Wkadk

Hvordan man laver en militær bolle

En militær Bun er betegnelsen for en særlig stram og pæn bolle, der er nødvendig for alle langhåret kvinde i militæret. Men den militære bolle er ikke kun til arbejde - du kan bære det til en afslappet dag med venner eller til at pynte din natten look. Hvis du ønsker at vide, hvordan man laver en militær bolle, blot følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan man laver en militær bolle. Tør dit hår, indtil dets fugt.
Hvordan man laver en militær bolle. Tør dit hår, indtil dets fugt.

Forbered dit hår

 1. 1
  Børst håret grundigt. tilbringe en god par minutter kører en børste gennem håret, indtil det føles glat og helt fri for ledningsrod. Sørg for, at dette er den første ting du gør - Hvis du børste dit hår, når du vasker det, vil du være mere tilbøjelige til at bryde dine tråde og skader dit hår.
 2. 2
  Vask dit hår. Du kan bruge shampoo og balsam, hvis du har brug for det, men det vigtigste formål med at vaske dit hår er at få det våde, selvom rengøring er en ekstra bonus.
 3. 3
  Tør dit hår, indtil dets fugt. Tør dit hår med et håndklæde og vride den ud, indtil det er rart og fugtig. Hvis det er drivvåd, vil det være svært at lave en bolle, men du vil ikke være i stand til at gøre det, hvis dit hår er helt tørt, så ikke føntørre det vores vente til længe før du gør din bolle.
 4. 4
  Red dit hår blidt for at få alle stød ud. Put en skilling mellemstore mængden af hår gel på kam og køre det igennem dit hår.

Lav en militær bolle

 1. 1
  Lav en hestehale i midten af bagsiden af dit hoved. Fastgør det med en tyk hestehale indehaveren, at du wrap mindst 3-4 gange omkring dit hår. Hestehale skal være meget stram og tæt på din hovedbund.
 2. 2
  Wrap en anden hestehale holder omkring hestehale. I tilfælde de første en pauser eller mister sin elasticitet, vil du være forberedt.
 3. 3
  Løft hestehale, når du begynder at vride det. Hold den op som du vride hestehale stramt.
 4. 4
  Wrap den snoede hestehale rundt om sig selv. Start ved bunden af ​​hestehale, tage den snoede hestehale og pak det omkring sig selv så meget, som du har brug for, indtil den er helt pakket. Sørg for at der ikke er nogen løse tråde, og at dit hår er pænt indpakket uden bump.
 5. 5
  Fastgør bolle med 3-4 store Bobby stifter. Begynd at sikre håret på toppen af ​​boller, skubbe benene ned for at sikre bolle til resten af ​​dit hår. Prøv at flytte dit hoved omkring - hvis bun ikke føler helt sikkert og på plads ved hjælp af et par mere Bobby stifter, indtil du kan flytte dit hoved i alle retninger uden at bolle gå ud af stedet prøve.
 6. 6
  Placer en hårnet over bun (ekstraudstyr). For et ekstra touch, kan du placere et hårnet over bolle, fordobling det to eller tre gange, afhængigt af størrelsen af ​​Bolle.
 7. 7
  Fastgør hårnet på plads. Brug mindst 2-3 små stifter til at sikre hårnet på plads.
 8. 8
  Spray bolle med hårspray. Glat eventuelle flyvsk med lidt gel. Hold hårspray med dig hele dagen bare i tilfælde af du har brug for at sikre dit look senere.

Tips

 • Hvis det ikke lykkes de første par forsøg, så fortvivl ikke - det tager tid at mestre den militære Bolle.
 • Giv dig selv 10-20 minutter at fuldføre bolle, afhængigt hårlængde / tykkelse.
 • Sæt gel på at udjævne tilbage tjavsede bits på siderne nær ørerne.
 • Hvis du har pandehår, gælder gel på dine hænder og glatte dem tilbage foran rødderne. Gør dette et par gange og kam dem ud bagefter.
 • BEMÆRK: Dette er ikke en sat bolle, håret stikker ud og overdreven mængde flyvsk er helt imod kvindelige hår standarder.
 • For en meget formel, pæn at se, undgå at bruge nogen farverige, girly eller lyse tilbehør. Denne stil går ikke godt med forskønnet clips, nåle, eller tilbehør enten.

Ting du behøver

 • 2-3 store Bobby stifter (svarende til din hårfarve)
 • 2-3 små Bobby stifter (svarende til din hårfarve)
 • Et hårnet (svarende til din hårfarve)
 • 2 (metalfri er bedre) hestehale indehavere (svarende til din hårfarve)
 • Hår gel (billige er okay, eller lave dine egne )
 • Hårspray (igen, kan det være noget billigt)