Wkadk

Hvordan til at passe nyligt huller i ørerne

Når du får dine ører piercet, er det vigtigt at tage sig af dem ordentligt, så de helt helbrede, før du begynder at bære bøjlerne og dinglende øreringe, du har venter i dit smykkeskrin. Hvis dine ører bliver smittet, er du nødt til at lade piercing tæt op igen. Lær at tage sig af dine nyligt huller i ørerne og se efter tegn på, at du måske nødt til at søge lægehjælp.

Steps

Hvordan til at passe nyligt huller i ørerne. Fjern ikke starteren øreringe indtil dine piercinger er helet.
Hvordan til at passe nyligt huller i ørerne. Fjern ikke starteren øreringe indtil dine piercinger er helet.

Håndter piercinger med omhu

 1. 1
  Fjern ikke starteren øreringe indtil dine piercinger er helet. Når du først får dine ører piercet, piercing tekniker indsætter starter øreringe. Disse øreringe er lavet allergivenlige materialer og specifik type stilling designet til at være sikkert at holde i ørerne på ubestemt tid. Hvis du fjerner dem tidligt, kan dine piercinger lukke eller helbrede forkert.
  • Hvis dine piercinger er på dine øreflipper, kan starteren øreringe normalt fjernes efter seks uger.
  • Hvis dine piercinger er i din brusk, kan starteren øreringe normalt fjernes efter otte til tolv uger.
 2. 2
  Rør ikke dine ører ofte. Unødvendig håndtering af dine piercinger kan føre til infektion. Rør dem ikke, medmindre du rense dem. Hvis du har brug for at røre ved dem, vaske dine hænder med antibakteriel sæbe først.
 3. 3
  Vær forsigtig med elementer, der kunne snag din øreringe. Hatte, tørklæder og andre elementer, der kan fange på dine øreringe skal bæres med omhu. Undgå emner som høreværn eller stramme kælke, der lægger pres på dine ører.
  • Hvis du bære et slør, skal du vælge et stof, der ikke vil hage nemt. Prøv at bære meget løs slør, og ikke bære det samme slør flere gange, uden at vaske det.
  • Vær forsigtig, når du ændrer tøj, især hvis du lægger på et stof, der er let hænge fast.
 4. 4
  Lad ikke andre stoffer røre dine ører. Undgå at få shampoo, balsam og andre hårprodukter på ørerne, da ingredienserne i disse produkter kan føre til en infektion.
  • Du kan placere en plastik sandwich pose over begge ører til at beskytte dine piercinger, mens du er i bad.
  • Må ikke svømme i en pool med nyligt huller i ørerne, medmindre du har dækket dem med vandtæt materiale. Prøv at holde hovedet over vandet så meget som muligt.
 5. 5
  Prøv at sove på ryggen. Sove med øret mod puden kan irritere dine piercinger, ud over at være smertefuld.
  • Hvis du har svært ved at sove på ryggen, så sørg for din pudebetræk er ren hver nat. Bakterier fra din pillowcase kan få overført til din piercing, som kan forårsage en infektion.
  • Du kan også bruge t-shirt trick for at undgå infektion: dække din hovedpude med en ren t-shirt og erstatte det natlige.

Rengør piercinger

 1. 1
  Vask dine hænder med antibakteriel sæbe. Dette er et vigtigt skridt, da du nemt kan overføre bakterier til dine ører med fingrene. Sørg for, at de er rene, hver gang du rører dine ører.
 2. 2
  Dyp et stykke vat eller vatpind i rengøring løsning. Brug salt-baserede sæbe leveres af tekniker, der gennemborede øret eller en anden betød specielt til behandling af piercinger.
  • Brug ikke sprit, hydrogenperoxid eller antibakterielle salve. Disse indeholder ingredienser, der hæmmer din hud celler fra regenererende og healing.
  • Bruge en havsalt opløsning som et alternativ til en butik-købte rengøringsmiddel. Brug 1/8 teskefuld kosher salt per 8 ounce vand. Brug ikke bordsalt, som indeholder iodid.
 3. 3
  Swab piercing med mættet vat eller serviet. Rengør både foran og bag på piercing, og sørg for hele området bliver dækket med rengøring løsning.
 4. 4
  Drej ørering. Drej forsigtigt ørering to eller tre gange for at sikre, antiseptisk bliver inde i piercing. Dette forhindrer også piercing fra helbredelse til stramt omkring hullet.
 5. 5
  Brug en ny stykke vat eller vatpind til den anden side. Smid applikatoren du brugte til at rense den første piercing, og bruge en ny til din andet øre.
 6. 6
  Rens dem tre gange om dagen. Må ikke springe en rengøring, især i de første par uger efter at du får dine ører piercet. Det er vigtigt at desinficere ørerne ofte, da skidt og snavs fra luften, ud over de naturlige stoffer, der produceres af øret, kan irritere piercing og føre til en infektion.
  • Rens dine ører efter at have taget et bad eller brusebad, hvis shampoo eller balsam kom ind i piercing.
  • Rens dine ører efter svømning eller svedtendens under en udendørs aktivitet.

Hold øje med tegn på infektion

 1. 1
  Check for rødme og hævelse. Disse symptomer er normalt for de første par dage efter at få en piercing, men hvis de ikke gør stilne hurtigt efter det, kan du have en infektion eller en allergi.
  • Hvis ørering føles stram, kan du bare nødt til at trække ørering kobling væk fra din lap lidt. Hvis smerten ikke går væk efter at trække det tilbage, se en læge.
  • Problemer forårsaget af allergiske reaktioner kan normalt nemt løses ved at fjerne piercing. Imidlertid vil dette medføre hul til at helbrede op igen.
  • Hvis du vil gemme piercing, se en læge, som vil være i stand til at behandle dit øre og rådgive dig om, hvorvidt det er nødvendigt at tage ud piercing.
 2. 2
  Se en læge, hvis du oplever alvorlige symptomer. Pus udledning, overdreven kløe, rødme og ekstrem smerte er tegn på en infektion. Enten fjerne ørering straks selv, eller hvis det er for smertefuldt, have en læge fjerne det. Badning den inficerede øret med antibiotisk salve og bandage det, indtil det er helet.
 3. 3
  Straks søge pleje, hvis øreflippen tårer. Hvis dine øreringe spidser på noget, og får din øreflip at rive, skal du måske sting. Gå til en øjeblikkelig pleje center eller skadestue for at få øret behandles med det samme.

Fortsat pleje

 1. 1
  Fjern din starter øreringe. Når dine ører har helet, som vil tage seks til ni uger, kan du bytte din starter øreringe. Bær post-stil øreringe for de første seks måneder for at sikre, at din piercing hul ikke vil strække sig ud fra tunge øreringe. Efter seks måneder, kan du bære hoops og dinglende øreringe.
  • Når du ændrer øreringe, notere dit øre reaktioner på forskellige metaller. Nogle mennesker er følsomme over for andre metaller end guld, sterling sølv.
  • Platin er et andet godt allergivenlige valg for dem med hud følsomheder eller allergi.

Tips

 • Det bedste tidspunkt at gøre det er over vinteren eller foråret break, så du kan give dine ører en pause, men ikke sveder og svømning så meget som du ville gøre, hvis det var sommer pause!
 • Hvis du planlægger at få dine ører piercet, så prøv at gøre det før weekenden, så du kan hvile i løbet af de første par dage.

Advarsler

 • Gå til en professionel piercer at få huller i ørene. Sørg for, at det udstyr, de bruger, er sikker og sanitære.