Wkadk

Hvordan til at kalde en fyr

Er du nervøs imponere den fyr du kan lide, når du kalder ham? Må ikke bekymre dig, bare følge disse trin og opkaldet skal gå godt!

Steps

Hvordan til at kalde en fyr. Før du ringer, så sørg for du rent faktisk har en grund til at kalde ham.
Hvordan til at kalde en fyr. Før du ringer, så sørg for du rent faktisk har en grund til at kalde ham.
 1. 1
  Før du ringer, så sørg for du rent faktisk har en grund til at kalde ham. Lektier, du mødte ham tidligere, nødt til at bede ham noget, osv... Og finde en god måde at bryde isen.
 2. 2
  Sørg for at du har en dejlig roligt miljø, hvor du får en god modtagelse på din telefon. Det er svært at tale og lyde sød, mens skrigende ind i telefonen, fordi han ikke kan høre dig eller dine venner taler for højt.
 3. 3
  Hvis du normalt ikke taler meget, eller er virkelig nervøs, lave en liste over ideer til at snakke om, der involverer hans interesser eller hvad du ønsker at tale om. Undertiden kan du få bange og glemme alt, hvad du ville sige.
 4. 4
  Indled samtalen. Undgå akavet tavshed ved at stille ham et spørgsmål, når du har lyst til en akavet tavshed kommer til at ske. Spørg ikke et ja / nej spørgsmål, ligesom, kan du lide bowling. Stille ham et spørgsmål, der kræver et langt svar, som, whats din favorit del in-indsætte hans yndlings film-og hvorfor? Hvis han ikke er en rigtig genert person, så lad ham tale.
 5. 5
  Hvis han begynder at tale en masse om noget, han er sandsynligvis virkelig begejstret om det, og han kan lide det. Få ham tale om dette for at løsne ham op, og det er godt at vise, at du er interesseret i ham.
 6. 6
  Laugh på hans vittigheder og stille ham spørgsmål om sig selv. Spørg ham om sine interesser. Spørg ham ting som hvad hans favorit fodboldhold er, eller hvilken slags musik, han kan lide.
 7. 7
  Prøv at forholde sig til ham og finde ligheder. Så brug disse ligheder senere. Hvis du ønsker at stille ham på en date, og du ved, du kan begge lide horror-film, så spørg ham i biografen for at se den nye skræmmende film!
 8. 8
  Hvis han er optaget, bede ham om at ringe tilbage til dig, skal du ikke tilbyde at kalde ham tilbage.
 9. 9
  Når du er færdig med samtalen, og det var en succes, foreslår et andet opkald eller mødes et sted at holde hans interesse.

Tips

 • Hvis du føler en en tavshed kommer på virkelig snart, og har kørt ud af spørgsmål, så afslutte samtalen. Det er bedre at slutte på en god note snarere derefter have ham husker, "oh yeah, det sidste telefonopkald endte med en pinlig tavshed." Hvis det ender akavet, kunne han blive mindre villige til at kalde igen.
 • hvis han er travlt, og kan ikke kalde dig den næste dag eller noget, have enten IM eller e-mail som en sekundær kilde.
 • Prøv at være dig selv, ikke nogensinde være falsk eller forsøge at handle som en person, du ikke er. Du vil ligne en poser.
 • Hvis han ikke lyder interesseret, ikke får mad, så spørg ham flere spørgsmål, men ikke være et skadedyr! Må ikke spørge ham personlige ting som "Har du en kæreste?" eller "Har du haft nogen problemer siden sidst?". Det vil lyde stalkerish.
 • ALDRIG sms og ham og bare være som "Kan jeg ringe til dig lidt tid?" der vil lyde dum.
 • Må ikke tale om noget, som han kan naturligvis ikke stå. Ikke alle fyre er interesseret i, hvad dine venner sladder om.

Advarsler

 • Må ikke kalde når du har travlt. Han vil ikke lide det, hvis du spiser, kæmper med din lillebror eller kører omgange, mens du prøver at tale med ham. I stedet finder en tid, hvor du er fri og sidde og kalde ham.

IKKE konstant kalder ham. Han får irriteret og ignorere dig everytime.

Ting du behøver

 • En telefon
 • Hans nummer
 • Ingen distraktion
 • Confidence
 • Og selvfølgelig, fyr en