Wkadk

Sådan finder du den rigtige partner eller ægtefælle

Alle ønsker at finde det perfekte kommende mand / kone, de har drømt om. Du kan komme tættere på at nå dette mål ved at følge disse retningslinjer.

Steps

Sådan finder du den rigtige partner eller ægtefælle. Finde ud af hvad du leder efter.
Sådan finder du den rigtige partner eller ægtefælle. Finde ud af hvad du leder efter.
 1. 1
  Finde ud af hvad du leder efter. Hvis du ikke kender, vil du ende afregning for hvem kommer sammen.
 2. 2
  Lav en skriftlig liste (kort men noget detaljeret) af de øverste kvaliteter, du ønsker. Dette bør være mindst 15 ting. Kan variere fra fysiske træk (højde / vægt / hårfarve) til "inde i" funktioner - ærlig, trofast, sans for humor. Jo mere du har på din liste som din "ideelle" person du mindre vil nøjes med, hvad der kommer sammen i dit liv. Brug denne liste som din "guideline", når dating - jo tættere personen passer til din "ideelle" jo større chance har du for at finde den rigtige.
 3. 3
  Kompromis om mindre ting (som hårfarve eller kropsbygning), men aldrig på kompromis med vigtige spørgsmål. Hvis du ikke vil have børn, ikke date nogen, der ønsker en familie eller har børn. Hvis du ikke kan lide at ryge, ikke date en ryger. Du vil have din "ideelle" person, og han / hun er derude. Det kan tage måneder eller så at finde dem, men i sidste ende er det det værd.
 4. 4
  Brug enhver form for søgning - Fra din egen by, til sociale grupper, kirkelige grupper, og selv internettet. Mange succesrige par har fundet deres "ideelle" på "nettet.
 5. 5
  Når du har fundet den person, tage mindst 6 måneder til et år for virkelig at komme til at kende dem inde og ude. Kig efter eventuelle "røde flag". Hvis de viser tegn på misbrug - afslutte forholdet. Vær opmærksom på de tegn på misbrug (fysiske såvel som følelsesmæssige / verbal).
 6. 6
  Hvis du ikke kan forestille dig selv med denne person og være tilfredse med dem for 30/40 år, så er de ikke den rette person for dig. Tag ægteskabet alvorligt for at undgå skilsmisse.
 7. 7
  Konstant forestille hvordan du vil denne person til at se ud. Det er indlysende, at du har brug for at være fysisk tiltrukket af en person først. Så trin-for-trin se for den indvendige skønhed og karakter som disse to vil opbygge et langvarigt forhold.

Tips

 • Gå over din liste og spørg dig selv, hvad en sådan person ville se i dig. Dette er ikke en opfordring til at slå dig op, men snarere, at fastsætte eller nytænke nogen åbenlyse afvigelser.
  • Antag, for eksempel, vil du gerne giftes med penge. En rig person med nogen mening ikke vil tage op med nogen, der er alt for motiveret af rigdom, og derfor få dine finanser i orden, så du ikke er desperat, kan vise, at du ved, hvordan man håndterer penge, og vil ikke være skuffet (i det mindste ikke er økonomisk) ved en prenuptuall overenskomst.
  • Tilsvarende, hvis du vil have nogen atletisk, bør du komme i form, da atleter foretrækker deres partnere til at være i god fysisk stand. Hvis du vil have nogen religiøs, deltage i en menighed, hvis du vil have nogen uddannet, afslutte din egen grad, etc.
  • Naturligvis kan disse justeringer tage en smule arbejde. Du ønsker måske at prioritere de kvaliteter, du leder efter.
 • Vær sikker på at du er kompatible på alle områder - være villig til at tale om alt - større eller mindre. Men du behøver ikke at hoppe i seng med alle, du dato for at vide, om de er kompatible.
 • Husk på, at denne mand / kvinde søger efter deres "ideal" for, og hvis du søger længe nok, vil du finde hinanden.
 • Tænk hårdt på din kommende ægtefælle. Åbne dig for nye mennesker. Altid omgiver dig med kreds af venner og være i fællesskabet. Den tid selv vil give du får den rigtige person.

Advarsler

 • Aldrig ignorere dine tarme, hvis du føler der er noget galt med dit forhold, ender det med det samme. Gør så tidligt som første etape af forholdet, så du ikke udvikler en forkert én.
 • Pas på enhver, der viser tegn på misbrug - verbal eller fysisk.
 • I tre årtier rådgivning ægtefolk altid partner i ægteskabet, der var årsag alle problemer (Emotional, tankeløst, Controlling) havde disse tre kvaliteter: De 1) ikke kunne passere førerens eksamen (de ville flipper ud under testen og kunne ikke passere), 2) Fandt du ikke opgradere fra College og 3) kunne ikke holde et professionelt job. Indimellem ville jeg finde en af ​​disse problematiske mennesker at have kun to af de tre. Disse tre ting er røde flag, så pas på hvis du er dating en person med disse kvaliteter.