Wkadk

Hvordan at måle dine ører

Hvis du gerne vil strække ørerne, det vigtigste er at gøre det langsomt og tålmodigt. Her er nogle nyttige skridt på hvordan man med held strække dine ører.

Steps

Hvordan at måle dine ører. Få den rigtige smykker.
Hvordan at måle dine ører. Få den rigtige smykker.

Første del: strække ørerne

 1. 1
  Få den rigtige smykker. Du skal bruge en tilspidsning og et sæt stik. De skal være af samme størrelse. Den bedste størrelse til at starte med er enten en størrelse 16 eller 14 gauge, da de fleste almindelige piercing malkestalde bruge de størrelser Ved første piercing ører. Rustfrit kirurgisk stål foretrækkes, især for stik, da det er let at desinficere og muliggør en enkel og næsten smertefri strækning.
  • Akryl vokslys er også acceptable.
  • Vælg enkle vokslys og stik. Undgå spiraler eller andre skøre designs for nu.
  • Hvis du er ny til at strække dine ører, undgå træ eller ben stik, da de kræver mere pleje.
 2. 2
  Forbered dine øreflipper. For et par dage, massage dine øreflipper med Vitamin E olie, jojoba olie, eller emu olie, eller med Holey Butt'r, lavet en salve specielt til at strække ørerne Lige før du begynder, at tage et varmt brusebad eller bruge en varm komprimere på din lapper at tillade dem at blødgøre og klar selv for manipulation.
 3. 3
  Forbered din taper. Vask dine hænder, desinficere dit taper og smøre taper med en vandbaseret glidecreme eller Holey Butt'r.
  • Desinficere rustfrit kirurgisk stål ved at placere det i kogende vand eller holde over en flamme (og derefter lade det cool).
  • Desinficer akryl ved opblødning med sprit og vask med uparfumeret antibakteriel sæbe.
  • Undgå at bruge vaseline til at smøre taper, da det kan få fyldt op og fælde bakterier. Hvis det er din eneste mulighed, være omhyggelig med rengøring omkring konus med sæbe og vand efter strækning.
 4. 4
  Indsæt taper. Meget langsomt vejlede taper ind i din gennemboret øreflip, indtil det er helt igennem øret og sidder i på den brede ende.
  • Tage dette skridt så langsom som nødvendigt. Farende kan det forårsage indre eller overdreven tåreflåd. Pause, hvis du føler ubehag.
 5. 5
  Sæt stikket. Når taper er hele vejen i øret, kan du enten tilføje O-ringe til at forlade taper i som det er, eller bytte i stikket på dette punkt. Hold stik ud for enden af ​​konus og fortsætte med at skubbe tilspidsning igennem, så at når konus udgange øreflippen, erstattes den med stikket. Tilsæt de O-ringe til at holde stik på plads.
 6. 6
  Gentag for den anden øre.

Del to: efterbehandling og videre strækker

 1. 1
  Brug en havsalt sættetid. Efter strække dine ører, suge dine lapper i en hjemmelavet havsalt sættetid (1/2 teskefuld havsalt blandet i komfortabelt varmt vand), hvilket kan gøres med eller uden den installerede piercing. Soak hver lap i cirka fem minutter ved hjælp af en frisk opløsning til hvert øre.
 2. 2
  Rengør dagligt. Efter at give dine ører tid til at tilpasse sig den nye størrelse, fjerne og rense din taper eller propper hver dag. Også rense indersiden af ​​dit øre huller dagligt for at fjerne døde hudceller, der bygger op.
 3. 3
  Massage dagligt. Brug E-vitamin olie, jojoba olie, emu olie, eller Holey Butt'r mens æltning dine øreflipper at bevare integriteten af ​​din overhudsvæv og fremme cellevækst.
 4. 4
  Giv dine ører hvile. Fjerne dine stik i et par timer hver dag for at lindre stress, der bliver sat på din lapper. Ikke at gøre dette kan resultere i tyndere og irriteret lapper på grund af begrænset strøm af ilt, blod og næringsstoffer.
 5. 5
  Heal før mere stretching. Vent mindst en måned, og helst to eller tre måneder, før du opgraderer til en stor sporvidde. Denne tidsperiode er en generel skøn for, hvor lang tid det tager for dine lapper til at helbrede. Når du strække øreflippen, det forårsager mange små tårer, og øret skal have tid til at reparere før det kan strækkes igen sikkert. Fordi alles kroppe er forskellige, er opmærksomme på jeres. Hvis du forsøger at strække til den næste størrelse, og det er smertefuldt og svært, har du sandsynligvis ikke er klar til at gå op endnu.
  • I stedet for skrå for hver ekstra størrelse op, hvis du har ventet omkring to til tre måneder, og hullet er løs omkring dine stik kan du indsætte et stik, der er den næste størrelse op.

Tips

 • Vent altid mindst tre uger til en måned mellem strækninger, afhængig af størrelse. Går for hurtigt er sikker på at tjene dig arvæv og "kavitation", som vil gøre fremtidige strækninger smertefulde og måske umuligt.
 • Vær opmærksom, når du vælger vokslys og stik til at sørge for de er den størrelse, du har brug for og dem, du ønsker. Når du åbner den - og i mange tilfælde, selvom du ikke åbne den - du vil ikke være i stand til at vende tilbage eller bytte den, for sanitære årsager.
 • Størrelser måles i lige numre 20-00. Mindre tal er større i diameter. Diametre er større end 00 måles i brøkdele af en tomme eller millimeter.
 • Uanset om du er nybegynder eller ekspert, starter ud små og arbejde dig op er altid den sikreste beslutning.
 • Snørehuller, stik, fangenskab perle ringe (KBRF) og enlige blusset stik eller øjer er alle relevante for et frisk strakte huller, så længe de er lavet af materialer i høj kvalitet (dvs. glas, titanium eller kirurgisk stål).
 • At fastsætte en blowout, reduceres til en sporvidde en størrelse eller to lavere og konsekvent massere området med en olie rig på vitamin E. Hvis det ikke hjælper, kan en mindre operation løse problemet.
 • Altid kontrollere, om din skole og arbejde påklædning dækker piercinger og krop ændringer. Du ønsker ikke din beslutning om at være spild af penge eller koste dig et job.
 • Hvis dine ører i øjeblikket ikke er gennemboret, overveje at få dem gjort med en nål i en tatovering / piercing shop i stedet for med en piercing pistol fra steder som Claires eller butikker, der ikke er specialiserede i piercing, piercing kanoner ikke altid gennembore en lige hul og som kan gøre strække smertefuldt i fremtiden.
 • Typisk strækker dine ører ud over en 0 gauge er irreversibel.
 • Reduktionerne kan bæres som smykker, men ikke i længere tid, især med større størrelser, som den ujævne vægt af konus vil manipulere øreflippen på en uønsket måde. Brug altid stik eller spiraler.
 • De fleste standard piercinger (øreringe, du kunne samle op på et stormagasin) er enten 18 eller 20 gauge.

Advarsler

 • Må ikke springe størrelser og ikke haste. Dine ører er meget følsomme, og gør, som kan skade dine ører.
 • Må ikke unødigt berøre eller flytte en piercing, mens øret er healing for at undgå at beskadige den. Undgå at gå ind i vandområder, pools, spabade og badekar for at undgå infektion.
 • Bare fordi du kan passe sugerør og diverse genstande i dine huller betyder ikke, du skal gøre det. Bakterier og bakterier på de objekter kan komme ind i dine ører og forårsage infektioner.
 • Ører, der er strakt til størrelse 00 eller større typisk ikke reducere i størrelse for de fleste mennesker. Vær opmærksom på dette, bør du beslutter dig for at fjerne dem helt, eller gå ned et par størrelser i fremtiden.

Ting du behøver

 • Huller i ørerne.
 • En tilspidsning og sæt stik. Du skal bruge den næste størrelse baseret på, hvad din nuværende størrelse er. Hvis du ikke ved, hvilken størrelse kanyle blev brugt, så spørg en ekspert på en piercing malkestald, hvis de kan bestemme det baseret på, hvad ørering du slid.
 • Vitamin E olie, jojobaolie, emu olie, eller Holey Butt'r
 • Vandbaseret glidecreme
 • Vand i kog (til desinficering stål), eller sprit, sæbe og vand (til desinfektion acryl)