Wkadk

Hvordan man kan anvende balsam til dit hår

Mange conditioners coate overfladen af ​​håret. Indsæbning ikke kun vasker off snavs og styling produkt oprustning, men også balsam belægning. Derfor bør sådanne balsam skal anvendes efter vask. Selv dybe balsam, der trænger hår skakter skal genanvendes regelmæssigt som miljø konstant bærer på dit hår og balsam virker som et beskyttelsesmiddel. Teknikken for hårbalsam ansøgning er forskellig alt efter hvilken type balsam du bruger.

Steps

Hvordan man kan anvende balsam til dit hår. Forstå hvornår du skal bruge en efter-shampoo balsam.
Hvordan man kan anvende balsam til dit hår. Forstå hvornår du skal bruge en efter-shampoo balsam.

Efter-shampoo balsam

 1. 1
  Forstå hvornår du skal bruge en efter-shampoo balsam. Denne type af balsam er en anbefalet del af din normale hår pleje rutine. Det bidrager til at skabe silkebløde, håndterbare Lokker. Det hjælper også at holde håret sundt ved at beskytte dit hår mod miljømæssige stressfaktorer. Denne vask out conditioner anbefales til alle hårtyper.
 2. 2
  Klem ekstra vand fra dit hår, når du shampoo.
 3. 3
  Placer den passende mængde balsam i håndfladen af 1 hånd. Den rette mængde for dig, afhænger af dit hår tykkelse og længde. Hvis du ikke er sikker på, hvor meget du har brug for, at starte med en prik på størrelse med en skilling på din hånd og øge mængden efter behov til let pels dit hår. Nogle mennesker behøver kun en skilling størrelse beløb, mens andre kan have brug for en generøs del, der dækker det meste af deres håndflade.
 4. 4
  Læg dine hænder sammen og gnid dem lidt for at få balsam på begge hænder.
 5. 5
  Begynd i enderne af dit hår og arbejde opad for at anvende balsam. I en vis forstand, gælder du balsam det modsatte, som du gør shampoo. For meget lange hår, kan du samle dele af hår og træk massen op til bagsiden af ​​dit hoved, eller samle en løs bolle og sprede balsam gennem håret.
 6. 6
  Lad løs enderne af dit hår.
 7. 7
  Skyl dit hår under koldt eller lunkent vand, indtil sliminess af produktet er væk. Dit hår vil stadig være blød.

Leave-in conditioner

 1. 1
  Forstå fordelene ved en leave-in balsam. Denne balsam giver glans og håndterbarhed til håret. Det er praktisk, fordi du ikke behøver at vaske det ud.
 2. 2
  Begynd med tørt eller håndklædetørt hår. Da du vil forlade denne balsam i håret, vil du ønsker at starte med semi-tørt hår. Vådt hår vil dryppe og få dig og alt omkring dig våd. Tørt hår vil ikke absorbere balsam. En skinne serum er en type leave-in conditioner, der kan anvendes til tørt hår, da det menes at overtrække håret i stedet for trænge det.
 3. 3
  Placer en lille mængde serum på håndfladen af 1 hånd. Den kortere dit hår er, jo mindre du bliver nødt til at bruge. Du bliver nødt til at bruge trial and error at opdage, hvad den perfekte mængde af hvert produkt er for dit hår længde og type. De fleste produkter vil anbefale en ært beløb for mellemlangt hår af gennemsnitlig tykkelse. Du kan altid tilføje flere produkter til dit hår, så at begynde med mindre end du tror, ​​du får brug for. Hvis du anvender for meget fra starten, kan det eneste fix være at vaske dit hår. Du vil vide, hvis du har brugt for meget, hvis dit hår viser sig fedtet og flad. Den korrekte mængde af produktet vil forlade dit hår glat og skinnende.
 4. 4
  Spred balsam på tværs af begge hænder ved at gnide dem sammen. Dette giver mulighed for en mere jævn fordeling af produktet på dit hår under påføringen.
 5. 5
  Saml dit hår i dine hænder på nakken af din hals ligner hvis du vil lave en hestehale.
 6. 6
  Alternative teknikker til at anvende balsam til dit hår.
  • Køre begge hænder ned på længden af ​​dit hår fra dine ører til enderne. Må ikke starte på din hovedbund, som du ønsker at undgå at anvende balsam til dine rødder. Olier, en naturlig balsam, der er oprettet på hovedbunden og tilstrækkelig pels de første par inches af dit hår.
  • Brug fingerspidserne til at sprede balsam mellem sektioner af hår.
  • Bøj hovedet til siden så dit hår til at hænge ved siden af ​​dig og køre lejlighederne af dine hænder ned på længden af ​​dit hår, 1 på hver side af dit hår.
 7. 7
  Kam gennem håret med en bred tand kommer til yderligere at udbetale balsam.

Spray-on balsam

 1. 1
  Undersøg, om du har brug for en spray-on balsam. En fordel ved spray-on conditioner er, at du kan anvende det som nødvendigt hele løbet af en dag. Denne crimpertype kan også anvendes til specifikt område såsom tørre ender eller en sammenfiltret område. Det er ideelt for dem med tyndt eller fint hår.
 2. 2
  Hold flasken 7 til 10 inches (17 til 25 cm) fra dit hår.
 3. 3
  Squirt nogle sprays hele dit hår eller på et bestemt område.
 4. 4
  Red dit hår til at udbetale balsam.

Deep conditioner

 1. 1
  Lær hvornår du skal bruge en dyb balsam. En dyb balsam virker på tørt eller skadet hår, gennemtrængende hår skakter og efterlader, sundere, blødere hår. Denne konditionering behandling er ikke beregnet til hverdagsbrug condition, men snarere en gang om ugen, og der skal gøres før din normale hårvask rutine.
 2. 2
  Fugt håret for at muliggøre optimal balsam absorption.
 3. 3
  Coat dit hår med balsam.
 4. 4
  Varme ting op, hvis mærke balsam kræver det.
  • Dæk dit hår med en badehætte eller plastic wrap.
  • Føntørre dit hår eller sidde under en emhætte tørretumbler til 15 minutter.
 5. 5
  Pakke dit hår.
 6. 6
  Shampoo dit hår efter din typiske daglige shampoo regime.

Ting du behøver

 • Hårbalsam
 • Cap
 • Føntørrer