Wkadk

Sådan date en fyr, der kan lide en anden pige

Forløbet af ægte kærlighed er aldrig glat! Undertiden den fyr du kan lide ikke kender dig eksisterer - endnu! Lyt ikke til folk, der siger "bære noget nuttet! Bære make-up, og tonsvis af det!" Vis lidt hud! "Eller" handle anderledes. "Det er ikke den måde at fange hans blik. Hvis du vil have en fyr til at kunne lide dig, vær dig selv! Sure, kan det lyde som en kliché, men det er sandt. Men vær dig selv og smil viser du har kærlighed til ham. Held og lykke

Steps

Sådan date en fyr, der kan lide en anden pige. Find ud af, hvem han kan lide.
Sådan date en fyr, der kan lide en anden pige. Find ud af, hvem han kan lide.
 1. 1
  Find ud af, hvem han kan lide. Hvis han er med en anden allerede, konkurrence er normalt ikke en sund ting, da det kan føre til jalousi og mistillid. Vide, hvem han kan lide og lære lidt om deres forhold vil hjælpe dig med at beslutte, om du virkelig ønsker at konkurrere med hende. Er deres forhold alvorligt? Er de lykkelige sammen? Hvis det er tilfældet, behøver du ikke ønsker at skabe problemer mellem dem. Men på den anden side, hvis det viser sig de er bare gode venner, kan døren være åben til dato ham uden nogen bekymringer.
 2. 2
  Kommer til at kende ham bedre, også. Hvis han er interesseret i en anden, vil du fyre nødt til at kende hinanden bedre, hvis han kommer til at bestemme, at han kan lide dig i stedet. Så prøv at komme tættere. Hvis du er i skole og i samme klasse, så prøv at finde en lejlighed til at gøre et projekt eller studere sammen. Find ud af, hvad han kan lide at gøre uden for skolen, hans hobbyer og interesser, og se om du har noget til fælles.
 3. 3
  Efter at komme til at kende ham og hans potentiale anden pige, beslutte, om det er det værd. Hvis han er alvorligt med en anden, overveje de problemer, forsøger at dato ham kan forårsage. Det er et godt tidspunkt at give op din indsats, før nogen kommer til skade eller hard feelings forekomme.
 4. 4
  Gør dit træk, hvis du er overbevist om at han ikke er seriøs omkring "den anden pige." Tip rundt om et sted du gerne vil hen, at man tror, ​​at han ville være interesseret i.
 5. 5
  Hold dine tips og forslag uskyldig. Du må ikke tabe en linje på ham om at gå til den lokale "lovers 'tilholdssted" eller noget åbenlyst romantisk.
 6. 6
  Må ikke være for anmassende eller komme med forslag og hints for ofte, da dette vil få ham til at sætte sin vagt op. Indimellem nævner henkastet der er nogle aften aktivitet, du tror, ​​han ville nyde, og at du gerne vil gå med ham. Dette kan være en film, sportsbegivenhed eller community begivenhed, du kan præsentere som en gensidig interesse.
 7. 7
  Tag dig god tid. Afhængigt af, hvordan hans forhold er i gang med den pige, han er dating, kan det kun være et spørgsmål om tid, før en opløsning, og du vil være i en god position til at gribe ind
 8. 8
  Forsøge at tiltrække hans opmærksomhed på andre måder. Hvis han kan lide bestemte musik, afhente nogle cd'er og lad ham vide, at han er velkommen til at lytte til dem, eller om han kan lide en bestemt fødevare, enten forberede nogle og bringe en ekstra servering, finde en restaurant, der gør det, og fortæl ham, at du ville nyde at gå der.
 9. 9
  Lær om hobbyer og sport han er interesseret i. Hvis han kan lide fodbold, lære nok om spillet til at føre en samtale med ham om det. Hvis han er i til kunst, vise ham dine tegninger, eller kigge efter kunstudstillinger i dit samfund.
 10. 10
  Være en god ven, uanset om han spørger dig ud eller ej. Det betyder, at man undgår krænkende eller vildledende ham om hans nuværende kæreste eller være uærlig om din kan lide blot for at imponere ham.
 11. 11
  Deal med din egen fornemmelse ærligt. Det betyder, at du skal til at indrømme over for dig selv dine grunde til at ville gå ud med ham. Hvis det er jalousi hans kæreste, eller bare en forbigående tiltrækning, vil din indsats ikke være i god karakter.

Tips

 • Må ikke være jaloux på ham.
 • Vær dig selv.
 • Smile meget og være venlig.
 • Gør øjenkontakt, men ikke overdrive det.
 • Må ikke synes alt for ivrige for hans opmærksomhed. Glem ikke at du også har et liv at leve.
 • Du kunne bare være rart for ham!

Men hvis han er virkelig forelsket i pigen, så prøv ikke at ødelægge deres relationships.She vil få hævn, når du og den fyr starten dating.

 • Gør you'r hår flot
 • Være sød.
 • Må ikke være underligt
 • Hvis han ikke er at være sandfærdig, så hvorfor skulle du være?! Få endnu! Flirt med en anden fyr. Hvad går rundt kommer rundt. Så komme op. Tag et åndedrag, tage en slurk, og gøre det komme rundt.
 • Hvis han allerede har en kæreste, og de er lykkelige sammen, gå videre.

Advarsler

 • Må ikke såre nogen.
 • Bliv ikke vred på ham.
 • Forsøg ikke at gøre ham jaloux, da dette vil resultere i ham tænker du ikke kan lide ham.
 • Hvis han ikke kan lide dig, er han ikke det værd.
 • Være rart at den nuværende kæreste, kan hun gøre dig en masse skade.

Ting du behøver

 • Hobbyer han kan lide.
 • En patient strategi.
 • Confidence