Wkadk

Hvordan man opbygger et socialt netværk

Et socialt netværk består af en gruppe af venner og bekendte, der deler samme interesser, karriere eller begge dele. Opbygning af et effektivt socialt netværk vil betyde, at du altid vil have kontakter til at hjælpe dig med dine personlige eller karriere bestræbelser.

Steps

Hvordan man opbygger et socialt netværk. Gå gennem din adressebog, dag planner, eller andre kontaktoplysninger for dine nuværende venner og kontakter.
Hvordan man opbygger et socialt netværk. Gå gennem din adressebog, dag planner, eller andre kontaktoplysninger for dine nuværende venner og kontakter.
 1. 1
  Gå gennem din adressebog, dag planner, eller andre kontaktoplysninger for dine nuværende venner og kontakter. Gør forbindelse med dem bare for at snakke. Emnet for samtalen er ikke virkelig vigtigt på dette punkt. Bare holde kontakten værker vidundere og vil tjene som grundlag for de næste skridt.
 2. 2
  Kast en fest. Enten en fødselsdagsfest eller blot en venlig mødes. Spørg alle dine nære venner til at komme og fortælle dem, at de kan bringe en gæst. Tal med alle til festen og få telefonnumre og kontaktoplysninger fra dem, du ikke kender, og at du deler fælles interesser med.
 3. 3
  Deltag en internet opslagstavle eller samfund, der fokuserer på et af dine interesser (såsom google;)). Indlæg om emnet og dele din viden. Hvis en person på opslagstavlen har lignende interesser, eller kan lære dig noget, så send dem en mail eller en privat besked, og lære dem at kende.
 4. 4
  Deltag bryllupper, begravelser og fester, som du er inviteret til. Der viser, at du interesserer dig for de mennesker i dit netværk, selv hvis du bare pop i og sige hej, vil forårsage dem, der er i din 'netværk' for at returnere det samme høflighed. Og kunne du møde andre mennesker der også.
 5. 5
  Send en ugentlig e-mail til nogle af dine mest værdsatte kontakter bare for at røre base. Spørg, hvordan de gør, hvordan deres familie er, hvordan deres job går. Være oprigtig!
 6. 6
  Overveje frivilligt arbejde og deltage i en sag, som du tror på. Måske en cancer eller AIDS gåtur eller fundraiser. Eller måske en politisk kampagne for en kandidat, som du deler politiske synspunkter med.
 7. 7
  Deltage i konferencer om de emner, du er interesseret i. Uanset om de er om teknologi, ski eller scrapbooking, vil du møde nye mennesker, der deler samme interesser.
 8. 8
  Start din egen gruppe. Dette kan være lidt af en skræmmende opgave, men hvis du starter din egen gruppe, uanset en internet bulletin board gruppe eller en faktisk mødes og hilse gruppe, vil folk komme til dig i stedet for dig at lede efter dem. Dette er en fantastisk måde at møde nye kontakter og venner.
 9. 9
  Skulle du være at søge et job, skal du ikke tøve med at fortælle alle i dit netværk om det. Sende genoptages til dem, du er tættest på eller dem, der deler interesse for erhvervslivet.

Tips

 • Aldrig 'irettesættelse' nogen, der er introduceret til dig. Du må ikke lide den måde, de klæder, handle, eller endda se, men en af ​​de personer i dit sociale netværk bekymrer sig om dem, så være meget høflig, når mødet med en ny kontakt. Du behøver ikke at holde kontakten med dem, men du skal være høflig - altid! Også, ikke være fordømmende, kan du blive møde nogen, der vil blive en af ​​dine bedste venner.
 • Må ikke være bange for at forlade din komfort zone. Hvis du er til en fest, ikke bare stå i hjørnet. Bare gøre small talk med folk. Snart vil du være i en fuldstændig blæst samtale, der kan føre til et tættere forhold.
 • ALDRIG kontakt gamle venner og forsøge at sælge dem noget, hvis du ikke har talt med dem i et stykke tid. Dette kan være en KÆMPE turn-off, og kan koste dig et venskab. Hvis du ønsker at dele en forretningsplan med en gammel ven, komme tæt på dem igen først.
 • Hav altid visitkort. De har dine kontaktoplysninger på dem, og er en nem måde at give dine oplysninger til personer, du ønsker at høre fra igen.

Advarsler

 • Hvis du er til en fest med alkohol, ikke drikker for meget. Du kan blive bondsk og uhøflige og ødelægge relationer snarere derefter bygge videre på dem.
 • Få at vide, og tillid til mennesker, før de giver for meget personlige oplysninger. Selv om de fleste parforhold vil være helt sikker, er det muligt at give for meget information til nogen, der i sidste ende kan forårsage personskade.