Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en anden piercing i øret

Vil du have en ny piercing eller et nyt sæt af piercinger i ørerne, men dine forældre er strenge og barske? Læs dette, og det kunne være i stand til at hjælpe dig.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en anden piercing i øret. Overvej, hvorfor dine forældre ikke ønsker du at få nye piercinger.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en anden piercing i øret. Overvej, hvorfor dine forældre ikke ønsker du at få nye piercinger.
 1. 1
  Overvej, hvorfor dine forældre ikke ønsker du at få nye piercinger. Spørg dem høfligt, hvis du kan have en anden, og hvis de siger nej, så spørg dem hvorfor roligt.
 2. 2
  Forklar dem, hvorfor du ønsker piercing snarere end at sige, "det ser cool" eller "so-og-så forældre tillod det", kan de være mindre villige til at sige "ja". Men hvis du har været overvejer det i lang tid, fortælle dem hvor længe.
 3. 3
  Hvis det trækker linjerne med religiøse grunde ikke engagere sig i samtalen.
 4. 4
  Men hvis dens anden slags spørgsmål, som penge eller personlig præference (såkaldte "gammeldags" idealer), diskutere løsninger. Spar op din ydelse eller lønsedler for at vise dem, at du er villig til at gå på kompromis, du betale, hvis de underskriver.
 5. 5
  Hvis de er bekymret for dit helbred, skal du finde undersøgelser på internettet, der viser, hvordan korrekt udført piercinger og ordentlig pleje vil mindske risikoen for infektion.
 6. 6
  Vis dem en liste over gode piercing steder, god hygiejne. Dette er en stor tid til at vise dem, at du har gjort den forskning: forklare, hvorfor nåle er bedre end piercing kanoner osv.
 7. 7
  Hvis du glemmer at tage sig af dine ører, eller rense øreringe, eller glemmer at bære øreringe mv., Dine forældre sandsynligvis ikke tror, ​​du er ansvarlig nok til at have en anden piercing.
 8. 8
  Tilbyd at bare bære små stolper i modsætning til dangly øreringe eller bøjlerne. Måske dine forældre vil give i, hvis piercing er mindre mærkbar.
 9. 9
  Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, og dine forældre stadig ikke budging, roligt acceptere, hvad de siger, og slip det. Prøv igen, når du bliver ældre.

Hvis du har lavet en piercing uden din forældres vide det

 1. 1
  Undgå dine forældre uden at gøre det indlysende.
 2. 2
  Når du er i nærheden af dem, sidder på den modsatte side, hvor du har din piercing.
 3. 3
  Hvis de spørger dig om det siger "åh, det er bare en ridse / bums / skønhed stedet / etc."
 4. 4
  Find en stud du har lyst til midlertidig. Når piercing er helet, kan du tage det ud og vælge smykker, du virkelig ønsker.

Tips

 • Bare husk, hvis de vil bare ikke give efter, være rolig og moden om det. Hvis du er moden om det, vil det vise dem, at du kan være et skridt tættere på at få det.
 • Hvis alt andet fejler, er du lovligt at få piercinger på din egen ved 18 (16 i Storbritannien og i Canada). Genoverveje det så, trods alt, kan du ikke ønsker det så dårligt dengang. Når du er 18, er der juridisk intet dine forældre kan gøre, hvis du beslutter dig for at få en anden øre piercing (eller piercing eller tatovering).
 • Hvis dine forældre siger "nej", og du stomp off og smide en raserianfald, vil det kun vise dem, at du ikke er alvorlig.
 • Det centrale er at bevare et køligt, nøgtern tilgang. Dette vil vise dem modenhed og respekt.
 • Du må ikke sige "du ikke forstår mig", fordi chancerne er, de har været i en lignende situation.
 • Informere dem om, at de fleste steder, piercinger er billige.

Advarsler

 • Forældre kan ikke lide at blive sammenlignet med andre forældre, holde sig væk fra dette argument.
 • Denne vejledning kan ikke arbejde for alle, som forældre og situationer er forskellige i hvert enkelt tilfælde.
 • Nogle forældre kan have meget dybe problemer med piercinger, anfægter ikke disse. Det er respektløst.