Wkadk

Sådan at skille sig ud på sociale sammenkomster og fester

Har du nogensinde får træt af at være, at en person på den part, der sidder alene i hjørnet ser alle andre danse, chit-chat, få nye venner og have det sjovt? Alle ønsker at ved sociale arrangementer og fester en gang imellem. Ja, selv de generte dem! Hvis du er generelt en, kan nogle af disse ting synes svært at gøre i første omgang. Ingen grund til at svede! Det er normalt. Når man presser sig selv til at gøre det én gang, du `ll opdager dig selv at gøre det mere og mere. Det vil alle begynde at komme naturligt. Før du ved af det, du `ll være festens midtpunkt!

Steps

Sådan at skille sig ud på sociale sammenkomster og fester. Bær en sjov, lyse outfit.
Sådan at skille sig ud på sociale sammenkomster og fester. Bær en sjov, lyse outfit.
 1. 1
  Være velplejet . Sørg for at du overvældet, før det bliver til begivenheden! Rengøring / personlig hygiejne er afgørende. (Piger:. Brug naturligt udseende makeup, overdrive det vil ikke virke) Brug deodorant, børste dine tænder, rense dine ører, sat på en behagelig duft af netop din smag, gå til salonen og få en ny frisure, voks dine øjenbryn, få en manicure / pedicure. Giv dig selv en sjov nyt udseende, der passer til din personlige stil.
 2. 2
  Bær en sjov, lyse outfit. Sørg for at det gør du føler dig smuk! Dette kan helt sikkert øge din selvtillid og gøre folk bemærke dig.
 3. 3
  Blive fortrolig med dig selv. Vær dig selv. Være frisindede. Må ikke være for selvbevidst! Vær selvsikker. Hvis du ikke er - foregive du er sikker. Dette kan betyde, at udfordre sig selv på måder, du aldrig tænkt på før, men du vil blive overrasket over, hvor godt det kan gøre du føler, når du gør det. Når man taler med nogen, tror ikke om dig selv eller hvad den anden person måske tænke dig, medmindre de giver dig underlige udseende. Det kan gøre dig mere nervøs, og det kan vise. men fokuserer på den anden person i stedet. Stil spørgsmål, smile, være opmærksom på, hvad de siger, og se dem i øjnene.
 4. 4
  Smile lyst! Dette er vigtigt. Altid at have et smil på giver ud positive vibes og gør folk føler sig mere komfortable omkring dig, og gør du ser mere imødekommende.
 5. 5
  Være høflig og venlig. Hvis nogen taler til dig, være interesseret i, hvad de har at sige. Nod lejlighedsvis smide i en "Yeah", "Uh huh", "Jeg ser", "Oh cool" eller noget, der tyder på, at du rent faktisk lytter til dem, og ikke falde i søvn. Hvis du kan lide nogen sko, fortælle dem! Kompliment mennesker. En god tanke om nogen er værdiløs, medmindre det er sagt højt. Du skal dog ikke være falske! Må ikke sige, at du ligesom en persons nye frisure, hvis du synes, det er klamt. Være reel og ærlig. Dine tanker vil blive værdsat.
 6. 6
  Prøv at tale med alle. Må ikke altid forvente, at andre indlede samtalen. Hvis de ikke føler nogen vibes der kommer fra dig, chancerne er, de vil ikke være alt for interesseret i at tale med dig, enten. Så, tale med folk! Spørg, hvordan de laver, hvis de er at have en god tid indtil nu, hvis de løb ind i nogen venner, hvad der er nyt i deres liv siden sidst osv. ikke holde sig til én gruppe af venner hele tiden (men don ' t droppe dem enten). Flytte rundt lidt, så prøv at interagere med så mange mennesker som muligt. Som for de mennesker, du ikke kender -. Smile lyse, gøre øjenkontakt, gør samtale og vise dem, at du er en person med en awesome personlighed, der er værd at kende. En vigtig regel at gøre gode samtale er ikke at være enig med alt, hvad de siger. Du er en person. Udtrykke dine meninger! Også folk elsker at tale om sig selv. Så lyt til dem, når de taler til dig!
 7. 7
  Har en. Vide hvornår man skal være alvorlig, men revner en joke en gang imellem, eller bruger din wit kan helt sikkert lette stemningen. Del en sjov situation, du har været i. Laughs er en af ​​de bedste måder at tiltrække en menneskemængde. Det vil også gøre folk husker dig som en sjov person, de kan lide at være omkring!
 8. 8
  Gør noget uventet. Hop i poolen, buste løs på dansegulvet som ingen ens watching, knække en dum joke, være vittig, spille en practical joke på en person, gå amok! Dette vil gøre folk husker dig - og at du er der kunne muligvis være højdepunktet af begivenheden! Må ikke overdrive det, dog. Du kan risikere at kigge opmærksomhed sultet eller lidt over toppen. Være original og smagfuld, ikke tåbelige og modbydelige.
 9. 9
  Lad løs, når du griner. En person griner højt, og en person, der ler højt får opmærksomhed. Tænk Cameron Diaz, hun har en berømt quirky grin. Griner vittigheder eller situationer viser en selvsikker, lys hearted sans for humor og gør andre ønsker at være omkring dig.
 10. 10
  Være glade samlet. For at opsummere det hele op, bare være glad! Smil, vær sød, grine, hvis nogen fortæller en vittighed. Dette giver dig et lykkeligere glød og fortæller mennesker, du er indhold og op til at have en god tid.

Tips

 • Entry: Hold en god kropsholdning. Stå op lige som du walking i. Prøv ikke at daske. Smil og gøre øjenkontakt. Kig rundt til en du kender. Hils dem, der genkender dig. Sig "hej", hvis du løber ind i nogen venner. Introducere dig selv til folk, du ikke kender.
 • Kropssprog kan bidrage til det første indtryk af andre om dig. Må ikke stå rundt og kigge på telefonen eller konstant ser optaget eller keder sig, vil folk ikke nærme dig. I stedet gå rundt, tale med folk, få venner og du vil være sikker på at skille sig ud.
 • Exit: Lad alle ved, du forlader. Tak værten og sige, at du havde en god tid. Sig "det var rart at møde dig" til folk, du lige har mødt. Smil som du gør din exit.
 • 'Outstaying din velkomst. Hvis du er med gamle venner, og du planlægger at sove, hvor du lander og diskutere nattens aktiviteter over morgenmad, er du i en af ​​de få situationer, hvor dette ikke gælder. I de fleste fest situationer, vil du blive husket på dit bedste, hvis du gør din indgang, socialisere, og gøre din exit før folk vil have dig til at forlade.

Advarsler

 • Prøver for hårdt at blive bemærket kan give bagslag. Andre mennesker vil vide, når du forsøger alt for hårdt, så du skal ikke skubbe det for meget! Lad det hele komme naturligt.
 • Husk, at du er der for at have en god tid, ikke bare for at imponere folk. Forsøger at "få bemærket" vil ikke give dig stor tilfredshed, hvis du ikke gør det for de rigtige grunde.
 • Forsøg ikke at være noget, du ikke er. Du behøver ikke at ændre dig selv for at blive bemærket, du bare nødt til at udfordre dig selv på nogle måder. Bare vær dig selv.
 • Må ikke være vanvittigt eller fjollet eller mennesker vil synes, du er lidt underlig. Men det er dejligt at have en god tid, bare huske at bevare roen, cool, og indsamles.