Wkadk

Sådan betingelse dit hår med aloe vera

Aloe vera er en ingrediens i mange farmaceutiske og kosmetiske produkter, herunder hårplejeprodukter. Dog kan for dem af os, der bor tættere på ækvator, der kommer af nogle aloe vera være så let og billigt som en tur til baghaven! Aloe vera er kendt for at gøre underværker i at fremme glans og fugt i håret og forhindre hårtab og skæl. Hvis du nemt kan komme af nogle aloe, så find vejledningen nedenfor for at behandle dit hår til en gratis aloe vera deep stand!

Steps

Sådan betingelse dit hår med aloe vera. Skær to eller tre store, tykke blade fra aloe plante.
Sådan betingelse dit hår med aloe vera. Skær to eller tre store, tykke blade fra aloe plante.
 1. 1
  Skær to eller tre store, tykke blade fra aloe plante. Jo tykkere dit hår, jo mere vil du har brug for. Tre burde være nok for meget tykt hår.
 2. 2
  Brug en skarp kniv, den tykke grønne hud fjernes fra hvert blad. Dette vil eksponere den klare gelé-lignende indretning af bladet. Være omhyggelig med at skære så tæt som muligt til det ydre, således at bevare så meget af gelé som muligt. Sæt gelé til side i en skål.
 3. 3
  Nedbryde gelé. Puré gelé i en blender. Der er ikke behov for at tilsætte vand. Sørg for, at gelé er godt blandet, før du fjerner fra blender.
 4. 4
  Si blandet gelé i en beholder. Det er vigtigt at gøre dette, så gelé er adskilt fra de hvide aflejringer, der ellers sidder fast i dit hår.
 5. 5
  Efter vask dit hår, massage aloe vera gelé i håret grundigt, og sørg for, at håret er mættet fra rødder til tips. Hvis du bruger en anden dyb balsam eller behandling i dit hår, kan du tilføje det så godt.
 6. 6
  Anvend varme. Placer en plastik damp hætte over hovedet og sidde under en hårtørrer i omkring fem minutter. Alternativt kan du bare lade aloe sidde i håret i omkring fem minutter. Hvis du bruger en ekstra behandling produkt, skal du følge anvisningerne for at produktets anvendelse i stedet.
 7. 7
  Skyl aloe. Efter varmebehandlingen er afsluttet, fjernes damp hætte og skyl dit hår. Fortsæt med din almindelige hårpleje rutine.

Tips

 • Aloe vera blade har korte, skarpe pigge langs kanterne. Vær forsigtig med disse, mens skære bladene.
 • Aloe vera er en af ​​mange naturlige metoder til konditionering anvendes af piger i Caribien, hvor det er bredt tilgængelig, og kan anvendes i naturlig eller kemisk behandlet hår.
 • Fordi gelé puré er ganske tyk, vil det tage et stykke tid at stamme, så det er bedst at forberede gelé før vask håret, og derefter overlade det til stamme, indtil du er klar til det.
 • Aloe vera kan købes som en husstand plante.
 • Den aloe vera blad giver off en offensiv lugt, når skæres, men kun så længe de grønne blade er omkring. Når disse er kasseret lugten er væk.
 • Det er tilrådeligt at anvende en skål ved transport aloe blade fra ydersiden til indersiden af ​​huset, fordi gelé inde vil begynde at dryppe, når bladet skæres.

Advarsler

 • Sørg for, at gelé er blevet korrekt anstrengt, før du anvender til håret. Der er mange hvide sedimenter, vil have fået blandet i små stykker, og vil blive fanget i håret. Det samme vil ske, hvis den grønne ydre af bladet ikke er helt fjernes, før belaste.
 • Hvis en forberedt behandling anvendes sammen med aloe, skal brugsanvisningen tilsidesætte anvisningerne her. Hvis produktet ikke er at være opvarmet, men du vil gerne bruge varmen sammen med aloe behandling, er det bedst at bruge dem separat.

Ting du behøver

 • Mindst tre skåle - en til at transportere aloe fra ydersiden til indersiden, en for de fjernede grønne udendørsbrug, én for de separerede gelé.
 • En skarp kniv
 • En blender
 • En si / si
 • En damp hætte (ekstraudstyr)
 • En hårtørrer, ikke en føntørrer! (Valgfri)