Wkadk

Hvordan man har en Audrey Hepburn inspirerede stil

Når folk tænker på skuespiller og UNICEF goodwill ambassadør Audrey Hepburn, de tænker på nåde, klasse, elegance og stil. Audrey vidste, hvad så godt ud på hende, og hvad der ikke gjorde det, og da Audrey søn Sean Hepburn Ferrer forklarede sin mors stil var "en udvidelse af en indre skønhed forstærket af et liv i disciplin, respekt for den anden, og håb i menneskeheden. "

For mange kvinder fortsætter fange Audrey stil for at være højdepunktet af tidløs ynde og elegance. Hvis du gerne vil tilpasse nogle af din garderobe og mode stil med et Audrey Hepburn touch, her er nogle forslag til at hjælpe dig.

Steps

Hvordan man har en Audrey Hepburn inspirerede stil. Find hvad der ser godt ud på dig.
Hvordan man har en Audrey Hepburn inspirerede stil. Find hvad der ser godt ud på dig.
 1. 1
  Find hvad der ser godt ud på dig. Fra en tidlig alder havde Audrey et klart sind, hvad så godt ud på hende, og hun forblev tro mod sin egen stil hele sit liv, selv argumenterer forsigtigt, men stædigt med dem, der så passer til at anmode om noget andet. Hun havde en danser øje for selverkendelse, at kende både hendes finere punkter, og hendes mindre virksomheder. Hun var ikke bange for at erkende, hvad der ikke fungerede for hende så meget som hvad der gjorde. Og det er godt for dig at finde dine fejl, fordi vi alle har dem. Men også finde mindst én ting om dig, at du virkelig ønsker at fremhæve og elsker dig selv. Med Audrey det var hendes skræmmende 22 tommer taljen. Hun bar tøj cinched i taljen for at vise det frem, og styrke er, hvad du skal gøre med hvad du kan lide ved din krop.
  • Skræddersyet tøj ser fantastisk, fordi det er lavet til at passe dig. Overvej at have nogle klassiske, tidløse tøj skræddersyet individuelt for dig, forskellen i, hvordan tøjet sidder på dig er simpelthen bemærkelsesværdig.
 2. 2
  Se et par Audrey Hepburn film for en idé om hendes elegance og stilarter. Hendes definition film er Breakfast at Tiffanys, en film, hvor du kan se mange elegante skud af Audrey. Andre gode film til mode idéer omfatter Sabrina, Paris Når det Sizzles, Funny Face, Charade, og Roman Holiday. Læs også nogle af de mange bøger dedikeret til at diskutere og vise Audrey Hepburn stil. En masse af dem vil give dig en god idé om, hvilke typer af tøj hun bar, hendes generelle stil, og hvordan hun accessorized.
  • En anden god måde at få en fornemmelse for Audrey stil er også at fokusere på hendes livsfilosofi. Gør dette ved at læse biografier om Audrey Hepburn og læse de mange citater tillagt hende. Audrey troede de fleste i kærlighedens magt over alt andet, og det gav hende en indre styrke guidede hende gennem livet konstant og endda påvirket hendes stil valg.
 3. 3
  Hold dine valg. Audrey har aldrig kunne lide ting at være kompliceret, herunder mode og "less is more" var hendes nøgle tro. Faktisk hun sagde engang: "Kog det hele ned til, hvad der tæller mest:?. Hvad er essensen af, hvad du forsøger at gøre, hvad der er det vigtigste tingene kun blive kompliceret, når du forsøger at løse alt for mange problemer" Hendes kamp med Givenchy var en afspejling af hendes forkærlighed for simple tøj og selv i dag tøj er kendt for sin elegance, enkelhed, og linje. Tænk "elegant enkelhed", når de lægger dit look sammen.
 4. 4
  Undgå følgende tendenser. Der er ingen grund til at blive påvirket af trends, når du allerede er sikker på din personlige stil. Audrey var ikke påvirket af trends og faktisk hendes følelse af kom fra hendes tro på kvaliteten, før alt andet. Sean Hepburn Ferrer sagde, at grunden til Audrey har været et ikon for denne dag er, fordi hun boede hos hende ser hele sit liv, når hun fandt det og ikke genopfinde sig selv hver sæson. Mens Audrey elskede mode, hun brugte det som et redskab til at supplere hendes udseende, snarere end at lade mode bruge hende. Så i dit eget tilfælde arbejder stick med klassikere, som du kender til dig og måske give et blik på tendenserne ved simpel addition af et farvet broche eller et tørklæde, der afspejler farveskema af dagen, men ikke mere - brug sæsonudsving som tilbehøret, ikke som en slaveri tendenser. Undtagelsen fra denne regel er, hvor en tendens sker for at falde sammen med din personlige stil og ser godt ud på dig i så fald op købe!
  • Audrey var ikke fremmed for at undgå. Ikke kun gjorde hun ikke hoppe ind i de nyeste modetrends, men hun var også noget unikt for sin tid. Op mod ikoner som Marilyn Monroe og Jayne Mansfield, som var frodig og blond, var Audrey gamine, waif, tynd, brunette, og decideret fladbrystet. Hendes svar var at få mest ud af, hvad hun havde, og at fremhæve det!
 5. 5
  Vær meget opmærksom på din. Audreys udseende var altid umiskendeligt velplejet og pæn. Hendes kærlighed til enkelhed udvides til at sikre, at hun simpelthen syntes gjort op, selvom ganske stor indsats havde gået ind i at opnå dette look. For en enkel, men effektiv look, koncentrere sig om omsorg godt for dit hår og få det skåret regelmæssigt. Vælg en frisure, der passer dig og revidere det udseende, som du alder. Må ikke være bange for at bære en stil, der er ikke aktuel, forudsat at det ser godt ud på dig, det er hvad der tæller.
  • Den første ting folk varsel er, hvordan du ser ud. Som sådan, fejlfri hud, velplejede negle og velplejet hår hele anliggende for førstehåndsindtryk.
  • Ser godt hjælper dig med at føle sig godt også. Dressing godt for endnu en tur til supermarkedet kan give dig en luft af tillid, som hjælper dig med at interagere godt med andre.
  • Pas godt på dit tøj. Køb kvalitet og holde dem i god form med omhyggelig vask og ved at følge vaskeanvisningerne på deres etiketter. Hold dem godt presset og lagret.
  • Audrey troede på at købe sko en halv størrelse større end mindre, så de ikke deformeres over tid eller såre fødder.
 6. 6
  Overvej Audrey Hepburn s basics som mulige grundlæggende for din garderobe. Der var nogle elementer af tøj, Audrey altid anses for væsentlige. De kan eller ikke kan danne en del af din garderobe, men det er værd at overveje dem mindst:
  • Den hvide skjorte: Audrey bar en hvid skjorte i filmen Roman Holiday. Efter dette, blev det en klassiker i dametøj. Den bedste hvide skjorte er knap-up, almindelig, og uden dekorationer. Audrey bruges til at binde hendes i taljen for en lille look. Det kan bæres ved arbejde med en blazer kastet over det, slidte med ærmerne rullet op til afslapning, eller bæres med en nederdel og hæle til en middag udflugt.
  • Et par killing hæle: Audreys hæle var korte og elegant. Ved 5 "7 følte Audrey selv højere end mange aktører i tid og ikke ønsker at fremhæve hendes højde. Hendes valg af blot tilføjet til hendes elegance og hvad mere er, speciallæger fortælle kvinder, at den sikreste højde for hæle er killing hæl højde!
  • Et par af lejligheder: Audrey oprindelige drøm var at være en ballerina. Omstændigheder forhindrede hende i at nå denne drøm, men hun bære over nogle af ballerina stil ind i hendes daglige slid, og ballet flats var afgjort en af ​​disse valg. Flats kan gå med mange tøj, herunder bukser og fuld nederdele. De er også fantastisk til højden reduktion, hvis det er et problem for dig.
  • En monteret jakkesæt: Chic monteret dragter var en anden af ​​Audrey varemærker. Et meget god kvalitet jakkesæt kan blandes og matches med en række af dine andre tøj stykker.
  • Den lille sorte kjole: Det var Audrey, der introducerede det til os, både i filmene Sabrina og Breakfast at Tiffanys. viser sin varige betydning som et modeikon til denne dag. Hendes Givenchy sort kjole fra Morgenmad på Tiffanys solgt for næsten en halv million pounds i 2006, nu en absolut afgørende i enhver kvindes garderobe, LBD er bedst almindelig men klædt op med ledsagende elementer. For flere oplysninger, se hvordan at pynte den lille sorte kjole.
 7. 7
  Overvej fritidstøj som Audrey bar det. Da Audrey var at tilbringe tid med sine børn, havearbejde eller leger med hendes hunde, hun klædt meget afslappet, men hendes afslappende slid var stadig defineret ved et tegn på elegance såvel som komfort.
  • Audrey foretrukne jeans, slacks, Capri bukser, eller khakis til nederdele. For jeans. Enten en tynd pasform eller Bootcut fit arbejde godt Hun foretrak mørke, klassiske denim, men det er fordi det virkede for hende, så vær sikker på at finde en nuance af der virker for dig. Som for khakis, bar Audrey den slim fit, og det ser godt ud på det meste alle, alle de samme, være sikker på at finde en længde, der virker for dig.
  • Når det kommer til tops, hun foretrak polos, (sort), knappen nede shirts eller t-shirts. Hun kunne godt lide dem i en solid farve (hendes favorit var hvid) og uden logoer eller udskrive. Find en farve, der går godt med din hudfarve og hårfarve.
  • Som for sko, er et par ballet lejligheder, sneakers, eller italienske kørsel shoes (hun kunne lide Ferragamo) perfekt. De kommer i mange nuancer og mønstre, så find en, der er alsidig og at du kan lide. Bare vær opmærksom på, at Ferragamo sko ikke er billige! Men vigtigst af alt, aldrig nogensinde sjuske på kvalitet og altid tænke komfort. Det er bedre at have et par solide sko end mange, der er ubehageligt og nemt falde fra hinanden.
 8. 8
  Vælg nogle passende tilbehør. Der er et par tilbehør, der definerede Audrey Hepburn stil, som følger:
  • En tørklæde: Du kan bære et tørklæde på så mange måder, at det er umuligt at nævne dem alle. Hvis du har en skjorte og sytten tørklæder, du virkelig har mere end sytten shirts! Prøv silketørklæder til sommer og cashmere tørklæder til vinter.
  • Mørke solbriller: Disse ser godt ud på alle, og er perfekt til din dyster, "Jeg har ikke få nok søvn" dage.
  • Lang aften handsker: Til særlige glamour natten, hvorfor så ikke bære et par lang aften med din aften kjole?
  • Perler: En kvalitet perlekæde er et vigtigt i dit smykkeskrin. Undgå alt for store stykker eller falske perler, købe et par lille perle øreringe i løbet af et par enorme falske dem. I Breakfast at Tiffanys du kan få en fornemmelse af en meget glamourøst look af Audreys figurs Holly Golightly er smykker, i det virkelige liv dog Audrey tendens til at foretrække et simpelt sæt af nitter og ikke for meget daglig pynt.
 9. 9
  Bevare en god kropsholdning. Samt tøj og tilbehør, kropsholdning gør en hel del for dit udseende. Audrey ballet træning lærte hende aldrig at se sjusket og vises altid yndefuld, selv når afslappende. Audrey sagde, at "danserne gør en masse tekniske ting ud af god vane. Når vi slappe af, vi aldrig får sjusket", og hun bar denne ynde over til alle aspekter af hendes liv. Bære dig yndefuldt og med god kropsholdning i tankerne, og du vil bortføre ethvert look med succes, især når de ledsages af en positiv holdning om dit liv.
  • Stående op straight gør både dig og dit tøj ser bedre.

Tips

 • Klæd ordentligt. Må ikke bære jeans og en t-shirt til et rødt tæppe begivenhed, men også ikke bære en fancy kjole ud til frokost med dine venner, medmindre du alle har aftalt at klæde op for nogle god grund.
 • Bland high-end og low-end stuff. Hvis du kan finde noget perfekt god for mindre, så køb det. Må ikke være bange for at blande det med dine dyrere varer enten.
 • Når man ser for tøj som Audreys så en simpel søgning i online auktioner sites for "Audrey Hepburn", og klik derefter på dametøj. Lad sælgerne gøre arbejdet for at sortere og finde de emner for dig, og du kan bladre gennem deres valg for at se, om du er enig og købe, hvad du synes er passende, og af god kvalitet. De vintage tøj sektioner kan være meget nyttigt for fund.
 • Aldrig købe knockoffs. Det er bedre ikke at have den ægte vare end at have en falsk. I stedet finde en lignende, men billigere element. Eller endda noget helt andet, som du vil. Har nogle respekt for den oprindelige designers hårdt arbejde og kreativitet, og din egen følelse af god smag.
 • Audreys foretrukne designere var Givenchy og Ralph Lauren til tøj og Ferragamo til sko. Hun kunne også godt lide Louis Vuitton tasker.
 • Audreys yndlingsfarver var hvid, sort og pink, selv om hun sjældent havde pink.
 • Audrey siges at have ønsket "Joy" parfume og Givenchy bestilt Francis Fabron at gøre parfume L'Interdit for hende. Men uanset hvilken type parfume Audrey kunne lide eller anvendes, skal du finde den parfume, der passer bedst til din stil og behov, det kan endda være noget parfume på alle, holde tingene simple!

Advarsler

 • Audreys ekstremt tynd skyldtes underernæring under Anden Verdenskrig, kombineret med hendes streng disciplin som danser. Stilen kræver ikke at du skal være ekstremt tynd, men for at gøre mest muligt ud af hvad du har!
 • Som med nogen forslag til stil, vælge og vrage, hvad der virker bedst for dig. Forsøger at helt efterligne en anden persons stil indebærer risiko for nedsænkning dit eget selv. Hvis Capri bukser og ballet flats ikke smigre dig, så skal du ikke miste nogen søvn over kassere dem fra din stil.

Ting du behøver

 • Tøj
 • Tilbehør
 • Biografier om Audrey Hepburn (besøge dit lokale bibliotek)
 • Internetadgang til at forske fotos