Wkadk

Sådan får en industriel piercing

Et industrielt piercing, som også kaldes et stillads eller bygning piercing, består af to gennemboret huller forbundet med en enkelt straight smykke. Det generelt henviser til to piercinger på den øverste øre brusk. Her er de trin, der er involveret i processen.

Steps

Sådan får en industriel piercing. Start processen med at finde en piercing malkestald i dit område.
Sådan får en industriel piercing. Start processen med at finde en piercing malkestald i dit område.

Find en piercer

Der er masser af piercing malkestalde, der vil give dig en industriel piercing, men du ønsker at være forsigtig og finde en, der beskæftiger erfarne teknikere, der er bekymrede og sikkerhed.

 1. 1
  Start processen med at finde en piercing malkestald i dit område. Du kan nemt finde en liste over malkestalde online eller i telefonbogen. Et andet sted at tjekke din lokale alternativ avis.
 2. 2
  Ringe rundt til de forskellige stuer. Sørg for at stille følgende relevante spørgsmål:
  • Hvilken sterilisationsmetoder bruger de? Har de en arbejdsgruppe autoklave, for eksempel, til sterilisering alt genanvendeligt udstyr? Og har de jævnligt har deres udstyr testet for overholdelse?
  • Hvor meget erfaring har de med industrielle piercing?
  • Hvor meget koster piercing koste?
 3. 3
  Spørg din eller familie, hvis de har nogen gode råd eller anbefalinger vedrørende lokale piercing malkestalde. Det er ideelt, hvis nogen du kender har allerede været igennem processen.
 4. 4
  Besøg stuen før du foretager en forpligtelse. Mød personalet, bede om at se deres inspektionsrapporter, certificeringer og autoklave. Sørg for at du føler dig tryg med miljøet.

Den piercing proces

Når du har valgt en malkestald, som du føler dig tryg med, er det tid til at lade piercing tekniker gøre deres magi på øret. Denne proces kan variere fra malkestalden til malkestalden dog den generelle proces vil forblive den samme.

 1. 1
  Det første en piercer vil gøre er at oprette sit udstyr. Dette omfatter at vælge den korrekte smykker til dit øre, den korrekte sporvidde på nålen, og andre emner.
 2. 2
  Den piercer vil derefter vaske deres hænder, sat på et par af engangsemballager operationshandsker og derefter desinficere dit øre.
 3. 3
  Når øret desinficeres, vil teknikeren markere nålen peger med en markør og trække en linje til at angive den vinkel, hvor dine smykker vil bringe. Sørg for at du kan lide den vinkel, før du fortsætter.
 4. 4
  Den piercer vil skubbe et hult, single-use nål gennem huden for at skabe det første hul. Husk at inhalere dybt og derefter udånder. Når nålen er gennem de vil følge det ved at skubbe smykkerne gennem det nyoprettede hul og derefter line det op for det andet hul. Endnu en gang du bliver nødt til at ånde dybt ind og udånder, mens de gennembore det andet hul og indsæt smykker.
 5. 5
  Den piercer vil rydde op i ethvert blod og vil igen desinficere dit øre.

Efterbehandling

 1. 1
  Være forberedt på en vis mængde smerte. Industrielle piercinger kan være ganske smertefuldt - du har netop modtaget to piercinger samtidigt og har nu en lang metalstang gennem både. Ibuprofen eller et analgetikum kan anvendes til at styre smerte for den første uge eller deromkring. Efter, at hvis smerterne aftager mærkbart. Undgå brug af varmt komprimerer. Stedet, køle området med en kold klud, hvis det er nødvendigt.
 2. 2
  Rengør regelmæssigt. Dette bør ske ved hjælp af naturlige havsalt og varmt vand. Brug ikke sæbe, peroxid eller sprit nær piercinger. Hvis det ønskes, kan en mild antibakteriel sæbe anvendes. Du skal blot rengøres med sæbevand, flytte dit industrielle og tilbage, indtil alle af sæben er væk. For at gøre det salte vand løsning, blandes naturligt havsalt i lunkent vand og gælder for piercing stedet, indtil vandet køler ned (blandingen skal være 1/4 tsk vand til 1/2 tsk salt). Dette gøres bedst ved at lægge på din side og holder en kop op til øret, så piercing i blød i saltvand løsning.
 3. 3
  Undgå forurening ved ved at holde shampoo og væk fra piercing sites. Hvis det er muligt, dække øret med plastic wrap, mens brusebad. Prøv også at undgå at få hår produkter såsom eller hårlak på piercing.

Tips

 • Hvis du har langt hår forsøge at holde det væk fra piercing, da det vil blive viklet omkring det og vil blive filtret.
 • Forvent at betale mellem 30€ og 70€ USA for et industrielt piercing.
 • Sørg for, at dine smykker er lang nok til at tillade. Nogle butikker kan lide at bruge to separate søjler eller ringe under helingsprocessen. Dette bør undgås, men fordi hullerne vil være mindre tilbøjelige til at line op ordentligt.
 • Det smerter efter en industriel piercing er ikke så slemt som mange mennesker tror, ​​men du bør undgå at sove på det så længe som muligt. Også undgå stoffer eller aktiviteter, som kan forværre området.
 • Den samlede helbredende tid til industrielle piercinger er mellem 4 til 8 måneder, men det kan tage op til et år afhængig af din krop og din efterbehandling regime.

Advarsler

 • Brug ikke peroxid, sprit eller sæber på eller omkring piercinger. Undgå også oliebaserede cremer eller geler som disse vil bremse den helbredende proces.
 • Hvis du har nogen bekymringer om piercing malkestald, du har valgt, skal du gå et andet sted. Sikkerhed og renlighed bør være din nummer et bekymring.
 • Aldrig pierce under indflydelse af narkotika eller alkohol, disse stoffer tynde blodet og forårsage yderligere blødning. Ingen velrenommeret piercing shop vil præforme en piercing på en person, der er eller høj.