Wkadk

Sådan får du en klipning, der passer til din personlighed

Det er svært at udtrykke dig selv på enhver skole, især uniformerede eller religiøst orienterede dem-men din frisure kan formidle noget om dig, fra anarkistiske til kunststuderende. Lær at style dit hår for hver dag, hurtigt og du er halvvejs der.

Steps

Sådan får du en klipning, der passer til din personlighed. Afgøre, hvad din hårfarve er (bare kontrollere i et spejl), og hvilke komplimenter det.
Sådan får du en klipning, der passer til din personlighed. Afgøre, hvad din hårfarve er (bare kontrollere i et spejl), og hvilke komplimenter det.
 1. 1
  Afgøre, hvad din hårfarve er (bare kontrollere i et spejl), og hvilke komplimenter det. Prøv på en ensartet eller casual outfit af den type, du ville have på, og dække krave med et håndklæde, hvis du bruger en pomade, striber farvestof eller gel.
 2. 2
  Brainstorm, hvad du ønsker at formidle. Hår kan være et nyttigt lærred uncut, men hvis du ønsker det kortere eller længere du måske lyst til at prøve et snit et par måneder forud for den egentlige skole åbningsdatoen at se, hvordan du kan lide det.
 3. 3
  Saml dine leverancer. Rent hår (Men ikke alt for ren, måske vasket i går aftes er godt), er en indlysende nødvendighed, og alle andre grundlæggende styling produkter (Gel, mousse, hår lotion eller balsam) er gode, plus eventuelle tilbehør, du kan vælge at bære.
 4. 4
  Sæt dig ned foran et spejl, og en del dit hår. Træk langt hår, hvis du ønsker det indrettet som eller dæmpe et hår børste og køre det igennem dit hår til at tæmme frizzes. En lige del er godt for klare hud, men det henleder opmærksomheden på din næse og læber, som måske ikke være godt på en dag, hvor du har en massiv zit, for eksempel. Vælg din side efter din ansigtsform, og du kan finde mere om det andre steder.
 5. 5
  Tal med en stylist eller et familiemedlem om, hvordan man vælger detaljer om din frisure. Længe, ​​kan glat hår brug for ekstra vedligeholdelse eller flere brusebad tid, og kort hår er dog mindre arbejde, ofte en besværet, hvis du ønsker at klæde sig ud.
 6. 6
  Style dit hår, hvordan du kan lide det, men ikke alt for ekstreme. Dye jobs bør ske på en salon og krøllejern bør bruges med omtanke, hvis overhovedet.
 7. 7
  Tal med nogen oplevet på striber dit hår. Dit hår siger meget om dig, på godt og dårligt. Lang, kan lige sort hår på en normalt bleg, fair person, give folk indtryk af, at du Goth eller deprimeret, men flaske blonde bølger på en lille, normalt udseende pige ser helt falsk. Afrikansk-europæiske piger kan style deres hår på samme måde, uden problemer, men meget let farvet, glat hår, kan sende en besked om, at du forsøger at se alt for preppy. Korte frisurer som en bob er ofte opfattes som lidet piget, men kortere kan mere maskuline snit gøre folk tror på dig som en drengepige, og at du ikke kan lide at rede alle dine hår!
 8. 8
  Må ikke gøre det alt for omfattende. Husk-10 minutter eller mindre er godt for hårstyling, hvis du tager mere-du vil være for sent til skole, arbejde eller hvor du er på vej hen.

Tips

 • Pandebånd er søde, for ikke at nævne de tæmme lange Lokker.
 • Forsøger at gå til en frisør stedet for at skære det derhjemme. De er mere professionel, og du måske ikke lide det haircut, at du fik derhjemme.
 • Når du sætter dit hår op i en knold eller en hestehale, binde det tilbage med en bue eller et tørklæde i stedet for en almindelig gammel hår slips at gøre det ser mere nuttet.
 • Smukke ben er søde og billige. Du kan dekorere gamle ben fra mall eller fra garage salg med maling, perler eller blomster.
 • Lidt tonet spiking gel tilføjer Sass til almindelig pandehår. Vær sikker på at tjekke med din uniform regler først!

Advarsler

 • Udtryk dig-men ikke gå overbord med clips, nåle eller striber, der kan forringe en mere kompliceret stil.
 • Må ikke bleges dit hår alene-få hjælp!
 • Hvis du ønsker at glatte dit hår med en flad jern, sørg for at anvende en varme-beskyttelse gel eller hårspray før glatning det, fordi varme tørrer dit hår op og gør den falde ud, hvis du ikke er forsigtig.