Wkadk

Hvordan til at skære en mands hår

Der er mange variationer til dette tip, men for dem, der ikke foretrækker den "skål" cut eller barbering ham helt skaldet, er her en god mulighed.

Steps

Hvordan til at skære en mands hår. Fugt håret generøst før opskæring og håndklæde tørt.
Hvordan til at skære en mands hår. Fugt håret generøst før opskæring og håndklæde tørt.
 1. 1
  Fugt håret generøst før opskæring og håndklæde tørt.
 2. 2
  Kam hår at fjerne eventuelle sammenfiltring og få en idé om, hvordan og hvor at skære.
 3. 3
  Trim bagsiden af hovedet først, og få det nice skarpe linje med en lille klipper. Brug også omkring ørerne. Rådfør fyr om hvor kort han gerne det.
 4. 4
  Comb håret fremad og gøre en imaginær linje ned gennem midten af hovedet, som om det var i mellem hans øjne adskiller højre fra venstre side.
 5. 5
  Træk håret op i mellem fingrene, hvor din imaginære linje, og skæres til den ønskede længde (normalt så høj som din finger er imod hans hoved).
 6. 6
  Efter at skære hele din linje, kam hår frem igen og begynde på selve forsiden af hovedet. Du bør bemærke længden forskel, hvor du bare skære.
 7. 7
  Brug det som din guide, gør en anden "line" til enten højre eller venstre for originale og begynde at skære igen, som beskrevet i ovenstående trin.
 8. 8
  Kam en sidste gang efter hele hovedet er blevet trimmet. Kig over at sørge ingen pletter var forpasset, eller at røre op nogen områder lidt mere.
 9. 9
  Congrats! Du har netop afsluttet din første mænds cut!

Tips

 • Det er altid bedst at have din mand brusebad efter en klippe, og inden jeg går ud, at få alle disse bittesmå hår off hans hals, ører, etc.
 • Næste gang, når du går til salonen, tage lidt tid til at observere, og måske endda tage noter på, en frisør klippe en mands hår. Dette er den bedste måde at lære på.
 • Få tips fra din favorit frisure magasin.

Advarsler

 • Uanset om dette er din 1. gang eller 100. opskæring hår, er du forpligtet til at skære dig selv før eller senere. Vær forsigtig med hensyn til, hvor dine fingre er i forhold til saksen (se ud for personens ører såvel).

Ting du behøver

 • God kvalitet (skarpe) saks
 • Comb (bøde og / eller bred tandet)
 • Clippers med vedhæftede filer
 • Band-aids for nogen "klipning" uheld, just in case.