Wkadk

Hvordan finder en rig kvinde til dato

Du vil måske sætte pigen i banken og leve med de penge - men som regel det modsatte sker.

Steps

Hvordan finder en rig kvinde til dato. Hæng ud af, hvor du kender en masse rige mennesker er.
Hvordan finder en rig kvinde til dato. Hæng ud af, hvor du kender en masse rige mennesker er.
 1. 1
  Hæng ud af, hvor du kender en masse rige mennesker er. Du behøver ikke at flytte til Palm Beach eller noget. Prøv et eksklusivt fitnesscenter, en eksklusiv restaurant eller country club.
 2. 2
  Hvis du kan se, at hun har fået en designer taske og solbriller så kan du sikkert gå efter det. Vær forsigtig og lære at genkende bedragere.
 3. 3
  Klæde sig i alle hvide (kun hvis før arbejdskraft dag); mange mennesker kender ikke dette, men hvid gør du synes rigere. Handler som du er vigtig, og hvis du kan, få nogen til at ringe til dig og råbe ad dem på telefonen for en stund. Overvej at investere i en flot og dyre telefon.
 4. 4
  Hæng op og se på, hvis du har fanget hendes øje. Hvis ja, nærme sig hende og forsøge at gøre small talk, se om du kan finde ud af, hvad hendes far gør for et levende. Hvis han er en kirurg, advokat eller hvis du genkender hans navn... du har fundet din pige! Spørg hende ud til et sted dyrt, ligesom Mortons. Dette er den ene gamble, fordi du selvfølgelig er nødt til at betale for den første date, og du vil ikke have hende til at tro, du er nærige, så vær ikke bange for at spendere. Hvis hun er rigtig varmt, kan du ikke ønsker at spilde din tid, medmindre hun synes virkelig grave dig. Få hendes nummer og ikke kalde hende for et par dage. Du ønsker at virke mystisk og svært at komme. Synes ikke tilgængelige eller desperat.
 5. 5
  Tillykke! Den hårde del er overstået! Nu er alt du skal gøre er at imponere hende på din date, og du er i! Desværre, men du er nødt til at gå på indkøb og købe noget måde varmt. Go "all in" og få hende en enkelt rød rose (et dusin synes desperat). Bær en mindeværdig cologne. Pro Tip: Hvis du kan sprøjte nogle på hendes tøj (i hemmelighed), før natten er forbi, vil du jogge hendes hukommelse, når hun går til at tage tøjet. Dette vil få hende huske dig og ønsker mere. Være en gentleman på din date. Har en ven ringe til dig i midten af ​​datoen. Apologize voldsomt til din hot date og tale kort, men med klasse til din ven. Hun vil blive fascineret og tænker på hende vigtige Daddy.
 6. 6
  Køb hende noget. Enhver pige elsker at vide, at en mand vil købe hende is eller betale for måltidet. Hvis du er på en park, tage et billede, få hende en souvenir til at huske dig ved. Være en nice guy og tip tjeneren, hvis du ønsker at være i hendes klasse, bedre ligne det.
 7. 7
  For din anden date gå et gratis. Prøv en tur i parken eller på stranden. Det vil ikke bryde banken og vil vise hende, at du har en blødere side. Har din ven ringer til dig igen, men i stedet for at besvare det denne gang se på opkaldet og slukke telefonen eller, endnu bedre, hvis hun vil falde for det, gør ligesom i den film, og bryde den. Hun vil straks være forelsket i dig.
 8. 8
  Hvis alt går godt de to af jer vil snart være strammere end nogensinde. Begynd at lade hende tilbud om at betale, og snart tingene vil falde på plads. Forskning hendes far på internettet eller tale med sine assistenter, og se om du kan finde sine interesser. Når hun tager dig til at møde dem, bringe en flaske af de dyreste vin (prøv dine forældres vinsamling, hvis du bor i nærheden af ​​dem) Fortæl hende mor, du ved, hvor hendes datter fik hendes udseende og sørg for at komplimentere hendes fars biler, hus, pool, osv., og sørg for du taler om disse interesser du har fundet ud af om ham. Det hjælper til at bringe "rekvisitter", hvis muligt. Aldrig lyve, bare strække sandheden.

Tips

 • Forelsket i denne pige er altid et plus. Du vil aldrig behøver at bekymre sig om penge igen.
 • Da hun finder ud af, du har fået noget, skyde skylden på børskrakket.
 • Før ægteskabet, så sørg for du både har kemi.
 • Sørg for at du fik spillet.
 • At vinde hendes far over er nøglen.
 • Du er nødt til at beslutte tidligt om din rige persona vil være nyrige eller gamle penge rige. Begge tilgange har positive og negative.
 • I det lange løb vil pengene ikke gøre dig kompatible, så prøv at finde dine egne måder at blive rig, i stedet for at lede efter en person med penge.
 • Bær dyre cologne.

Advarsler

 • Du kan ende med at gifte sig med en kvinde, som du ikke elsker. Det er en god opskrift på et ulykkeligt liv. Så igen, vil dette ikke være sådan en big deal, da du vil være i stand til kontanter på underholdsbidrag betalinger når ægteskabet ender i skilsmisse.