Wkadk

Sådan date en stripper


Så du har spottet en smuk kvinde, som du ville elske at dato. Men hvis hun er en eksotisk danser, der komplicerer tingene. Der er masser af stereotyper, du skal være opmærksom på (og ignorere), før du foretager dit træk, ellers vil du ødelægge dine chancer for nogensinde at komme til at kende hende bedre. Det centrale er at vise oprigtighed i en indstilling, hvor fokus ofte er på udseende og penge.

Steps

Sådan date en stripper. Tilbyd gavn for tvivl.
Sådan date en stripper. Tilbyd gavn for tvivl.
 1. 1
  Tilbyd gavn for tvivl. Før du selv træde ind i en klub, gøre en bevidst indsats for at være fordomsfri. Må ikke antage, at fordi de er strippere, skal de være promiskuøs og ude af stand til at tjene penge på anden måde. Nogle dansere er meget intelligente og kan gøre, hvad de gør for at betale deres egen vej gennem kollegium eller sygeplejeskole. Andre dansere kunne have haft meget uheldige omstændigheder, som du ikke engang kunne forestille og kan arbejde på en klub for at brødføde deres familie eller sende deres barn til en god skole. Det er meget nemt at dømme en bog på dens omslag, men du vil aldrig komme meget langt med en stripper værd dating, hvis du går denne vej.
 2. 2
  Vide, hvad du får ind. Strippers får masser af opmærksomhed, i klubben, og ofte ud af det. Hvis du ikke kan håndtere din partner modtager masser af beundring, dating en stripper er nok ikke for dig. Må ikke gå ind i et forhold med en stripper tænker du kan 'ændre' hende eller forventer hende til at få et andet job. Enten acceptere, at hun strimler eller finde nogen, der ikke gør.
 3. 3
  Find en klub, hvor du føler dig godt tilpas. Normalt type klub du går til, vil afgøre, hvilken type af kvinder, der arbejder der. Nogle klubber er karakteriseret ved meget unge uerfarne piger, jaded veteraner, guldgravere eller alle af ovenstående. Det er en god idé at undgå kvinder, der normalt er tiltrukket af gangster typen mand, der kan give dem en vis følelse af beskyttelse og følge deres parti livsrytme - du kan få heldige med dem, men de er ikke god dating materiale. Gå efter de herrer club type steder, hvor du normalt kan finde mere uddannede dansere, undertiden universitetsstuderende eller endda college kandidater. Disse piger er som regel langt mere interessant og åbne for socialisering inden for rammerne af deres arbejdsplads.
 4. 4
  Mød op tidligt. Gå til klubben lige efter de åbner, normalt i den første time eller halvanden time efter, at de åbner, stedet er død, og strippere er blot nedkøling, hængende rundt, praktiserende pole-tricks og tale med hinanden. Dette er det bedste tidspunkt at forsøge at nærme sig dem uden at føle under pres, fordi de er stadig ikke i deres crazy pengemaskine mode.
 5. 5
  Starte en samtale. Vær sød og ikke-fordømmende. Masser af disse piger er vant til at få det værste behandling fra mænd, der betragter dem som et engangs kødstykker. til dem, og giver dem en chance for at åbne op og fortælle deres historier (som normalt interessant), og vise ægte interesse i deres aktiviteter uden for strip-klub. Må ikke fokusere din opmærksomhed på deres organer. Alle kan lide komplimenter, men de får dem hele tiden. Brug øjenkontakt, ikke ben eller buste gawking. I stedet for at komplimentere deres kropsdele, fortælle dem, at de ser godt ud i deres nye tøj (komplimentere farveskema), eller de virkelig forbedre meget på pole-tricks, den slags. Spørg dem om bøger, film, skole, familie, liv og de vil finde dig en masse mere interessant at tale end de fleste af deres kunder.
 6. 6
  Tip hende på scenen, men ikke får en lapdance fra nogen. Hvis du betaler for en lap dance fra hende, vil hun overveje dig en "almindelig", men betaler hende for hendes tid, hvis din taler hende op for en stund (hun er på arbejde efter alle). Hun vil aldrig date dig, når denne forretningsforbindelse med hende er etableret. Og hvis du ikke får skødet danse fra hende, det er bestemt ikke en god idé at få danse fra nogen af ​​de andre kvinder. Når du tippe på scenen, dog bør du tip alle de dansere, lige tippe hende lidt ekstra. Hvis du kun tip hende, kunne det skabe en smule ekstra jalousi og stridigheder blandt danserne, der vil gøre hendes forening med dig lidt mere vanskeligt.
 7. 7
  Forlad når klubben får for travlt og alle pigerne begynde at give skødet danse til deres kunder. Lad hende vide, at du ikke ønsker at blande sig i hendes penge at gøre, ønsker hende held og lykke og fortæl hende du vil komme til at se hende en anden dag. Med flere besøg, vil hun forhåbentlig smile, når du besøger og lave en lige linie mod dig, så snart hun får chancen. Hvis hun ikke gør det, kan det være, at hun strengt ikke date nogen kunder i klubben, eller hun kan være dating nogen allerede.
 8. 8
  Spørg hende ud. Hvis hun ikke er villig til at møde dig uden for klubben til at hænge ud, hun spiller dig. Ja, kan hun være tilbageholdende og forsigtige, men hvis hun fortsætter med at dreje dig ned, er der ingen grund til at forfølge hende længere. Hvis hun er enig at gå på en date, gøre noget sød og romantisk. Hun er en stripper, og hun bliver brugt til at fyre viser interesse for hende gennem penge og prangende gaver. Prøv at gøre noget, der er relateret til en fælles interesse, som du har opdaget i dine samtaler med hende. Uanset hvad du gør, ikke nogensinde antage, at fordi hun er en stripper hun vil gå i seng med dig med det samme. Tværtimod, som regel nogle af disse piger tage lang tid at komme til at kende dig, de ikke generelt tillid mænd, fordi de beskæftiger sig med de værste sider af mænd i flere timer om dagen, så vær tålmodig og vise hende, at du er anderledes.
 9. 9
  Være accepterende over hendes job. Hvis én ting fører til en anden, og du ender med at date en stripper, vil hun sætte pris på, at du forstår, at hun arbejder og tjene flere penge end mange familie praksis læger. I virkeligheden, bare hun kan have planer om at blive en dag så mange dansere bliver brugt til at tjene en langt højere indkomst end flertallet af funktionærer! Forstå, at mange kvinder vælger dette felt, fordi det giver dem frihed til at have tid til at forfølge andre interesser eller prioriteringer, så planen datoer hendes tidsplan, og venligst, ikke kalde hende før 11:00.

Tips

 • Må ikke drikkes i klubben, hvor hun danser. Klæd pænt og sørg for du lugter godt.
 • Må ikke bede dem om deres telefonnumre eller rigtige navne lige væk. Lad dem give det til dig, når det er det rigtige tidspunkt. Giv dem din i stedet.
 • Den bedste chance for dating en stripper er, når du møder dem uden for klubben - i fitnesscentret, en koncert, butikken, osv. Som det er blevet sagt, vil nogle strippere ikke dato nogen kunder, og nogle strippere vil 'hook up' men ikke date en meget attraktiv kunde, og nogle strippere vil lejlighedsvist date en kunde, de finder attraktive.
 • Hvis du har et forhold med en stripper, ophold ud af klubben, hun er i. Jalousi tendens til at opdrage sit hoved, selvom stripper er på jobbet og behov til at gøre den "hustle" for at få en indkomst. Hun kan også føle jaloux, hvis du flirter eller køber danse fra andre strippere. Den sidste ting en stripper har brug for er forholdet spørgsmål kommer ind i hendes arbejdsplads.
 • Befrie danseren først. De fleste dansere lide ledere og har deres favoritter blandt de udsmidere. Hvis du venner med dansere først, behøver du ikke at bekymre dig om at blive en de "creepy" pals af manager.

Advarsler

 • Selv hvis en stripper beder om dit telefonnummer eller visitkort, ikke antage, at hun er virkelig interesseret i at date dig. Hun kan være interesseret i at dyrke dig som fast kunde eller holde dig indekseret i tilfælde af at hun har brug for din forretningsservice i fremtiden (hvis du er en advokat, fotograf, osv.).
 • Nogle kvinder (ikke kun strippere) prøver at finde en 'sugar daddy "eller en" sukker mommy' - nogen, der vil betale for leveomkostninger, give gaver og rejser, til gengæld for seksuelle ydelser, arm slik eller blot kammeratskab. Nogle strippere kan strengen langs en eller flere 'sukker daddies ", hvis de kan slippe afsted med det.