Wkadk

Hvordan at være en sund teen pige

Commonat vil vare hele livet og hjælpe boost. Her er nogle tips til teenagere, der ønsker at starte og forblive raske.

Steps

Hvordan at være en sund teen pige. Starter lige med at drikke mere vand.
Hvordan at være en sund teen pige. Starter lige med at drikke mere vand.
 1. 1
  Starter lige med at drikke mere vand. At holde din krop hydreret med flere glas vand om dagen vil hjælpe med at regulere stofskiftet og rense din krop. En god tommelfingerregel er at tage din vægt og dividere i halvdelen at finde ud af, hvor meget vand du bør drikke dagligt. dvs hvis du Afvej 100 pounds, er du nødt til at drikke det halve vægt i ounce (50 ounces) af vand hver dag. Dette vil også hjælpe dig med at urinere, som hjælper dig med at tabe, og skyl dit fordøjelsessystem eventuelle fremmede stoffer. Plus, kan det øge dit immunforsvar.
 2. 2
  Opretholde en regelmæssig søvn mønster. Med projekter, fritidsaktiviteter, tests og venner eller IM, kan du have søvnløshed. Den gennemsnitlige teen har brug for mindst 8 timers søvn hver nat. Kom 7 til 8 timers søvn er en væsentlig faktor, der bidrager til, hvordan sund du er. At få nok søvn øger din opmærksomhed i løbet af dagen, og minimerer angst.
 3. 3
  Spis morgenmad hver dag. Morgenmad er dagens vigtigste måltid, fordi det giver din krop med sit første brændstof af dagen. God morgenmad fødevarer omfatter frugt, mælk, fløde af hvede, havregryn eller toast. Begyndende med en god morgenmad vil også holde dig koncentreret i løbet af dagen, og du vil have færre cravings.
 4. 4
  Undgå. Dette er ikke begrænset til kun de fødevarer der serveres på fast food restauranter, alle fødevarer med begrænset til ingen næringsværdi kvalificerer som junk food. Tænk på det som henkastning din krop, din krop kan ikke gøre noget produktivt med junk food. Hold dig til sunde fødevarer, der er højt protein, vitaminer og mineraler, din krop vil være i stand til at bruge disse ting meget bedre end junkfood.
 5. 5
  Erstat usunde fødevarer med sunde fødevarer. Du kan erstatte hvidt brød med hvede brød. Du kan endda erstatte salt med kosher salt eller havsalt. Kosher salt er sundere, men det og havsalt er større.
 6. 6
  Spise måltider, og stoppe med at spise, når du er fuld. Dette er den mest grundlæggende princip om gode spisevaner, men mange mennesker føler, at de skal afslutte, hvad der er på deres plade. Sult er kroppens måde at lade dig vide, at den har brug for brændstof. Fylde eller mæthed, er kroppens måde at fortælle dig, at det ikke behøver nogen flere fødevarer. Hvis du holder op med at spise, når du er fuld, vil du få sulten hvert par timer, hvilket er en god ting, det betyder, at din krop er at bruge, hvad du giver den.
 7. 7
  Snack healthfully. Spis et stykke frugt, en håndfuld nødder, nogle selleri, eller et stykke ost. Noget sundt som en snack, vil bidrage til at bevare din energi niveau hele dagen. Vælge noget lavt fedtindhold, lavt sukkerindhold eller lavt natrium er bedre end noget fuldfed, full-sukker, eller fuld-natrium.
 8. 8
  Øvelse på mindst tre til fem gange om ugen. Hver gang du skal udøve nok til at få sved på panden for mindst tyve til tredive minutter (helst op til en time). Men du behøver ikke begrænse din fysiske aktivitet til dit arbejde outs på gym: ved at gå / cykle flere steder du får mere sollys, hvilket øger dit humør, og du vil også få nogle mindre anstrengende fysisk aktivitet. Gå efter en løbetur, en cykeltur eller en udfordrende vandretur. Hvis du ikke kan lide at træne på egen hånd, deltage i en fitness klub, finde en kammerat til at træne med, (hunde er store dem!) Eller deltage i et sportshold. Holde aktiv vil gøre dig stærkere fysisk og mentalt. Hvis du ikke ønsker at arbejde så hårdt, er det anbefalet at gå mindst 5 gange om ugen og hurtige nok, at hvis du synger du bliver lidt forpustet.
 9. 9
  Hold dig til et regime. Vask dit ansigt om morgenen og om aftenen, før du går i seng for at holde din hud sund og ren. Børst dine to til tre gange om dagen (efter du vågner, efter måltider, før sengetid) for en ren og frisk mund. Tage sig af dit udseende vil også gøre du føler dig bedre om dig selv, som virkelig er det vigtigste.
 10. 10
  Keep. Må ikke nedturen i timerne eller på arbejde! Hold dig lige. Der er mange øvelser, der kan hjælpe. Hvis du har en bærbar computer, arbejde på et skrivebord eller med ryggen stablet op.
 11. 11
  Sørg for at du tror på dig selv. Dette vil hjælpe og holde med hvad du sætter dit sind til.

Tips

 • Når du forlader dit hus, bringe en fuld vandflaske og et stykke frugt med dig, hvis du ikke har frugt, bringe en energi bar af en slags. På den måde kan du holde hydreret, og skulle sulten, vil du have en sund snack ved hånden.
 • Spis dine frugter og grøntsager, drikke masser af vand, og være glad! Vælg vandbaserede frugter som meloner og træet frugter og bær.
 • Prøv at holde fast i en støttende gruppe af venner, og gør sjove aktiviteter med dem. At være involveret med masser af ting kan øge dit selvværd og gøre dig en glad teenager. En lykkelig teenager er en sund teenager.
 • En anden måde at holde fit er ikke at sidde hele dagen foran fjernsynet.
 • og være glad! Det skinner og sætter dig på toppen af ​​mængden.
 • Gå ud med venner og gå udendørs. Sjove aktiviteter for en regnfuld eller snedækket dag er skøjteløb, rulleskøjteløb, svømmehaller, laser-tag og shopping! Det er ikke kun sundt, men også sjovt!
 • Hvis du har en Wii og en, så kan du opdage at der er en version af at køre kaldes Free Run, hvor du jogge, og du kan skifte til en anden tv-kanal. Wii remote fortæller dig, hvis du er jogging for hurtigt eller for langsomt.
 • Butt spredes. Nogle teenagere frygter dette ene område mere end andre. Start langsomt og sparke fremad enten med knæet forlænges eller forkortes. Derefter roterer låret ud til siden og spark til siden. Endelig sparke bag dig, indtil din røv føles som om det er en del af dit ben. Hvis du starter med 10 reps af hver type i morgen før klasserne indtil sin alt for let, så amp det op med yderligere 10 reps din røv vil løfte og synes nuttet. Hvis du ønsker at gøre squats så godt, kan dette også have en effekt, men ikke begrænser dig selv til bare squats alene, der er tre muskelgrupper i den bageste.
 • Enhver sport, du vælger, vil sandsynligvis hjælpe, hvis du prøver hårdt. Non-holdsport som at gå, ridning, eller svømning omgange er stor. Selv ramme en tennisbold på en netto og kører for at hente den er fantastisk! Husk, ikke alle sportsgrene er holdsport.
 • Stol på din tarm. Hvis noget virker forkert, er det sandsynligvis er.
 • Hvis du har en hund, begynder at køre med ham / hende. Det vil holde ikke kun dig sund, men også din hund og hunde har brug for motion.
 • Når du ser TV, kan du gå eller jogge på plads foran fjernsynet, hvis du ikke har tid til noget mere energisk.
 • Se en læge, før slankekure eller det kunne få nasty!

Advarsler

 • Det er vigtigt at leve et sundt liv, men besættelse og fiksering på sunde vaner kan føre til usunde vaner eller endda spiseforstyrrelser. Vær sikker på at du er rask om at være sund! Ikke alle organer blev beregnet til at se ens ud. Mangfoldighed er noget at fejre. Du er en limited edition.
 • Din personlige sundhed og vaner er for dig og dit velvære. Det er ikke for nogen andens, fordi hvad ville de vide om, hvad du føler indeni. Må ikke få trukket ned eller fanget i andres meninger. Hvis du ved, du er sundt, vil du føler dig godt om dig selv.
 • Undgå fad og nedbrud kost. Disse er midlertidige, og enhver vægt, du taber vil være let genvundet, når du undlader at opretholde kosten (som du vil). Disse er ikke godt for din krop, og kan ende med at give dig en masse flere problemer end blot genvandt vægt.
 • Vigtigst, hvis du forsøger at tabt vægt, aldrig stole på piller, meds, sult, springe måltider, eller binging. Disse ting er ikke sundt, ofte gange gøre din krop gå i overlevelse tilstand og opbevaring fedt, og er virkelig ikke sjovt at gå igennem, farlige, usunde og følelsesmæssigt nedbrydende. Det er meget nemmere bare at gå igennem det den sunde måde. For ikke at nævne det ser bedre, føles bedre, og har ingen bivirkninger. Anorektiske og bulimic piger kan være tynd, men de er ofte sygelige leder, lav energisk, følelsesmæssigt døde og deprimeret, hvilket er bestemt ikke smuk.
 • Må ikke komme ned på dig selv! Selv hvis du er naturligvis større bygget end andre piger, betyder det ikke, du er nødt til at være uegnede. Træn, spise godt, og passe godt på dig selv. Sundhed er vigtigst. Det er vigtigt at bemærke, at alle kropstyper er smukke. Hvis du har alvorlige bekymringer om din vægt eller kropsfedt, så se din lokale læge. Må ikke nogensinde lytte til, hvad reklamebranchen fortæller dig altid tjekke med din læge, før du starter en ny kost.
 • Må ikke bekymre dig om at have relativt små mængder af fedt på din krop. Under god muskeltonus, god cirkulation og respiration, og et sundt hjerte er meget vigtigt. Men det er betydeligt uegnet er et problem. Det anbefales ikke at falde til under 6% kropsfedt eller du ender de-regulering din kropstemperatur (for kold det meste af tiden).
 • Gør for meget motion kan være dårligt for dig. Prøv at holde sig til ikke mere end 2 timer om dagen max.