Wkadk

Hvordan til dato din bedste ven

Så du er faldet i kærlighed med din bedste ven, og du kender til en kendsgerning, at din bedste ven elsker også dig. Godt med en delikat situation som denne, skal du så meget hjælp som du kan få til at gøre beslutningen og overgangen fra venner til at par køre problemfrit. Alder betyder ikke noget, så du kunne være 13 eller 30 og alle disse regler vil gælde!

Steps

Hvordan til dato din bedste ven. Tænk bare hvor længe du har været venner.
Hvordan til dato din bedste ven. Tænk bare hvor længe du har været venner.
 1. 1
  Tænk bare hvor længe du har været venner. Hvis du, for eksempel, havde været nære venner i to år, du er to år frem i at kende hinanden, og to år mere komfortabel med hinanden. Især hvis du var den type venner, som fortalte hinanden alt, der har følgende samtale med dem bør ikke være svært eller skræmmende. Bare tag en dyb indånding, og husk, at de stadig vil være din ven, uanset hvad.
 2. 2
  Hvis du allerede har oprettet dine følelser for hinanden, godt job og springe dette trin. Men for dem der ikke har, skal du samle dine tanker sammen og tage et kig på din opførsel over for hinanden i den seneste tid. Har du været åbenlyst flirter med hinanden? Har en eller begge af du har lavet kommentarer om dating og bliver et par? Hvis ja, så er det betryggende i at lade dig tage det næste skridt og fortælle din bedste ven dine følelser.
 3. 3
  Flyt fremad i dit forhold. Hvis du ikke har brudt kontakten barriere ved dette punkt, begynde med at gøre det på det fysiske aspekt af dit forhold.
 4. 4
  Start ud langsomt. Du er stadig bedste venner, teknisk, så lad gamle vaner ændrer sig. Bare opgradere dem. Når du har denne dato officielt, bare være dig selv. De faldt i kærlighed med deres bedste ven, ikke en fremmed. Undlad venligst at holde det i tankerne. Hvis du har brudt kontakten barriere ved dette punkt, er du velkommen til at vise nogle kærlighed. Selvfølgelig afhænger det hele af dig og dine mere end vens grad af komfort med hinanden og fysisk kontakt selv.
 5. 5
  Husk, at nogle vaner IKKE kan fortsættes på i dette nye forhold. For én, ikke gå på om knuser du brugte til at snakke om, når du stadig var venner. Hvis de kunne lide dig al den tid og holdt sig sammen, mens du talte om knuser derefter forestille sig, hvordan de ville føle nu, da I to er et par! Hvis du skal fortsætte disse vaner, finde en anden til at tage deres plads som bedste ven i disse områder.
 6. 6
  Må ikke være bange for at spørge dem, hvad ting, de kan lide eller ikke kan lide. For eksempel, hvis nogen tidligere mennesker, du var involveret med ønsket duften af ​​parfume eller cologne betyder det ikke nødvendigvis, din nuværende vilje. Husk, selvom du måske har været venner i et stykke tid, betyder ikke, du vil vide, eller endda huske hver eneste detalje om dem. Selv de mennesker, du finde dig selv nærmest til at lære noget nyt om dig hver dag. Så du skal ikke føle sig akavet at spørge dem om deres præferencer.
 7. 7
  Du kan allerede kender deres familie, forudsat at du har været bedste venner længe nok. Hvis ikke, har du endnu mere grund til at møde dem. Men hvad nu hvis du mødte dem én eller to gange? Hvordan kan du håndtere den kejtethed, der kan komme næste gang du mødes? Du skal blot være høflig og selv, ligesom du var, da du var kun bedste venner med din betydelige andre.
 8. 8
  Regler om telefonopkald ikke gælder for dig som et par. Nogle mennesker siger, at telefonopkald mellem par kun skal vare et par minutter eller fyr vil ende i "venne-zonen", fordi hans kæreste vil begynde at fortælle ham alt. Nå tilsyneladende fyr i dette forhold formået at få ud af "venne-zonen", så det burde virkelig ikke noget. Hvis du to er seriøs omkring forholdet, det gør ingen forskel længden af ​​opkaldet.
 9. 9
  Behandle jer gerne du virkelig er et par. Hvis du siger, at du er, men gå på kun optræder som venner, vil det forvirre jer begge og irritere den anden person. Og endelig, så glem ikke at lade dem vide, at du elsker dem. Mange mennesker glemmer, at de ikke skulle sige "jeg elsker dig", medmindre de mener det... Men hvis de mener det, bør de sige det en masse.

Tips

 • Glem ikke at udtrykke din kærlighed.
 • Du endelig fået, hvad du har drømt om. Være glad og nyde øjeblikket!
 • Må ikke flipper hende ud.
 • Fortæl ham / hende, hvorfor du elsker ham / hende.

Advarsler

 • Vær ærlig.
 • Det kan være akavet i starten, men det akavet, fordi du gør det på den måde.
 • Hvis du siger du et par BE et par.
 • Kend dine grænser.
 • Hvis en grund kommer, at det ikke virkede, kan du prøve at sige noget lignende "Vi kan sagtens lade som om det aldrig er sket." For at bevare dit venskab, hvis din bekendelse ikke helt går som planlagt.