Wkadk

Sådan date en mand med børn

Så du har mødt den mand af dine drømme... og han har fået børn. Hvordan kan du håndtere situationen?

Steps

Sådan date en mand med børn. Tag en dyb indånding og sørg for du kan håndtere denne slags forhold.
Sådan date en mand med børn. Tag en dyb indånding og sørg for du kan håndtere denne slags forhold.
 1. 1
  Tag en dyb indånding og sørg for du kan håndtere denne slags forhold. At være sammen med en mand med børn er aldrig en nem ting, og det er ikke for sarte sjæle. Må ikke føle sig dårligt, hvis du ikke kan beskæftige sig med fordelingen af ​​opmærksomhed. Overvej det selvopholdelsesdrift. Tage lidt tid alene for at sikre dette er hvad du ønsker.
 2. 2
  Tal med din mand. Sommetider diskutere, hvordan du føler, vil ikke kun gøre du føler dig bedre, men det vil lade ham vide, hvordan du føler. Indrømmet, kan du ikke jamre over hver eneste lille ting, men undertrykkelsen er dårlig.
 3. 3
  Prøv at have en hjertelige forhold til børnenes mor (hvis hun er omkring). Må ikke blevet bedste venner (din fyr vil føle, at han bliver dobbelt gået) men ikke være koldt (hun kan vise børnene imod dig). Må ikke være bange for at spørge din mand om hans forhold til hende. Hvad de gjorde, men mere det, hvorfor de gjorde de bryde op? Sommetider finde ud af hendes særheder vil hjælpe dig med at håndtere hende bedre (ham også).
 4. 4
  Gør et punkt for ikke at opfylde sine børn, indtil du har været dating på mindst seks måneder og har en meget stærk aftale, du vil have en fremtid sammen. Det bedste scenario er at vente, indtil du er engageret, så mødes børnene og vente yderligere et år og virkelig komme til at kende børnene godt. Glem ikke, at ethvert forhold er anderledes, og dine børn kan sætte pris på at kende den person, at deres forældre er dating, især i tilfælde, hvor børnene er ældre.
 5. 5
  Må ikke tale ned til børnene. De ved, hvad der foregår. Bliver overdrevent nice vil modregne advarselslamperne. Sæt dig ned med børnene. Fortæl dem, at du er virkelig nervøs møde dem, fordi du virkelig elsker deres far. Men - vigtigst - du ikke nogensinde ønsker at give dem det indtryk, at du er der for at erstatte deres mor. Eftertrykkeligt, at du ved, du aldrig kunne tage det sted, men du vil altid være der, hvis de har brug for støtte. Fortæl dem, at du ikke ønsker at ændre noget om den måde, de har kørt deres liv, deres familie traditioner, eller deres forhold med enten deres far eller mor. Fortæl dem, at du måske brug for noget hjælp at lære disse traditioner. Slutte op ved at fortælle dem, at du virkelig ser frem til at komme til at kende dem bedre og være åben for spørgsmål.
 6. 6
  Må ikke blive forstyrret, hvis et af børnene oprindeligt ikke kan lide dig. Det kunne være en af ​​de ovennævnte årsager. Eller det kunne have noget at gøre med dig. Forvalte det yndefuldt og tale med barnet med respekt.

Tips

 • Enhver mand, som du frygter at fortælle dine venner og familie om, er sandsynligvis en mand, du kender, er ikke godt for dig.
 • Tal det ud. Tal med din mand, dine venner eller blog. Nogle gange får de følelser og frygt ud vil gøre du føler dig bedre.
 • Vær ærlig overfor dig selv. Sure, den fyr er stor og du fyre har den bedste tid, men hvis børn ikke er dine ting, og du kan ikke overvinde og prøve - det er ok at føle sådan.
 • Hvis du er en enkelt kvinde uden børn af dine egne, vær ærlig overfor dig selv. Vil du virkelig ønsker et forhold med overskydende bagage samt følelsesmæssige bagage med sin ex?
 • Vær ærlig i din evne til at acceptere sine børn. Forstå, at hans kærlighed til dem ikke bringer hans kærlighed til dig. Du behøver ikke at være deres mor, men du kommer til at være familie. Hvis du ikke kan håndtere at flytte om tidlig og reservedele alle smerten.

Advarsler

 • Må ikke gå ind i forholdet på udkig efter en færdiglavet familien - være der for manden, alt andet er en bonus.
 • Forsøg ikke at tale for meget om hans ex, især (men ikke kun) hvis han er enkemand. Det kan være svært for ham, da det er i fortiden, og han sikkert ikke ønsker at blive mindet om det. Husk, at lige nu, han er med dig.

Oversættelser