Wkadk

Hvordan til at passe permanentet hår

Hvis du har kinky eller krøllet hår, kan du have valgt at få en perm for at gøre det nemmere at administrere. Træt af din straight, lank hår, besluttede man at gå krøllet. Uanset årsagen, kan en perm være skadelig for hår, medmindre du vedligeholde det ordentligt.

Steps

Hvordan til at passe permanentet hår. Få touch-ups kun efter behov.
Hvordan til at passe permanentet hår. Få touch-ups kun efter behov.
 1. 1
  Få touch-ups kun efter behov. Har kun de mest uregerlige dele af vores hår redone på touch-ups, fordi du ikke bør få en komplet perm hver gang, medmindre dit hår virkelig har brug for det. Permanenter indeholder skadelige kemikalier, og skal bruges sparsomt.
 2. 2
  Må ikke vaske dit hår i mindst 24 timer efter at få din perm. Dette vil sikre, at det ikke falder fra hinanden, før krøllen har en chance for at udvikle sig. Dette vil gøre det muligt Perm til at vare et par måneder.
 3. 3
  Anvend passende hårprodukter. Shampoo bør opretholde krøller og balsam bør dybt fugter. Efter at have fået dit hår permanentet, vil det blive frataget masser af naturlige olier og fugt, som skal udskiftes. Hver morgen skal du kam igennem det forsigtigt, så for ikke at fortryde krøller, og vælg din styling produkt for at mindske uhåndterlige krøller og holde din stil stærk.
 4. 4
  Kradser hår dagligt. Det er en skønhed grundlæggende, der vil forbedre din nye stil og skabe bløde lummer bølger.

Tips

 • Detangle dit hår forsigtigt med en bred-tandede kam. Dit hår vil være mere sammenfiltret end sædvanligt med krøller, men hvis du konstant børste det, vil den stil kommer fortrydes.
 • Eksperimenter med frisurer. Bare fordi du har ændret konsistens betyder ikke dit glitrende hårspænder, patent pandebånd, og hestehale dage er forbi! Accent din stil med søde tilbehør og stilarter.
 • Prøv ikke at bruge hårspray fordi hvis du bruger hårspray vil du have problemer med at få det ud resulterer i at bruge flere produkter er at få det ud. Det ender med at såre din hovedbund, at få det vådt og messing op dit hår med alt det trækker.
 • Hvis du går udenfor, og det sner / regner, Sørg du bringe en paraply! Hvis du hår bliver våd, vil det enten få fladere eller perm vil gå væk hurtigere.

Advarsler

 • Må ikke få dit hår permanentet for ofte. Overdreven kontakt med kemikalier vil permanent ødelægge og / eller skade dit hår. Også, ikke børste perm ud af dit hår.