Wkadk

Sådan finder du den rigtige fyr

Er du begejstret for de slemme drenge, taberne, og dødtræt kærester? I denne kedelige endnu travle liv. Med alle de tendenser og drama, dens svært for en pige at regne ud, hvad der skal gøres for at finde den rigtige fyr Den gode nyhed er at du ikke behøver nogen dating service til at finde en god mand, du nødt til at have en hjemmeside sige, hvad han hedder! Denne enkle trin-for-trin side vil hjælpe dig med at finde den rigtige fyr for dig!

Steps

Sådan finder du den rigtige fyr. Opret en liste over kvaliteter, du ønsker i en drøm fyr, og forventer at få omkring halvdelen på enhver dato, du går på.
Sådan finder du den rigtige fyr. Opret en liste over kvaliteter, du ønsker i en drøm fyr, og forventer at få omkring halvdelen på enhver dato, du går på.
 1. 1
  Opret en liste over kvaliteter, du ønsker i en drøm fyr, og forventer at få omkring halvdelen på enhver dato, du går på. For eksempel kan en liste sige "Han skal: 1) Arbejde på eller har en videregående uddannelse, 2) har et job, 3) Har en bil, 4) Forkæl sin familie med respekt, 5) Undlad brug af narkotika." Vælg træk og kvaliteter, der er vigtige for dig som denne liste vil være et redskab til bedre at forstå, hvem du er dating.
 2. 2
  Når du opretter denne liste, åbne døren! Fortæl alle og enhver fyr, der er interesseret i dig, at du er villig til at datere dem, venner, bedste venner, bekendte selv, men de skal forstå, at de ikke er den eneste, du er dating. Det betyder, at der ikke bør være nogen jalousi og ingen kommer til skade i processen.
 3. 3
  Planlæg datoer med hver af mændene, og holde en mental liste over de kvaliteter, der kører i dit hoved under datoen. Når du kommer hjem, så tjek ud de kvaliteter du så vises, og skriv gentleman initialer ud for mærket, så du ved, hvilken en vist, at særlige kvalitet.
 4. 4
  Fortsæt dating og fuldføre denne proces for hvor længe du føler du har brug for. Ting kan tage meget længere tid end du tror, ​​og forholdet kan skiftes, du aldrig har set komme. Dette trin-for-trin er blot et springbræt for dig at komme ud og på jagt. Når du føler dig klar til et fast forhold, kigge over listen og se, hvem der har flest kvaliteter du ønskede.
 5. 5
  Når du finder de to bedste mænd tænke over hvilke kvaliteter du ønskede, at de ikke måtte have, og beslutte, om du kan håndtere det faktum, at de ikke har disse kvaliteter. Kan du håndtere det faktum at de ikke har en bil? Kan du håndtere de irriterende ting han gør under middagen, ligesom snak med munden fuld, slurp når han drikker, eller taler for meget? Hvis ja, så skal du ikke udelukke dem. Så tænk over, hvordan de gør du føler, når du er omkring dem. Hvis samtalen og at "gnist" ikke er der så selvfølgelig er det ikke det rigtige for dig. Hvis de er, så perfekt.
 6. 6
  Søg dit hjerte, og gøre et valg, lade alle andre vide, at du ikke længere er på markedet, i det mindste ikke for en tid. Forklare dem, at selv om du kan lide dem som en ven, og nød de datoer, du bare ikke interesseret i et forhold til dem.
 7. 7
  Planlæg en endelig dato med nummer et fyr, og diskutere med ham, hvordan du føler og hvad dine intentioner for forhold i fremtiden er, og spørge ham, om dette forhold kommer til at gå videre. Tal med ham om, hvor du ønsker det til at gå, og hvor han ser det i gang, og hvis han virkelig er den ene, så være villig til at vente en rimelig tid.

Tips

 • Vigtigt! Når du finder den rigtige fyr, ikke får involveret med seksuel aktivitet, medmindre du kender alle de involverede risici.
 • Hvis du ikke vil have en fyr, der drinks, ikke se i baren!
 • Vær ærlig og åben! Ærlighed er nummer et vigtigste i ethvert forhold. Og sandt, hvis du bryde op med et par af de mænd, de kan blive såret, men de ville hellere gøre ondt for en dag eller to, derefter ophold i et forhold, der er baseret på falske følelser.
 • Hvis datoen er en total bombe, derefter bøje ud. Må ikke lide gennem det, men høfligt undskylde dig fra det tidspunkt og ikke lægge planer for en anden!
 • Må ikke annullere dem ud på den første dato, medmindre noget helt uhensigtsmæssigt sker. Kærlighed har brug for en chance for at vokse, og det plejer ske, hvis du annullere Bill fra regnskab, bare fordi han har fået dem forældede briller.
 • Når du søger efter kærlighed, er du nødt til at kigge efter den person, på indersiden, ikke den person på ydersiden. I denne verden i dag, vi fokuserer for meget på fysiske udseende. Bill fra regnskab med de gamle briller kunne være din prins charmerende, hvis du kan komme forbi den lavvandede tendens kun at se på fysiske udseende. Vi piger kan lide at have det hele, og godt, gutter er ikke så gode til at give det til os, men de mener det godt, og de forsøger så hårdt.

Advarsler

 • Brug din sunde fornuft. Offentlige steder er sikkert, og på den første date, for at møde dem på restaurant enige. Om dato to eller tre, bør du være i stand til at stole på dem til at hente dig.
 • Altid gå til et offentligt sted, når første møde, så hvis noget slemt skulle ske, ville der være vidner til, hvad der nogensinde er sket.
 • Prøv at finde en person, som du ikke har en fortid med, for hvis det var en person, du gik ud med i high school, kan de tror, ​​du ikke ændre. Så ville de ikke engang prøve.
 • På den første date, invitere aldrig ham over til dit hus. Vent, indtil du kender dem lidt bedre. Vent et par flere datoer.
 • Lad aldrig en mand, for at du. Efter dato tre herren skal vide dig godt nok til ikke at bestille din mad.
 • Må ikke komme ind i et fysisk forhold, medmindre du har talt det igennem. Det betyder ikke, du har brug for at fortælle alle de mænd, som du er dating, at du sover med fyr nummer to, men sørg for, at fyren nummer to forstår, at bare fordi det er fysisk ikke betyder noget andet. Forstå, samt at få fysisk betyder ikke, du er nødt til at komme ind i en alvorlig, følelsesmæssigt involveret forhold.
 • Aldrig har sex på første aften. Dette kan føre til fysisk misbrug.
 • Må ikke nogensinde har din familie at finde en fyr for dig. De vil kigge efter en fyr, der lyder godt for dem og ikke for dig. Så, hvis du beslutter, at han ikke er den rette fyr for dig, vil dine forældre blive ked af, fordi du aldrig lide deres valg.
 • På den første date, ikke dobbelt op med din bedste ven. Det kunne bare føre til mange problemer. Den første date er at komme til at kende hinanden.
 • Få din ven hjælpe dig. Ingen kender dig bedre end din bedste bud!
 • Vent med at doble op med venner indtil for et par datoer senere.
 • Prøv at møde op med en enkelt, high school ven.