Wkadk

Sådan at falde i søvn lettere, da en teenager

Mange unge har problemer med at falde i søvn om natten. Dette kan være et stort problem, hvis du har en travl dag forude. Skole, sport, sommer job og andre arrangementer ikke er gode steder at være træt. Læs denne artikel for at lære at falde i søvn lettere og få en god nats hvile.

Steps

Sådan at falde i søvn lettere, da en teenager. Må ikke spise, før seng.
Sådan at falde i søvn lettere, da en teenager. Må ikke spise, før seng.

Planlæg i god tid

 1. 1
  Må ikke spise, før seng. Mad giver dig energi og aktiverer mavemusklerne, som begge kan holde dig op. Hvis du planlægger at sove på 11 pm, ikke spiser noget mere fra omkring 12:00 til 07:00, medmindre du er meget sulten. Hvis dette er tilfældet, spise en lille mængde.
 2. 2
  Tag et brusebad et par timer før du går i seng. Hvis dit hår bliver våd, når du går i seng, føntørre det.
 3. 3
  Må ikke se tv eller være på din computer. Undersøgelser har vist, at skærmen tid mindst en time før sengetid kan holde dig fra at falde i søvn.
 4. 4
  Inden vi går til at sove, så prøv at falde til ro og slappe af. I stedet for at gå udenfor for at gøre noget eller motion, læse en bog, tale med familiemedlemmer, eller skrive i en daglig journal. Dette gælder for arbejde så godt. Hvis du prøver og finish, to-do liste af jeres, er dit sind kommer til at fortsætte med at arbejde, selv når du forsøger at falde i søvn.
 5. 5
  Kjole for natten. Hvis det er meningen at være nede i 30'erne, en badekåbe og tøfler hjælpe dig holde varmen. På den anden side, hvis det formodes at være op i 90'erne prøve at sove i din undertøj... undies (og løs skjorte til piger), eller hvis det er ekstremt varmt, ligesom i 100-prøve sove nøgen.
 6. 6
  Find de relevante ting du har brug for en god nats søvn. Hvis det er koldt, vil du brug for et varmt tæppe eller dyne. Hvis det er varmt, måske en kølig vådt håndklæde vil hjælpe dig køle ned.
 7. 7
  Børst dine tænder, vaske dit ansigt, børste dit hår, og bruge badeværelset. På denne måde kan du føle så rene som du har brug for at være, før du falder i søvn.
 8. 8
  Før du går i seng, skrive ned alt hvad du behøver at gøre i et sted, du ved, du vil se den næste dag. Skriv ned udfaldet af din handling - fx "finish, Fysik science projektet" - og det næste fysiske handling, du skal gøre for at fuldføre det - fx "gå til butikken." Dette bør hjælpe dit sind "forlade det på papir" og rolige ned.

Få dit sind klar

 1. 1
  Juster belysning. Nogle behov kulsort at sove om natten, og andre foretrækker en lidt lys. Har belysningen på en behagelig lysstyrke / mørke, så du kan sove på lethed.
 2. 2
  Få tilpas i din seng. Find en god position og nok varme til at hjælpe dig med at holde stille og roligt.
 3. 3
  Indstil din alarm på det rigtige volumen og på det rigtige tidspunkt.
 4. 4
  Læs en lille smule af en bog eller gøre noget, som du ikke behøver megen støj for, som at lave en historie i dit hoved.
 5. 5
  Gør dig selv en spilleliste på din iPod/mp3-afspiller med bløde sange eller beroligende sange til at hjælpe dig falde i søvn, hvis det hjælper. Alternativt kan du prøve at lytte til en lydbog. Du kan også lytte til musik eller tale programmering på radioen. Nogle clockradioer har en dvalefunktion, der sætter den til at slukke efter et bestemt tidsrum, ideelt når du er faldet i søvn.

Hvad skal man gøre, når lysene er slukket

 1. 1
  Må ikke bekymre dig om, hvor meget hvile, du vil få. Søvn handler om ikke tænker. Distrahere dig selv og du vil falde i søvn.
 2. 2
  Komme ind i denne behagelig stilling og luk øjnene. Langsomt replay din dag i dit sind, så tænk på, hvad du gjorde eller ikke gjorde. Tænk på, hvad du har udrettet også.
 3. 3
  Slappe helt af og fortælle dig selv, du vil falde i søvn. Må ikke tænke for meget ind i noget, der krydser dit sind.

Tips

 • Sørg for, at værelserne temperaturen er på et tilfredsstillende niveau, der vil hjælpe dig til at sove.
 • Lidt koldere værelser hjælpe dig sove hurtigere.
 • Må ikke blive stresset over noget om den næste dag eller bekymre, at noget slemt kan ske. Forblive positiv!
 • Luk øjnene og tænke på noget fredeligt, og du vil i sidste ende falde i søvn.
 • Tænk positive tanker.
 • Koncentrer dig om at trække vejret, fordi det er en ufrivillig handling, vil du hurtigt glemme alt om det og bare falde i søvn.
 • Hold din sengetid og vågner gange så konsekvent som du kan (selv om weekender) for de bedste resultater. Hvis du opretter en normal sovende rutine, vil det hjælpe dig falde og ophold i søvn i løbet af en periode.
 • Hold et glas vand ved siden af ​​din seng, hvis du bliver tørstig. Må ikke sat ud mælk, da det holder dig vågen midt om natten.
 • Har en sengetid sæt, arbejder omkring din morgen vågner tid. Hvis du er nødt til at vågne op kl 6:00, indstilling en sengetid klokken 10:00 er en god idé. Dette giver dig en fuld 8 timers søvn.
 • Sige 10 gode ting om den næste dag tænk så mindst én af dem. Du kan ende med at drømme om en af ​​de gode ting, så vælge de bedste af dem.
 • Hvis du ikke har en seng på det tidspunkt til at sove på, finde en komfortabel sofa. Hvis du er nødt til at sove på jorden, se om du har en luftmadras eller lægge flere tykke dyner / tæpper under dig.
 • Brug en søvn maske eller en hvid støj maker til at hjælpe dig med at sove.
 • Prøv at forestille dig selv i et sted, der gør du føler dig rolig, som et tomt rum, en græs eng eller en stille dam.

Advarsler

 • Må ikke tænke på eventuelle dårlige ting fra dagen før. Bare slappe af.
 • Hvis du ikke falder i søvn uanset hvad du prøver, se en læge eller tale med en forælder / værge som medicin kan være nødvendig.
 • Tror ikke, at nogen ting du tager før sengetid er årsag dig til ikke at være i stand til at sove. Tag alt, hvad lægen har givet dig at tage. Hvis produktet skulle have noget at gøre med din søvn lægen ville nævne det. Hvis din læge sagde noget om din sovende fortælle dem, at du ikke kan sove. De vil tage sig af det, bare fortsætte med at tage medicinen.
 • Tag ikke ordinerede sove medicin, da det vil medføre rastløs, usund søvn.

Ting du behøver

 • Behagelig seng
 • Blød musik eller noget musik, der beroliger dig (valgfrit)
 • Glas vand (valgfri)
 • Bog (valgfri)
 • Alarm
 • En udstoppet dyr (valgfri)
 • En læselys (valgfri)