Wkadk

Sådan date en spiller

Drømmer om hottie med smukke øjne? Fik en svaghed for at buff babe, der behandler piger som de er udskiftelige? Kan ikke modstå hans bad boy image og villig til at tage en chance? Nå, her er det - vejledning i at date en spiller.

Steps

Sådan date en spiller. Spørg dig selv, hvad du vil have ud af denne.
Sådan date en spiller. Spørg dig selv, hvad du vil have ud af denne.
 1. 1
  Spørg dig selv, hvad du vil have ud af denne. Chancerne er at han ikke vil holde sig omkring længe nok til et virkeligt forhold, så hvis du har en fantasi om jer to blive gift og få nogle børn, vågn op. Vær parat til at acceptere, at han er en spiller! Hvis du ved, at du kan håndtere ham, gå videre til næste trin.
 2. 2
  Få hans interesse. Hvilken type pige kan han lide? Den gode pigen, jomfru, den bogorm, den populære pige i bimbo eller den vilde oprørske pige? Find ud af og gøre det. Ja, kan du nødt til at ændre, hvem du er, hvis du ønsker at date en spiller. Hvis du ikke ønsker at ændre dig selv, skal du gå tilbage til dating regelmæssige fyre.
  • Hvis du ikke ved, hvad slags pige han kan lide, her er et forslag: spillere (som normale guys) foretrækker piger, der ikke er tarvelige. Klæde sig som en dame, være feminin, være sexet, ligner du har en travl sociale liv, og altid respektere dig selv. Når det er passende (såsom ved en dans eller natklub) viser nogle hud.
 3. 3
  Mentalt forberede. Spillere er spillere, fordi de opfører sig som piger er udskiftelige. Bliv klar - vil han sandsynligvis behandle dig på samme måde. Være klar til at gå væk fra forholdet, og / eller blive brugt og dumpet af ham.
 4. 4
  Spillere er for det meste i det for spændingen ved jagten og sex. Hvis du ønsker at holde en spiller rundt, går det til at afhænge af flere ting:
  • Kan du to faktisk være venner - er du kompatible?
  • Kan du sætte op med sin utro?
  • Spillere er generelt ufølsom over for en kvindes behov - er du villig til at ofre dit selvværd at være sammen med ham?
  • Er din parat til at have sex / mister din mødom med ham?
 5. 5
  Spil det cool. Må ikke være ligesom alle andre undværes pige i rummet. Spilde tid flatterende hans ego, fordi det er allerede stor nok.
 6. 6
  ALDRIG bede ham ud. Vente for ham at spørge dig ud. Hvis han ikke er helt ude af din rækkevidde (f.eks, han er den hotteste fyr rundt, er du buttet og han er i tynde piger), på et tidspunkt, når han ser dig hængende omkring ham nok han kunne invitere dig ud. Generelt fyre som piger, der er mere fortrolige.
 7. 7
  Forbered bruddet. Når du bar en spiller, han vil enten snyde på dig, eller dumpe dig (så længe du ikke dumpe ham først). Så Bered dig for den tid, han dumper dig. Tag det ikke personligt, at han er en spiller.
 8. 8
  Kom ud af det hele og være tilfredse. I det værst tænkelige scenarie, du fik til dato den slemme dreng - den slags fyr, som andre fyre kun ønskede de kunne være. Selvom han dumpede dig (eller måske du dumpet ham), skære et hak på din bedpost og kalder det selv.

Tips

 • Husk, spillere som sjovt piger, ikke clingy dem.
 • Hvis spilleren, du er efter, er ugudelige smuk, er du nødt til realistisk vurdere dig selv. Enten bliver du kvinden i hans drømme (størrelse, form, kjole, personlighed), eller give op, fordi tusind andre piger vil arbejde lige så hårdt til dato ham.
 • At være i stand til at håndtere en spiller, bør du have haft mindst 2 relationer med ikke-spillere, før du dato en spiller. Du er nødt til at rack op nogle erfaringer med normale fyre, før du tager på en spiller.
 • Være en større spiller. Spillere gerne spændingen, jagten og jagten. De vil også gerne disse kvaliteter i andre mennesker. Så find en hobby og gå amok over det. Dette vil hjælpe, når han taler om tilfældige hotte kvinder, og du vil have noget til at bekæmpe det med som en ny søm, du har lært at hækle.
 • Date en spiller, sover med en spiller, efterlade en afspiller.

Advarsler

 • Du kan miste dit selvværd, lykke og selvrespekt på grund af ham.
 • Dating en spiller kan advare venner og familie til at gribe ind og forsøge at finde dig en bedre kæreste.
 • Kan skabe kynisme mod mænd og relationer i almindelighed.
 • Du kan miste din værdighed og få andre til at ryste på hovedet langsomt, når du går forbi.
 • Dette kunne blive en skammelig episode i dit liv, der skal erindres som en lærestreg for dine børn i de senere år.
 • Du kan få seksuelt overførte infektioner / sygdomme fra at have sex med ham.

Ting du behøver

 • Kondomer (ingen vittighed)