Wkadk

Sådan style dit hår i en på hovedet bolle

En på hovedet bolle er et stilrent forholdsvis ubekymrede måde at holde håret væk dit ansigt og skuldre. Denne bolle er ikke så pæn som en strammere version af det klassiske bolle, men det er ideelt for sjov, afslappet lejligheder, og da det er nemt at gøre ved dig selv, det er en god en for hver gang du er on-the-go.

Steps

Sådan style dit hår i en på hovedet bolle. Bind dit hår i en upside-down hestehale.
Sådan style dit hår i en på hovedet bolle. Bind dit hår i en upside-down hestehale.
 1. 1
  Bind dit hår i en upside-down hestehale. For at gøre dette, skal du blot binde en lav hestehale. Derefter direkte over elastiske, oprette to sektioner af hår. Træk hestehale gennem det hul, der er blevet oprettet.
  • Som du gør dette, holder et hår slips på håndleddet af din dominerende hånd.
 2. 2
  Hold enden af hestehale og træk det lige op, mod himlen.
 3. 3
  Begynd at sno håret omkring din finger.
 4. 4
  Træk twist lige ned. Winding twist omkring bunden af ​​hestehale, til venstre trække, derefter endelig opad. Fortsæt, indtil bolle trækkes sammen stramt.
 5. 5
  Hold bolle stramt i din dominerende hånd. Med den anden hånd, bringe ned håret slips du har placeret på dit håndled i starten og fast wrap omkring bunden af ​​bolle. Du kan finde det nemmest at bruge to hår bånd til at fastgøre bolle til fysiske aktiviteter, som at løbe. Men for de fleste ikke-anstrengende aktiviteter, bør bolle hold med en enkelt uafgjort.

Alternativ metode

 1. 1
  Lav en bolle ved løbende at vride dit hår.
 2. 2
  Adskil håret direkte over og træk bolle igennem. Udført.
 3. 3
  Færdig.

Tips

 • Realiseringen twist stram og anvendelse fugtigt hår kan hjælpe med at holde denne på hovedet bolle bedre sammen.
 • Dette er fantastisk til sommer, gå ud og for andre daglige begivenheder. Det anbefales ikke til nogen formelt møde er dog, som det har en tendens til at løsne ret hurtigt, hvilket efterlader et Messier, mere afslappet look.
 • Overdriv ikke hårspray, som regel, vil du ikke brug for det. Den nyeste trend er at have en lidt hår i dit ansigt eller lidt hængende ned, men hvis du ikke kan lide det, kan én eller to små klip hjælpe rydde det op.
 • Husk, at øvelse gør mester! Hvis du ikke får det første gang at prøve. Du får det hurtigt nok!
 • Sørg for, at bun ikke er for løs!
 • Bobby stifter er et vigtigt materiale, når de forsøger at holde dit hår i en Upside Down Bun. De er dybest set den vigtigste nødvendige materiale. Du ønsker ikke alle dine hårdt arbejde at falde fra hinanden.

Advarsler

 • Hvis du har en masse hår og opdager, at den vejer dig ned og forårsager hovedpine, prøv bolle, før du bære det til en begivenhed eller arbejde. Ellers kan du nødt til at tage det ud halvvejs gennem dagen!

Ting du behøver

 • Elastik / andre egnede hår bands eller store spider klip
 • Tilbehør såsom clips, osv., hvis det ønskes