Wkadk

Hvordan man laver en falsk læbe ring

Læbe ring er en af ​​de mest populære former for kropsudsmykning, sammen med tatoveringer, øreringe og andre piercinger. De ser cool, men hvad nu hvis du ønsker, at udseende uden hullet i dit ansigt?

Steps

Hvordan man laver en falsk læbe ring. Kog wire i et køkken gryde.
Hvordan man laver en falsk læbe ring. Kog wire i et køkken gryde.
 1. 1
  Få wiren. Prøv din lokale håndværk butik først (tror beading butikker), da de sandsynligvis vil have det bedste udvalg i forhold til størrelse og farve. Store detailforretninger såsom Wal-Mart vil også gennemføre et udvalg af håndværk wire.
  • Brug tråd i 14-18 gauge interval for falske læber ringe. 18 gauge ledning er tyndere end 14 gauge og er lettere at arbejde med. Det kan være for tyndt til det udseende, du er ude efter, men jo tykkere tråden jo vanskeligere er det at arbejde med.
  • Pakker af håndværk wire omfatter normalt 12 ledninger eller deromkring hver omkring en fod i længden.
 2. 2
  Kog wire i et køkken gryde. Dette vil sikre, at du arbejder med sterilt materiale i starten.
 3. 3
  Klip fra en kort længde på wire. Omkring to inches bør gøre det. Klip off flere stykker af lidt forskellige længder med wire cutter. Du har sikkert bliver nødt til at eksperimentere med længden for at finde den rigtige pasform til din mund. Hvis længden er for kort, vil ringen være for stram, hvis den er for lang, vil ringen være for taber.
 4. 4
  Udjævne de skarpe kanter af tråden. De klippede ender vil være skarp, og du ikke vil have dem til ridse enten indersiden eller ydersiden af ​​din mund. Med et stykke 60 grit sandpapir eller grovere sand væk de skarpe kanter.
 5. 5
  Bøj uddrag af tråd i en cirkel. Hvis tråden er tynd og formbart nok, kan du bøje det omkring din finger. Men for en perfekt kontinuerlig krumning, bøje det omkring noget hårdere såsom en plast-eller metalstang, der har tykkelsen af ​​en finger.
 6. 6
  Juster den overordnede form. Den cirkulære form kan ændres til en oval eller en anden variation på en cirkel med standard tang (eller kanal låse). Du skal blot placere den cirkulære ring i kæberne af tænger og forsigtigt pres.
 7. 7
  Opret "hul" og "flad". Når du har bøjet wire i en cirkel, kan du arbejde på de to andre design funktioner i dit falske læbe ring, kløften og flad. Kløften er det åbne område af ringen, der giver dig mulighed for at glide det over din læbe, og den flade er det område, ingen ser inde i munden, som kan komme i kontakt med din underkæbe og / eller gummi linje. Hvis du ikke opretter den flade, vil læbe ring har en bule, der kan irritere dit tandkød.
  • At skabe hullet forsigtigt lirke åbne ringen med fingeren eller nålen-næse tænger.
  • For at oprette den flade, glatte tråden i den ene af enderne ved at udfladning det med nålen-næse tænger. Det flade område bør være omkring 1/3 af længden af ​​hele ringen.
 8. 8
  Prøv på din falske læbe ring. Efter at skubbe ringen over din læbe og på plads, presse det kun nok til at holde det fra at glide af på egen hånd. Du kommer sandsynligvis nødt til at foretage små justeringer for at opnå den ønskede følelse og udseende.
  • Sørg for, at afstanden er lige stor nok. Hvis den er for lille, vil fit være for stramt, og du kan ende med et hul på enten forsiden eller indersiden af ​​din mund. Hvis afstanden er for stor, vil fit være for at tabe.
  • Afhængig fylde dine læber, kan du nødt til at justere den overordnede form af ringen. Nogle mennesker kan lide en stram pasform, der trykker kødet af læben. Andre mennesker foretrækker en løsere følelse og udseende.
 9. 9
  Kreativt tilpasse din nye læbe ring. Selv om mange mennesker vil være tilfredse med wiren ringen alene, er der mange kreative ting, du kan gøre for at gøre din ring mere interessant og attraktiv.
  • Brug de små metal slangekrøller fra knækkede eller forældede smykker til at krydre din læbe ring. Placer slangekrøller på wiren, så de kun er synlige på ydersiden af ​​ringen. De vil skabe en mere kompliceret udseende, men du ikke ønsker, at disse små bidder af metal til at ende op på indersiden af ​​din mund.
  • Oprette tre eller flere ringe, og slutte sig til dem sammen med håndværk wire til at danne en læbe ring klynge.
  • Brug dine læbe ringe i forening med slangebid eller andet organ dekoration omkring munden.

Advarsler

 • Bær din falske læbe ring i to timer maksimum første gang du sætter det på. Efter denne tid, nøje undersøge de områder i og uden for munden. Hvis du bemærker overdreven rødme eller værre, en lille slid, ikke sætte ringen på igen, indtil skamplet rydder op.
 • Hvis rødme eller betændelse fortsætter mere end én dag, lave en aftale for at se en læge. Du kan være allergisk over for metallet, eller ringen kunne forårsage irritation af en anden grund. Du ønsker ikke at få en infektion.

Ting du behøver

 • Tunge saks (eller wire cutter).
 • Standard tænger (eller kanal låse).
 • Spidstang.
 • 60 grit sandpapir eller grovere.
 • Plast-eller metalstang til at forme.