Wkadk

Sådan får dine ører piercet

Øre piercinger kan være svært og / eller svagt smertefuldt. Denne artikel bør hjælpe med at få dine ører piercet, men sørg for du forskning piercing først.

Steps

Sådan får dine ører piercet. Hvis personen har følgende medicinske tilstande, ikke udfører øre piercing uden at tjekke med en læge.
Sådan får dine ører piercet. Hvis personen har følgende medicinske tilstande, ikke udfører øre piercing uden at tjekke med en læge.

Standard brugsanvisninger

 1. 1
  Hvis personen har følgende medicinske tilstande, ikke udfører øre piercing uden at tjekke med en læge: HIV, hepatitis, betændelse i øret, epilepsi, hud sygdom eller lidelse, diabetes, åbne sår, rifter eller hudafskrabninger i området, modermærker eller vorter i området, med kredsløbsproblemer (højt eller lavt blodsukker), eller en disposition keloid ardannelse.
 2. 2
  Flyt håret væk fra begge ører.
 3. 3
  Vask hænder.
 4. 4
  Få øre piercing pistol klar. (Rør ikke starteren studs med bare hænder.)
 5. 5
  Clean øreflipper med spritservietter (og eventuelt stikke lette medicineret puder). Lad lapper tørre.
 6. 6
  Markér piercing sted på hver øreflip med en kirurgisk markeringspen. Rengør med spritservietter og redo evt. Brug ikke nogen anden type pen eller blæk.
 7. 7
  Ved hjælp af et spejl, at varemærkerne er endnu bekræfte.
 8. 8
  Placer ear-piercing pistol på øret, hvor du gerne vil gennembore.
 9. 9
  Klem på aftrækkeren. (Det er ikke muligt at gennembore langsomt.)
 10. 10
  Slip aftrækkeren langsomt.

Øre piercing efterbehandling

 1. 1
  Rør ikke dine ører med uvaskede hænder.
 2. 2
  Rengør nye piercinger tre gange om dagen, og også efter svømning eller vask håret. Vær forsigtig, når du bruger parfume eller hårspray. Derefter vende dine øreringe lidt i begge retninger, men også frem og tilbage, for at forhindre dem i at klæbe til øret. Sørg for, at de ikke er for stramme, ikke trykker på øret, og er ikke indlejret i øret.
 3. 3
  Fjern ikke starter stud for 4-6 uger eller 8-12 uger for brusk piercinger.
 4. 4
  For de næste 6 måneder, slid kun høj karat guld eller kirurgisk rustfrit stål øreringe. For de næste 6-12 måneder, slid altid nogle type ørering at undgå hul lukning.
  • Starter studs bør overlades i ørerne af spædbørn i mindst 8 måneder for at forhindre, at hullet lukning natten på grund af væksten.
  • Hvis der allergiske reaktioner varer mere end 24 timer, skal du kontakte en læge. I tilfælde af øre brusk piercinger, fjernes piercing smykker samt konsultere en læge.

Tips

 • Fjern ikke øreringe i løbet af din helbredelse.
 • Keep Calm når at få dem gjort.
 • Prøv at have det gjort ved en ordentlig guldsmed. Hvis du har det gjort af en pistol, sikre, at det er steriliseret på forhånd.
 • Brug færdigblandet saltvandsopløsning, hvis muligt.

Advarsler

 • Dine ører kan blive smittet, så tage sig af dem!
 • Hvis du har følsom hud, være omhyggelig, når du vælger øreringe fra butikker som Forever 21, Claires, Icing og andre billige smykker butikker. Billige metaller kan inficere følsom hud på ørerne, og på nogle mennesker kan slå dem grønt!
 • Mall butikker vil gennembore spædbørn, mens mange fagfolk kræver, at du være mindst 16. Nogle vil dog gennembore kamre af nogen gammel nok til at sige, at de vil have dem og synes ansvarlig nok til at tage sig af dem, måske som unge som 7 (med forældrenes tilladelse).

Ting du behøver

 • Voksen værge (hvis under 18, eller 16 i UK)
 • Viden, stedet er ren og troværdig