Wkadk

Hvordan at afgøre, om en fyr er nervøs omkring dig, fordi han kan lide dig

Fyre er forvirrende, for at sige det mildt. Det er så svært at regne ud, hvis de kan lide dig, og det kan drive dig til vanvid ikke at vide, hvad de tænker. Lyder det bekendt? En særlig slags fyr, der er svært at afkode, er den nervøse / genert type. Her er nogle kontrollampe tegn til at hjælpe dig med at finde ud af, at visse cutie du har haft dit øje på.

Steps

Hvordan at afgøre, om en fyr er nervøs omkring dig, fordi han kan lide dig. Vær opmærksom på hans holdning.
Hvordan at afgøre, om en fyr er nervøs omkring dig, fordi han kan lide dig. Vær opmærksom på hans holdning.
 1. 1
  Vær opmærksom på hans holdning. Hvis du taler til ham online, se på, om han er selvsikker og snakkesalig, derefter se, om han er på samme måde i person. Hvis han kan lide dig, chancerne er han vil være nervøs / genert og kan knap nok tale med dig, når du er lige foran ham.
 2. 2
  Meddelelse, der indviede. Hvis du taler til ham online, notere, der starter de fleste af de samtaler. Hvis det er ham, det er et godt tegn, at han kan lide dig.
 3. 3
  Se hans kropssprog. Da han er omkring dig, kan han vise tegn på nervøsitet, såsom rødme, nervøsitet, den slags. Du kan fortælle, om han ikke er nervøs omkring dig fra hans opførsel.
 4. 4
  Se, hvor tæt han forbliver på dig. Han kan forsøge at komme tættere på dig og være sammen med dig. For eksempel, hvis han og en gruppe af dine venner går et sted så han vil have dig til at komme eller han kan komme med dig og dine venner.
 5. 5
  Er han smile til dig en masse? Det er et godt tegn.
 6. 6
  Se om han kigger på dig, når han mener, at du ikke søger. Han kunne gøre en række ting, hvis du fange hans blik - han kunne se med det samme ned, se på dig for et par sekunder og derefter se ned eller bare holde stirre.
 7. 7
  Se ham i øjnene. Hvis du føler at du har holdt øjenkontakt med ham for endnu en brøkdel mere af et sekund, end du ville gøre med nogen andre, så er der sandsynligvis er noget der.

Tips

 • Hvis en fyr virker selvsikker foran andre piger, men er genert og nervøs omkring dig, han helt sikkert kan lide dig.
 • Er han undgå at din blik og undgå dig, men når du nærmer dig ham, han ser glad for at du? Hvis så han kan lide dig. Han er lige intimideret af dig.
 • Se og se, hvis du fyre kommer til at røre (f.eks, arme, ben), og hvorvidt han flytter. Hvis han kan lide dig, han sandsynligvis ikke vil.
 • Du kan teste, om han kan lide dig ved at bruge "personlige rum test." Træd ind i fyrens personlige rum, ligesom, du ved, så du næsten rørende. Hvis han kan lide dig, vil han enten bevæge sig væk rødmende fordi han er nervøs / genert eller han kan blive, hvor han er.
 • Piger, bare stoler dit hjerte. Det betyder ikke lyve. Hvis du ærligt tror, ​​at han kan lide dig, han sandsynligvis gør. Bare ikke narre dig selv.
 • Hvis du kan lide ham, så prøv at flirte med ham online eller personligt. Hvis han flirter tilbage, kunne det være et tegn på, at han kan lide dig.

Advarsler

 • Bare fordi en fyr flirter med dig, betyder det ikke altid ensbetydende med at han kan lide dig. Han kan være en naturlig flirt. Brug din diskretion at fortælle.
 • Bare fordi en fyr er nervøs omkring dig, betyder det ikke altid ensbetydende med at han kan lide dig. Han kunne være nervøs omkring piger i almindelighed. Hvis han OK taler med andre piger, men det er dig han optræder nervøs rundt, så han sandsynligvis gør som dig.