Wkadk

Sådan får tykt hår

Nogle mennesker er født med tykt hår, mens andre har tyndere hår af natur. Andre faktorer som aldring, dit miljø og dit stress-niveau kan forårsage dit hår til at falde ud. Tyndere hår er ikke helt undgås, men der er mange strategier, du kan anvende til at gøre dit hår ser mere fuld. Læs videre for at finde ud af om hårpleje teknikker, livsstilsændringer, og behandlingsmuligheder, der kan føre til tykkere hår.

Steps

Sådan får tykt hår. Undgå kemisk baserede shampoo, balsam og styling produkter.
Sådan får tykt hår. Undgå kemisk baserede shampoo, balsam og styling produkter.

Omsorg for dit hår

 1. 1
  Undgå kemisk baserede shampoo, balsam og styling produkter. De fleste hårprodukter indeholder kemikalier, der er effektive til at rense dit hår, men kan forårsage stor skade. Nogle mennesker er ikke berørt af disse kemikalier, men hvis du er bekymret for tyndere hår, er det bedst at undgå dem.
  • Natrium laurbær og laureth sulfater er rengøringsmidler findes i de fleste shampooer. De fratage hår af naturlige olier og forårsage hår til at svække og falde ud over tid.
  • Vælge økologiske produkter eller produkter lavet med naturlige olier og sæbe agenter. Tjek www.thegoodguide.com for detaljerede oplysninger om de forskellige hårprodukter og hvilke der er bedre at bruge til de pågældende om hårtab.
 2. 2
  Må ikke vaske dit hår hver dag. Vores hovedbund producerer naturlige olier, pels håret og beskytte det mod udefra skader. Når disse olier er skyllet væk hver dag, håret bliver svagere med tiden.
  • Alles krop er anderledes, men de fleste mennesker bør være i stand til komfortabelt vaske deres hår to til tre gange om ugen, uden at det bliver for fedtet. Hvis dit hår er naturligt ganske fedtet, kan du vaske det tre til fire gange om ugen i stedet for.
  • Brug en "tør shampoo" for at behandle dit hår i mellem hver vask. Det holder det ser frisk og har den ekstra fordel af at gøre hår ser tykkere. Tør shampoo er et pulver du kan kam gennem håret, især omkring rødderne, mellem vaskene.
 3. 3
  Brug æteriske olier til at blive tykkere dit hår. Kamille, lavendel, rosmarin, timian, geranium og cedertræ bl.a. hjælpe tykkere hårsækkene.
  • Påfør 10 til 20 dråber af din valgte olie til din hovedbund, og massere olien ind med fingrene. Brug dig fingre til at gnide olien ned til spidsen af ​​dit hår.
  • Du kan også blande 3 til 5 dråber æterisk olie i din shampoo eller balsam, når du vasker dit hår.
  • Deep betingelse dit hår ved at tilføje fem til 10 dråber æterisk olie til 3 til 4 ounces ricinusolie, olivenolie, jojobaolie eller solsikkeolie. Påfør olie til dit hår, tager sig til at dække hver enkelt linje. Wrap dit hår i et håndklæde og lad olien sidde i 30 minutter, derefter shampoo og tilstand som normalt.
 4. 4
  Forkæl dit hår forsigtigt for at mindske hårtab. Brug en bred-tandede kam i stedet for en børste, og arbejde ud tangles med omhu, snarere end at trække dem igennem.
  • Vær særlig forsigtig, når dit hår er vådt. Må ikke håndklæde det tørre groft eller vride det ud, da dette kan medføre nogle hår til at bryde. Brug et håndklæde til forsigtigt klemme og dup dit hår tørre i stedet.
  • Undgå ponytails og andre frisurer, der trækker og strække strengene i dit hår.
 5. 5
  Undgå varme styling-værktøjer. Brug slag tørretumblere, lige strygejern, og krøllejern sparsomt. Overusing opvarmede hår apparater får dit hår til at blive tør og skør, hvilket gør det falder ud meget lettere.
 6. 6
  Lad dit hår til at vokse i sin naturlige tekstur og farve. Undgå farvestoffer, højdepunkter og kemiske behandlinger. Enhver form for kemikalie anvendes på dit hår vil ødelægge det og tørre det ud. Selv naturlige hår aflastningsmuligheder teknikker, som at bruge citronsaft, kan forårsage dit hår til at flosse.
 7. 7
  Prøv at volumizing teknikker til en fyldigere udseende. Der er mange volumen-styrke produkter på markedet. Gå efter dem med naturlige ingredienser.
  • Vask dit hår med en volumizing shampoo til at tilføje bølger og volumen til kronen af ​​dit hoved, hvilket gør dit hår ser fyldigere.
  • Påfør en volumizing balsam til strengene og rødder af dit hår hver gang du shampoo. Undgå at lægge balsam på toppen af ​​dit hoved nær rødderne af håret, som kan gøre håret synes tyndere ved at tynge det ned.
  • Prøv at bruge root løftere og volumizing spray, når styling dit hår til at få den fylde, du er på udkig efter.
 8. 8
  Få dit hår klippe. Afskæring tørre, blindgyder tilføjer nyt liv til hår, hvilket gør det synes tykkere. Korte stumpe nedskæringer, såsom bobs, gør hår ser fyldigere.

Foretage livsstilsændringer

 1. 1
  Spis en velafbalanceret og sund kost med masser af B-vitamin og jern. Mange mennesker oplever tyndere hår, fordi de har mangel på næringsstoffer.
  • Vitamin B spiller en stor rolle i sundheden for dit hår, og få nok af det er vigtigt at holde tykke hår og reducere hvor meget du kaste. Gode ​​kilder til vitamin B omfatter frugt, grøntsager, nødder og brune ris, blandt andre.
  • Kost mangler jern fører til dårlig hårvækst. Gode ​​kilder til jern omfatter oksekød, svinekød, lammekød, fjerkræ, fisk, grønne bladgrøntsager og jern-berigede kornprodukter.
  • Tage prænatal vitamintilskud. Prænatal vitaminer indeholder den rette blanding af vitaminer til heathy hår, og som en bonus, sunde negle og hud.
 2. 2
  Beskyt dit hår fra kemikalier og forurenende stoffer. Det er svært at undgå udsættelse for hverdagens miljømæssige toksiner, men der er et par forebyggende metoder, du kan prøve:
  • Wrap dit hår i et tørklæde eller hat, når du går eller cykel gennem tung trafik. Forurening fra biler kan kedelige og flade dit hår, så det ser slap og usundt.
  • Bær en svømmetur fælles landbrugspolitik i chlorerede pools. Har du nogensinde haft en stylist spørge dig, hvis du er en svømmer? Klor forbliver i håret og gør det synligt tør og skadet. Beskyt dit hår i poolen, eller sørg for at vaske det med en god shampoo, før klor tørrer.
 3. 3
  Massere din hovedbund regelmæssigt med fingerspidserne. Massage øger omsætning til din hovedbund, hjælper det vokse sundt hår.
 4. 4
  Undersøg dit stress-niveau. Stressende situationer ofte føre til hårtab. Hvis du har en kilde til stress, kan du fjerne fra dit liv, overveje at gøre det.
  • Nogle kilder til stress er uundgåelige, men de plejer at gå væk efter et stykke tid. Hvis dit hår er ved at falde ud på grund af en stressende situation, vil det sandsynligvis vokse tilbage med situationen er løst.
  • Tyndere hår selv kan være en kilde til stress. Berolige dit sind ved at gøre alt, hvad du kan for at hjælpe dit hår være sundt, som at bruge naturlige produkter, hvilket gør sunde valg af livsstil, og at få alle dine vitaminer.

Forfølger behandlingsmuligheder for tykkere hår

 1. 1
  Prøv en over-the-counter hårvækst produkt. Der er produkter lavet til både mænd og kvinder, der er fundet at være effektive af mange mennesker.
  • Nogle af produkterne er hårvækst-stimulerende shampoo, og andre har en mere kompliceret ansøgningsproces, der kræver, at du sidde med produktet på hovedet og lad det virke. Gøre nogle forskning for at finde ud af hvilken er den rigtige for dine behov.
  • Teste produktet på et diskret del af dit hoved, før du anvender det til hele din hovedbund, da du kan have en allergi.
 2. 2
  Få hair extensions. Udvidelser er knyttet til din eksisterende hårstrå på en sådan måde, at de falde i med din naturlige tekstur og farve. De kan være så lang eller kort som du ønsker.
  • Udvidelser kan være dyrt, så foretage nogle forskning, før du vælger, hvilken type for at få.
  • Besøg en stylist til at bede om information om udvidelser og få dem placeret i dit hår.
 3. 3
  Overvej hår transplantationer. Sædvanligvis kaldet hår stik, er hår transplantationer kirurgisk indsat i pletter, hvor håret er halvskaldet eller udtynding.
  • Denne metode er normalt forfølges af mænd, men kvinder med tyndere hår kan også få hår transplantationer.
  • Hår transplantationer udføres i en læge kontor. Rådfør dig med din læge eller bede om en henvisning til at få yderligere oplysninger om, hvorvidt du er en god kandidat til denne procedure.

Tips

 • Brug kokosmælk shampoo og balsam (disse indeholder ikke sulfat).
 • Put olivenolie eller kokosolie på dit hår, for minimum en time før du tager brusebad, anbefales mindst en gang eller to gange om ugen for de bedste resultater.
 • Må ikke trække dit hår eller understrege det ud for meget.
 • Læs altid flasken, før du sætter noget i dit hår.
 • For at få tykt hår hugge nogle af de områder af hår, at du ikke bekymrer sig om, ligesom bagsiden af ​​dit hoved. Og tape dem til de områder, som du ligeglad og ønsker tykt hår.