Wkadk

Hvordan man kan overvinde frygt, sorg, vrede og sorg

I hvert liv er der smerte, tab, sygdom, ensomhed og død. Vi har ikke noget krav på et langt liv, og stadig kan blive sparet af skæbnen. Hvad er din smerte i dag? Her er en simpel metode til at overvinde negative følelser.

Steps

Hvordan man kan overvinde frygt, sorg, vrede og sorg. Beskriv din situation og dit problem kortvarigt.
Hvordan man kan overvinde frygt, sorg, vrede og sorg. Beskriv din situation og dit problem kortvarigt.
 1. 1
  Beskriv din situation og dit problem kortvarigt. Find en blok papir eller et tidsskrift bog og besvare følgende spørgsmål:
  • Hvordan er din situation præcist?
  • Hvad er problemet?
  • Hvor er centrum af problemet?
 2. 2
  Overvej dine følelser. Hvad er de følelser i dig? Frygt, vrede, afhængighed, eller? Hvilken følelse er den stærkeste? Hvor er den følelse sidder i din krop?
 3. 3
  Overvej dine tanker. Hvilke tanker er forbundet med dine følelser? Hvorfor er du ked af det, angst, vred eller længsel efter noget andet?
  • Tæl ned alle dine stressende tanker: Mine tanker er...
 4. 4
  Tænk på de udløser. Hvad udløser dit problem? Er det en ting eller en række ting?
 5. 5
  Tænk forskellige løsninger. Hvad er vejen ud af dit problem? Hvad bringer dig til at elske, spænding, tilfredsstillelse, heldigvis, tilfredsstillelse? Tænk på dit problem, indtil du finder en løsning.
  • Saml alle de oplysninger, du har brug for at finde løsninger. Dette kan omfatte læse om, hvordan andre mennesker har behandlet lignende problemer, eller det kan være så simpelt som at indsamle sammen dine tidligere vellykkede tiltag til over for et problem.
 6. 6
  Følg dit. Opfyld din positivt liv plan. Undgå meningsløs rugende. Lad ikke dine drømme for andre at opfylde.
  • Hvad er din positiv pligt nu? "My positive sætning er..."
  • Forsøg at tegne dine øjne og tanker til positive.
  • Opret en dagbog af taknemmelighed. Hver dag, nedskrive tre ting, der gik godt, eller tre ting, du er taknemmelig for (selv små ting!) - Efter en uge, vil du begynde at se, at hver dag har noget at værdsætte.
  • Bruge 10 minutter hver dag skriver om det bedst mulige resultat for dit liv. Hvad ville dit liv være, hvis alle dine håb og planer gik så godt, som de overhovedet kunne? Hold arbejder på dette billede, udfylde flere og flere detaljer, som du får klar på dem.
 7. 7
  Find din personlige vej. Den følelse af livet er at leve et godt liv. Det er endnu bedre at være glad end at være ulykkelig. Kig nøje på dine færdigheder, dit livssituation og verden omkring dig. Så ved du, hvad du skal gøre. Der er en måde for alle at være glad og at bo permanent i altomfattende love.In ethvert liv er der smerte, tab, sygdom, ensomhed og død. Vi har ikke noget krav på et langt liv, og stadig kan blive sparet af skæbnen. Hvad er din smerte i dag? Her er en simpel metode til at overvinde negative følelser.
 8. 8
  Vend din vrede mod ting, du kan gøre noget ved uden at være destruktiv. Hvis du er fed, drej din vrede mod din mave. Hvis du er bange, slå din vrede mod din frygt. Hvis andre er nasty, drej din vrede mod den uvidenhed, der er grundlaget for deres ondskab. Hvis du er afhængig, drej din vrede mod det stof, der giver midlertidig lappeløsning, men på lang sigt elendighed. Hvis samfundet undertrykkende, vende din vrede mod den herskende dårskab.

Tips

 • Indre glæde er ved at udvikle en konsistent sandhedens vej, visdom og kærlighed.
 • Lær at sige "Tak"!
 • Kig, tænke på, og gå ind i stilheden. Det betyder, at tavshed, der er dybt inde i dig, hvor du finder de "Jeg Er", og det er ansvarlig for dit meningen med livet. Hvis du har mistet forbindelsen til den indre stilhed, mister du din følelse af liv og jage efter meningsløse ting bare for at fylde dette hul.
 • Den nuværende situation for forskning er, at lykke er omkring 50 procent genetisk disponerede, er 10 procent bestemt af ydre omstændigheder, og op til 40 procent består af ens egne tanker. Folk, der bor sundt, meditere og arbejde på deres tanker (positiv tænkning), kan hæve deres generelle niveau af lykke med 40 procent. Oplysning er den proces, hvor du hæve din personlige lykke niveau ved 100-1000 procent. Men det er en lang vej ud for de fleste mennesker. Men søger oplysning er meget værd.
 • Pick noget, du virkelig kan føle en passion for.

Advarsler

 • Husk, at Lykke er meningen og formålet med livet. Aldrig udskyde din glæde. Der er ingen bedre tid end de nuværende til at nyde. Ingen og intet kan gøre du føler dig dårligt, uden din tilladelse.
 • At ønske nogen bad luck kan frigøre din sjæl og føle sig godt i et stykke tid. Men på lang sigt skaber det elendighed i dig. Sort magi er egoets måde. Oplysningstiden (indre glæde, indre helbredelse) er den måde at løse egoets ønsker. Dette omfatter en klog brug af aggression. Tænk på din vej til indre glæde.