Wkadk

Sådan charme en dame

Charmerende en dame er det første skridt til at starte et forhold - dette vil vise dig, hvordan at få opmærksomhed af kvinden eller pige, du gerne vil vide bedre.

Steps

Sådan charme en dame. Dernæst være sexet, men alligevel uopnåelige.
Sådan charme en dame. Dernæst være sexet, men alligevel uopnåelige.
 1. 1
  Vær selvsikker. Hvis du ikke er sikker, kan du komme ud som svag, hvilket ikke er sexet overhovedet.
 2. 2
  Dernæst være sexet, men alligevel uopnåelige. Du behøver ikke at være Hugh Grant eller endda Brad Pitt til at være sexet. Sexet er tillid og en aura, du sender. Den leveres med selv-kærlighed (ikke narcissisme, dog). At være sexet er blot at være uden for rækkevidde og komfortabel i din krop. En dejlig smil er altid godt, som det er at have en dejlig duft. (Mennesker reagere på de 5 sanser - vigtige sanser for du vil være duft og berøring).
 3. 3
  Vedrørende touch, lade hende vide, hvordan du føler subtilt. Rør hendes arm, når du joke (se nedenfor for oplysninger om humor) og sørg for at få øjenkontakt. Tal til hende med dine øjne. Det er ikke svært, det kræver blot at tænke og kigge på hende (i hendes øjne selvfølgelig) samtidigt.
 4. 4
  Gør hende smil. Foretag vittigheder. Gå med din personlighed. Hvis du ikke er naturligvis en tegneserie, ikke føler sig presset til at være morsom. Men gør hende til at grine er godt.
 5. 5
  Være sjovt! Klasse klovne er meget populært at pigerne i gymnasiet. Og sjove fyre er stadig elsket af kvinder, som de bliver voksne selv. Hvis du kan gøre nogen bryder ud i latter, eller ukontrollerbart griner, såsom at få griner tårer, ryster med grin, eller falder over, så du har allerede fået det.
 6. 6
  Vis intelligens. Kvinder værd dating værdsætter et sind. Manifestere dine kompleksitet. (Hvis du ikke er smart, kan du læse...). Dumhed er kedeligt. Være klog som du er specielt. Klogskab er vittig og humoristisk, en yderst attraktiv egenskab, så uanset hvad du gør ikke skjule det. Men vær forsigtig med ikke at bruge, at mange sexistisk, racistisk, eller enhver fordomme vittigheder, da de dybt kan fornærme og samlet såre folk, og kan ende med at gøre dig til at ligne en idiot.
 7. 7
  Vis interesse, men som sagt ovenfor, være uopnåelig. Vis, at du har selvtillid, og du behøver ikke hende for lykke.
 8. 8
  Har du en holdning. Gå med, hvad din personlighed er. (Aldrig ændre sig for nogen, medmindre du såre andre eller dig selv). Hvis du er oprørske, ikke skjule det. Brug den til at være uopnåelige.
 9. 9
  Være sund. Du behøver ikke på nogen måde har brug for at have en seks pack. Hygiejne er vigtig. Spis godt
 10. 10
  Må ikke være uhøflig. Dog lidt ignorerede hende vil gøre hende spørgsmål. Lidt er nøglen! Vis venlighed.
 11. 11
  Demonstrer din talent. Hvis du er en skuespiller, bede hende om at hjælpe dig med at huske dine linjer. Talent er sexet.
 12. 12
  Mest af alt, hvis denne kvinde er simpelthen ikke interesseret i dig, gå videre, fordi der er millioner af mennesker i verden venter på din kærlighed. Også, hvis du ikke har lyst til at spille "spillet" til charme hende, være ærlig. Fortæl hende, hvordan du føler, hvis tvunget. Ærlighed er prisværdigt.

Tips

 • Narkotika er simpelthen ikke en mulighed i at opretholde tillid til at charme hende. Må ikke være afhængig af narkotika til tillid.
 • Ambition er elsket af kvinder.
 • Klæde sig passende (ingen kan lide at se boksere hængende ud af bukserne).
 • Self-kærlighed og tillid er nøglen.
 • Bære et jakkesæt, hver gang du ved, du vil se hende. Style kan gøre hele forskellen, og alle piger elsker jakkesæt. Skjorter (skjorter med formelle halsbånd) er fint, hvis du ikke ønsker at bære et jakkesæt.
 • Lugter godt (Axe eller tag) ikke for meget, da det kan fornærme.

Advarsler

 • Hvis hun ikke er interesseret, hun er ikke interesseret. Drøvtyggende er ikke nødvendig.
 • At være uopnåelig, er godt, så længe det holder dig fra at være klæbende eller leder desperat, men ikke lege med nogens følelser. Hvis hun er interesseret i dig, og du virkelig kan lide hende, ikke spille sind spil. Være oprigtig, ikke foregive. Dette er en generel regel for alle. Det er knusning til virkelig at lide nogen og bliver blæst væk fra, bare fordi denne person ikke ønsker at vise følelser.
 • Kan du ikke lide en anden pige på samme tid, fordi pigerne kan finde ud af ting meget let.
 • Elsk dig selv. Begrænse, hvor meget du "elsker dig selv", dog kan du komme ud som egoistisk, hvis du elsker dig selv for meget.
 • Forsøg ikke at komme med sine venner, det er en stor fejltagelse. Som nævnt ovenfor "Piger elsker ambition" gøre det til din ambition om at være sammen med hende, ikke bare være sammen med nogen.