Tillid er attraktiv. Arrogance er klamt. Der er en fin linje mellem de to - sørg for at du ikke slette den