Wkadk

Hvordan til at fange en piges øjne


Nogensinde spekuleret over, hvordan at gøre denne smukke pige varsel en som dig? De fleste piger er tiltrukket af de samme slags ting.

Steps

Hvordan til at fange en piges øjne. Aldrig gøre noget ulækkert foran piger, nogensinde.
Hvordan til at fange en piges øjne. Aldrig gøre noget ulækkert foran piger, nogensinde.
 1. 1
  Start med fysiske fremtoning først, fordi det er ikke kun for piger. Du kan ikke ligne en gris, og ønsker at tiltrække en pige på samme tid.
 2. 2
  Aldrig gøre noget ulækkert foran piger, nogensinde. Hun kunne lige er begyndt at kunne lide dig, og du forkæle alt ved eller pruttet foran hende! Piger mere end sandsynligt ikke vil være i nærheden af ​​nogen ulækkert.
 3. 3
  Brusebad hver eneste dag. Rengør altid dine armhuler og sørg ingen lugt kommer ud af dem.
 4. 4
  Shave. Piger ikke nogensinde gerne se bittesmå overskæg eller små skæg. (Der er en lille undtagelse fra denne regel - Når du kommer til det punkt, at du kunne vokse en fipskæg. eller skæg, hvis hendes far behandler hende godt og har facial hår, kan det være en attraktiv ting til hende) Prøv også at bære dit hår lidt lang, men ikke passere jawline eller du vil komme ud som ikke tager sig af dig selv, aldrig barbere dit hoved. Du skal bare ligne en baseball. (Endnu en gang er dette "fusk-stand" også. Hvis du trygt kan ligne en baseball, kan du stadig være attraktiv. Bare ikke gør det for at være en poser)
 5. 5
  Bær en dejlig aftershave. En god ildelugtende fyr altid får pigens opmærksomhed, selv om de ikke kan se dit ansigt.
 6. 6
  Være høflig. Aldrig sige noget uhøflig eller dårlige eller sværger og aldrig snakke om sex eller noget relateret til det. Husk, at ligegyldigt hvor grim du er, vil hun altid beundre dig, så længe du er høflig. Bare opføre sig som en sand gentleman for en gangs skyld!
 7. 7
  Hvis du ved, at hun kan lide en bestemt ting, som du også gør det, bringe det op i en samtale. Siger, at hun er iført en t-shirt med dit yndlingsband på det, ville det være en god samtale starter! Bemærk: ALDRIG forsøge at lide noget, som hun kan lide bare for at have noget til fælles. Hvis hun kan lide noget, kan du tjekke det ud, men foregiver ikke at kunne lide det. Du kunne blive hooked ind at gå til en Britney Spears koncert eller noget.

Tips

 • En pige kan lide en fyr, hun kan være komfortable omkring, så være rart for hende!
 • Piger vil have nogen, de kan læne sig op ad, når de er triste og nogen til at beskytte dem og elsker dem.
 • Piger kan lide og fyre, men du nødt til at være romantisk, og også!
 • Aldrig gøre eller hvis pigen ikke kan lide det, så hun vil bare ikke have tillid til dig mere.
 • Hvis du ser hende rundt i byen gå i samme retning som dig, og har en ven gå ved siden af ​​dig, nudge ham, mens pigerne ser og fnise.
 • Hvis du er, ikke bekymre dig! Nogle piger som dette, og synes det er nuttet! Bare sørg for du er ikke bange for at spørge hende ud, når du er temmelig sikker på, hun kan lide dig.
 • At være et menneske betyder ikke, du er nødt til at leve uden følelser. Udtrykke dine følelser og fortælle hende, hvor meget du hende.

Advarsler

 • Der er stadig kan være nogle piger, der ikke vil føle på samme måde som du gør. Husk der er masser af fisk i havet.