Wkadk

Sådan laver du en ballet bolle

Realiseringen af et stærkt, holdbart ballet bun er meget let, men det kan tage lidt øvelse, hvis du er fortrolig med det. Gå over disse trin, og prøve at lave en bolle derhjemme, før du bruger den til klasse eller en forestilling.

Steps

Sådan laver du en ballet bolle. Sætte en ekstra elastik omkring din hestehale, bare for ekstra sikkerhed.
Sådan laver du en ballet bolle. Sætte en ekstra elastik omkring din hestehale, bare for ekstra sikkerhed.
 1. 1
  Børste dit hår, sørg for, at der ikke er nogen ledningsrod.
 2. 2
  Træk tilbage i en hestehale med en kam eller børste til at fjerne bump. Hvis det er nødvendigt, spray håret med en hurtigtørrende hårspray (en billig mærke er okay). Du har allerede brugt en kam eller børste til at fjerne klumper, så nu kan du bruge hårspray (valgfrit, afhænger stilen i dit hår) til at glatte med hånden alle disse totter op og ind i Bolle.
 3. 3
  Sætte en ekstra elastik omkring din hestehale, bare for ekstra sikkerhed. Det er vigtigt at have et stærkt fundament for din bolle, så det ikke falder ned.
 4. 4
  Adskil din hestehale i halve.
 5. 5
  Tag den ene halvdel og drej hele streng sammen, stramt.
 6. 6
  Stramt vind streng af hår rundt hestehale indehaver, som om curling omkring det, ikke over det. Du skal nok bruge tunge hårnåle såsom Scunci Bobby Pins til at holde op dit hår. De er omkring 5€ 0,00 for 18 år. De fleste mennesker oplever, at en faktiske hår pin versus en Bobby pin kan holde deres hår bedre. Du vil ønske at få den tykkere slags, især hvis du har tykt eller krøllet hår, fordi de tynde dem er let bøjet ud af form.
 7. 7
  Fastgør håret. Du kan gøre dette ved at sætte en Bobby pin i ligesom din bolle, som var det et ur. 00:00, 03:00, 06:00 og 09:00. Hvis den første halvdel af bolle føles lidt skrøbelig, sætte flere Bobby stifter i hvor det ønskes.
 8. 8
  Gentag de samme trin for den anden halvdel af din hestehale.
 9. 9
  For ekstra sikkerhed, dække dit bolle med et hårnet, der matcher din hårfarve. (Tip: Hvis du har blond hår, ikke bruge de grå hår nettet, fordi så vil din bolle ser lilla Hvis du er en brunette, brug ikke den blonde hårnet, fordi så har du en lysere bolle end resten af. dit hår og som giver dig luft af at være uprofessionel og / eller farveblind.)
 10. 10
  let spray med hårspray let>.
 11. 11
  Hvis du har meget tyndt hår, du kan gøre disse trin blot uden at gøre to afsnit, men blot ved hjælp af en.
 12. 12
  Færdig.

Tips

 • Husk, dette er ikke den eneste måde du kan sætte dit hår i en bolle. Mange mennesker sætter deres hår i en hestehale, så vrider hele håret og spinder det rundt, indtil det er i en bolle, og derefter sætter benene i.
 • Sørge for disse bobby ben matcher din hårfarve. Det vil se mærkeligt, hvis du har mørkt hår med lyse stifter eller den anden vej rundt.
 • Hvis dit hår er skåret i lag, eller en anden lignende hår klippe, vil nogle af dine hår være for kort til at nå din hestehale. Du kan bare pin disse hår ned med nogle Bobby stifter, eller, hvis du ønsker, nogle søde klip.
 • Placeringen af ​​hestehale vil bestemme positionen af ​​Bolle. En bolle ser godt ud, når det er lige under kronen af ​​hovedet. Der er det ser elegant og giver dig en bedre linje.
 • Brug samme farve hårnet som dit hår. Eller hvis du har lysebrunt hår og blond højdepunkter og du bruger en doughnut bruge en blond doughnut.
 • Hvis dit hår er langt, ikke bruge standard størrelse Bobby ben. De vil ikke holde dit hår op.

Ting du behøver

 • Tunge Bobby stifter eller hårnåle, der matcher dit hår
 • Hårnet, der matcher din hårfarve
 • Regelmæssige Bobby stifter, der matcher din hårfarve
 • Hårspray
 • Hestehale indehavere
 • Hårbørste
 • Et spejl eller en slags reflekterende enhed