Wkadk

Hvordan at skære en fade haircut

Den fade haircut er en populær, flatterende stil, der omfatter enhver form for nedskæring i hvor håret er forkortet nær halsen og gradvist bliver længere nær toppen af ​​hovedet. Gøre lidt forskning for at finde ud af hvilken type fade, du ønsker, og derefter bruge klippere og et par barber saks til at klippe fade. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Steps

Hvordan at skære en fade haircut. Finde ud af hvor kort at klippe håret.
Hvordan at skære en fade haircut. Finde ud af hvor kort at klippe håret.

Planlægning af haircut

 1. 1
  Finde ud af hvor kort at klippe håret. Fade haircuts er typisk korte, selv summede nær nakken. Håret gradvist bliver længere på bagsiden og siderne af hovedet, og det er længst på toppen af ​​hovedet. Enhver form for gradvis overgang fra kort til lang betragtes som en fade, så før du begynder, er det vigtigt at vide, hvor kort du vil have den korteste del, og hvor længe den længste del skal være. Overvej disse særprægede fade haircut stilarter:
  • En Caesar fade: Caesar fade skæres meget kort i ryggen og på siderne med en lidt større længde på toppen. Håret på toppen er kæmmet fremad, snarere end skiltes, og de korte pandehår typisk fejet til side.
  • En høj og stramme: En høj og stramme haircut er næsten barberet på siderne og i ryggen, med en kort hætte af summede hår på toppen. Det er en populær militær stil.
  • A Princeton: Denne type frisure er en tomme eller to lange på toppen med en gradvis fade til en kortere længde i ryggen og på siderne.
  • En fauxhawk: Denne nedskæring er ligesom en Princeton, men med en skarpere fade. Den øverste er ganske lang, og bagsiden og siderne er summede eller barberet.
 2. 2
  Beslut hvor for at starte fade. Alle har en anden præference for hvor håret skal fade fra længere kortere. Fade typisk starter ved ørerne og bliver kortere ned til halsen. Fading på ørerne smigrer fleste hovedformer, men du bør tage følgende faktorer i betragtning at personliggøre cut:
  • Hvis personen hår er finere nogle steder end i andre, skal fade begynde hvor håret tekstur ændringer (så længe der er tæt på ørerne). Dette vil gøre det lettere at skabt et blandet look.
  • Hvis personen har en hvirvel i håret, der ville gøre det vanskeligt at falme på et bestemt punkt på hovedet, planlægger at starte fade umiddelbart over eller under det.

Skæring af en kort fade

 1. 1
  Brug neglesaks. Brug neglesaks til en tæt cut resulterer i en jævn, pæn effekt, er mere vanskeligt at opnå med en saks. Brug af en anden vagt indstilling for hver længde - # 3 for toppen, # 2 for begge sider, og # 1 for halsområdet - er den bedste måde at skabe en høj og stram eller anden kortere stil. Denne metode kaldes ofte 1-2-3 metode.
 2. 2
  Start med # 3 vagt. Indstil klippere til # 3 guard længde og buzz hele hovedet, herunder top, sider og ryg, således at hver del af håret er en ensartet længde. Arbejde mod den vifte af håret til at opnå en ensartet klipning.
 3. 3
  Skift til # 2 vagt. Begyndende i ryggen, håret klippe i lodrette strøg fra halsen mod kronen, stopper lige kort af kronen, således at håret på toppen af ​​hovedet er tilbage lang.
  • Når du nærmer dig krone med hvert slag, trække sig tilbage lidt så hårlængder fade sammen gnidningsløst. Gør det samme på siderne af hovedet, der tager sig at trække sig tilbage i samme højde omkring hovedet.
  • Blend alle ujævne linjer ved at gå tilbage over dem med # 2 vagt.
 4. 4
  Afslut med # 1 vagt. Start ved nakken og arbejde i opadgående strøg mod midten af ​​bagsiden af ​​hovedet. Træk lidt at blande kortere hår med længere hår. Fortsæt rundt i hovedet, trækker tilbage i samme højde i hvert område.
 5. 5
  Undersøg cut. Hvis der er nogen pletter, der er ujævnt, for kort eller for lang, gå tilbage over dem med passende clipper vagt. Barbere håret fra halsen til at skabe pæn kant nederst hårgrænsen.

Skæring en lang fade

 1. 1
  Brug en kombination af sakse og klippere. Mere komplicerede fade haircuts som Cæsar og Princeton kræver anvendelse af mere end ét værktøj. Konceptet er det samme - længere på toppen, kortere i siderne og i ryggen - men metoden til at opnå længere fade udseende er helt anderledes.
  • Befugtning længere hår kan gør det nemmere at arbejde med. Har den person, hvis hår du skærer shampoo hans eller hendes hår og dup dem tørre med et håndklæde, før du går i gang.
 2. 2
  Trim bunden. Denne gang starte ved at trimme bunden af ​​hår, der starter ved nakken og bevæger sig opad. Brug en kam til at løfte dele af hår mellem din pege-og langfinger. Dine fingre bør tilpasses lodret med hovedet. Brug en saks til at trimme den del af håret stikker ud mellem fingrene. Fortsat indsamle små sektioner af hår og trimning dem til samme længde indtil bagsiden af ​​håret er blevet trimmet fra nakken til lige under ørerne.
  • Hvis den person, hvis hår du skærer ønsker summede hår på bunden af ​​fade, skal du bruge # 3 vagt på Clippers at trimme hår fra nakken til lige under ørerne og linjen mellem dem omkring bagsiden af hovedet. Brug opadgående strøg og trække sig tilbage gradvist lige før du når frem til øret linjen.
 3. 3
  Flyt op til siderne og bagsiden af hovedet. Ved hjælp af samme metode, du brugte til at samle dele af hår mellem fingrene og klippe håret stikker ud fra dem, arbejde omkring siderne af hovedet og området over øret linjen på bagsiden af ​​hovedet. Denne gang side fingrene væk fra hovedet lidt, så mindre hår stikker ud fra dem.
  • Vinkel saksen lidt, så de følger den skrå af hovedet. Peger spidserne af saks mod hovedet, snarere end lidt væk, vil resultere i en urolig udseende snit.
  • Når du er færdig med den anden del af fade, undersøge håret. Det bør være kortere rundt om halsen og op til øret linje, og lidt længere over øret linje og lige under kronen. Ret eventuelle pletter, der ser urolig ved omhyggeligt trimme dele af hår med saks, altid vinklet til at følge den skrå af hovedet.
 4. 4
  Trim toppen. Løft sektioner af håret lige op fra toppen af ​​hovedet, så spidserne af håret stikker ud mellem din pege-og langfinger. Klip spidsen af ​​håret med en saks. Fortsæt trimning håret på toppen af ​​hovedet på denne måde, indtil du har trimmet det hele til den samme længde.
  • Undersøg fade fra kronen område på bagsiden af ​​hovedet. Er fade glat? Hvis ikke, skal du bruge en saks til at udjævne tingene ud. Husk at holde fingrene lodret i stedet for vandret, for at forhindre en trappe effekt.
  • Tjek forsiden af ​​håret. Er pandehår trimmet til den korrekte længde? Vær ekstra omhyggelig med at trimme pandehår og bakkenbarter pænt.
 5. 5
  Undersøg klipning. Comb håret, så har personen tjekke siderne og tilbage for at sikre at han eller hun er tilfreds med den måde, det viste sig. Hvis det er nødvendigt, fugte håret igen og brug saks til at udjævne det ud på steder, hvor det ser urolig.

Tips

 • Du vil ikke være i stand til at anvende nøjagtig den samme teknik eller sekvens i at skære for alle. Når du begynder at skære, vil du se alle former for hårtyper og afhængigt af den type, du vil mærke, at du bliver nødt til at justere din teknik. Bestemmelse af den nøjagtige formel, der virker på hvert hoved vil tage tid. Med nok praksis, vil du være i stand til bare at se på håret og vide, hvad de kan forvente.

Ting du behøver

 • Professionel kvalitet neglesaks (med mindst 3 justerbare vagt længder)
 • Barber saks
 • Barber kam
 • Mirror