Wkadk

Sådan date en college girl

Så er du dating en pige i hendes senior år i high school. Hun kandidater og går på college, men det er stadig tæt nok til dato nemt. Problemet er, at du pludselig konkurrere med folk 2, 3, endda 4 år ældre end dig. Hvordan konkurrerer?

Steps

Sådan date en college girl. Spild ikke din tid sammen.
Sådan date en college girl. Spild ikke din tid sammen.
 1. 1
  Bryd stereotyper. De fleste gymnasier har et stort flertal af preppy eller på anden måde overensstemmende, rent snit, traditionelle studerende organer. De preppy dem er som regel i intercollegiate sport og har deres eget broderskab / sorority. Det centrale er ikke at forsøge at passe ind med deres stil til at holde op, men opretholder en stil, der er ægte, og at skille dig ud fra de tusindvis af overensstemmelse elever hun vil være omgivet af. Hvis du er betragtes som en af ​​dem preppy mennesker, ikke bare begrænse dig selv til denne type mennesker. Hvis du kan lide en person, der er en gangsta eller nørd eller whatnot, gå videre.
 2. 2
  Går alle ud. Nogle universitetsstuderende vil nærme sig en pige i en beruset stupor. Det virker nogle gange, og kan sandsynligvis være humoristisk til piger. Men du er nødt til at sætte dig ud. Blomster, kort, serenading, hver kliché romantisk værktøj til din rådighed, skal anvendes. Dette vil også give hende noget sødt at sammenligne med berusede frat kids hårdtslående på hende. Dette vil give dig den øvre hånd mest sandsynlige. Men der er en fin linje mellem "romantiske" overdone og. Du er nødt til at komme ud som moden som - hvis ikke mere end - de fyre hun ser hver dag.
 3. 3
  Aldrig overgive sig. College tidsplaner kan være hektisk, og studere intens, så forventer ikke at kunne hænge ud så meget som du kunne i high school. Træn datoer langt i forvejen. Hvis hun har at omlægge i sidste sekund, være forstående, hun er nok lige så ked af som du er.
 4. 4
  Spild ikke din tid sammen. Gør dit bedste for at gøre hvert øjeblik hun tilbringer med dig den bedste del af hendes dag. Dit mål er at sikre, at hun ikke har noget at tænke over, for at sikre hun slapper af og at hjælpe med at lindre stress af college. Selv små håndbevægelser sagen.
 5. 5
  Lad hende vide af dine fremtidige planer, mål og ambitioner. Da hun er travlt med at arbejde hen imod hendes fremtid, er det godt at lade hende vide, at du har fået dit øje på din, også.
 6. 6
  Ikke at være jaloux er nøglen. Hun har brug for at vide, at du har tillid til hende og pleje om hende, selvom du ikke kan se hende så ofte som du måske gerne. Ingen kan lide en alt for klæbende kæreste.

Tips

 • Fungerende jaloux eller kæmper med hende om, hver gang hun ikke besvarer hendes telefon, vil ikke gøre noget godt. Hun sandsynligvis netop forladt sine forældres hus og er på sin egen for første gang, og hun vil ikke have nogen andre fortælle hende, hvad de skal gøre.
 • Giv aldrig op. Tider kan være hårdt, kan du ikke se hende meget, men det vigtigste er naturligvis at gøre de øjeblikke, du har sammen magisk.
 • Og noget at huske om travle mennesker i almindelighed: de har ikke så meget tid til at klæde sig pænt at se deres bedste. Dette kan tage hårdt på en ung kvindes tillid. Hvis du giver hende en undskyldning for at klæde sig, ser smuk, og føler virkelig godt om sig selv hver gang i et stykke tid, har du bliver den eneste person, der virkelig gør hende føle sig speciel. Hvis du kan få hende til at føle sig smuk, selv når hun ikke er alle klædt op og gjort op, så gør du det endnu bedre.
 • Hvis du sørge for den bedste del af hendes dage er, når du er sammen med hende, og hun stadig lossepladser dig, så prøv at forblive i kontakt med hende, fordi måske, bare måske, vil hun indse, hvor meget hun så frem til den tid, du har brugt sammen.
 • Dette vil blive arbejde så sørg for, at hun er værd.
 • Modenhed er nøglen! Dette er den største ting du konkurrerer imod.

Advarsler

 • Du vil måske få nogle modenhed ved at lade hende gå, hvis det bliver for svært at holde forholdet i gang. Det er fuldt ud muligt at stunt din egen følelsesmæssige vækst ved at holde på for stramt.
 • Aldrig fortælle hende om din situation. Så vidt hun er bekymret, er du helt sikker på du kan holde hende glad gennem college. Hvis du handler moden og uanfægtet af de nye situationer, bør tingene arbejde sig ud.