Wkadk

Hvordan man laver en falsk navle piercing

Vil du ønsker at gøre det til at ligne du har en navle piercing, uden faktisk at få en? Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan man laver en falsk navle piercing. Find en stick-on rhinestone eller beskære tilbage fra en ørering stud.
Hvordan man laver en falsk navle piercing. Find en stick-on rhinestone eller beskære tilbage fra en ørering stud.
 1. 1
  Find en sølv perle. Perlen kan være plast eller metal, men det skal være lille nok til at passe inde i navlen. Du kan købe beaded halskæder billige på Walmart for en dollar. (Du kan skære en ud for en perlerække af Mardi Gras perler.)
 2. 2
  Find en stick-on rhinestone eller beskære tilbage fra en ørering stud. Stick-on rhinestones sælges til en masse butikker i storcenteret, og de har lim påføres bagsiden, så det vil forblive på din hud. Alternativt kan du bruge en tang til at skære tilbage fra en stud ørering (sørg for at det er helt fladt på ryggen, så du ikke stikke dig selv).
 3. 3
  Sæt smykker stykke lige over navlen. Hvis du bruger en stick-on stykke, behøver du ikke nødt til at finde lim. Hvis du har lavet din egen smykke, brug ånd tyggegummi, søm lim eller organ lim for at få det til at klæbe til din hud. Selv simple Elmers lim vil arbejde, hvis du ikke har det, så du kan lave din egen pasta ud af mel og vand.
 4. 4
  Lim perlen i din navle. Da de fleste mennesker ikke vil se denne side, kan du få en lidt kreativ med din lim. Du kan stadig bruge de metoder, der er anført ovenfor, eller prøv tandpasta. Prøv at sætte det i den øverste del af navlen, så det ser ud som det er knyttet til smykker.
 5. 5
  Lad din falske navle ring tør. Må ikke mase eller flytte brikkerne i et par minutter, mens limen tørrer. (Hvis du bruger almindelig lim det skulle blive klæbrig temmelig hurtigt, og det vil normalt forblive på plads for lang tid.)

Tips

 • Nogle butikker sælger magnetiske falske ringe, eller clip-on navle ringe. Disse vil sandsynligvis blive sat bedre.
 • Her er et link til en hjemmeside, der sælger falske krop smykker. Såsom magnetiske pigge & klip på mave ringe. ----------------- >> http://bodyjewelryfactory.com/leather-bracelets.html
 • Hvis du har en outie, hvilket gør det til at ligne du har en navle ring vil blive sværere. Hold dig at rydde klæbestoffer og placere brikkerne omhyggeligt.

Advarsler

 • Brug ikke super lim.
 • Hvis limen sårer dig, når du trækker det ud sætte lotion på det.

Ting du behøver

 • Stick-on smykker
 • Sølv perle
 • Stud øreringe (valgfri)
 • Tænger (valgfrit)
 • Klæbemiddel (spirit tyggegummi, søm lim, krop lim eller tandpasta)