Wkadk

Hvordan til at administrere folk

Administrerende folk er meget mere en kunst end det er en videnskab. Der er ikke nogen hemmelig formel eller sæt af regler at følge. Som enhver sand kunst, det tager personlig stil og en ubarmhjertig vilje til at udvikle denne kunst.

Steps

Hvordan til at administrere folk. Befri dit sind af ordet "manager" og erstatte det med "leder".
Hvordan til at administrere folk. Befri dit sind af ordet "manager" og erstatte det med "leder".
 1. 1
  Befri dit sind af ordet "manager" og erstatte det med "leder". Ledere kræver ikke titler eller forfremmelser, er de mennesker, der inspirerer og motiverer uden hensyn til indstillingen eller teamet.
 2. 2
  Hold en god sans for humor. Det gør dig imødekommende, og det hjælper dig med at bevare overblikket. Må ikke tage dig selv alt for alvorligt. Alle sætter deres bukser på ét ben ad gangen.
 3. 3
  Husk, at dine direkte rapporter er mennesker. De er ikke ressourcer, og de er ikke menneskeligt Capitol. De er mennesker med familier, følelser og problemer. Det er ikke muligt at adskille arbejde fra hjemmet liv. Vær opmærksom på, at folk har personlige liv og gøre det bedste du kan for at være følsomme over for dem. Behandle alle som din lige uanset deres titel eller position. Husk at smile en masse og altid opretholde en behagelig attitude.
 4. 4
  Kend dine styrker og svagheder. Kend de stærke sider af dit team samt svaghed og give mulighed for forbedring.
 5. 5
  Har en klar plan for, hvad der skal gøres. "Ved at undlade at planlægge du planlægger at mislykkes." Indstil kort-og langsigtede mål.
 6. 6
  Være afgørende. Da bad om din mening, bør du have det godt gennemtænkt og præsentere det overbevisende. Du bør ikke vaffel eller stall. For store beslutninger, sætte en deadline, og har den beslutning, som den tid. Hvis nogen tilbyder et argument, der overbeviser dig om at ændre en beslutning, erkende det og omfavne den nye idé helt.
 7. 7
  Kommuniker dine forventninger. Put dem skriftligt når det er muligt. Beder om feedback fra de personer, du er førende. Vide, hvad de forventer af dig. Løse eventuelle uoverensstemmelser straks og tydeligt.
 8. 8
  Have en klar forståelse i dit eget sind af ting, du kan ændre, og de ​​ting, du ikke kan. Blot acceptere de ting, du ikke kan ændre, og ikke gælder nogen energi til dem, hvad-så-nogensinde. Derefter koncentrere alle dine anstrengelser på de ting, du kan ændre. Handlingsorienterede mennesker er altid eftertragtede og vellykket.
 9. 9
  Husk, at forskellige ting motiverer forskellige mennesker, og at folk vil gøre, hvad de har incitament til at gøre. Det er dit job at sørge for, at deres incitamenter matcher dine mål. For eksempel, hvis du betaler en bonus for folk til at producere et større antal brikker ikke blive overrasket, hvis kvaliteten begynder at lide til fordel for volumen.
 10. 10
  Fastholde tilliden hos alle i organisationen. Ledere har ofte adgang til mere information end andre medarbejdere. Det er bydende nødvendigt, at du aldrig forråde tillid virksomheden, din chef, dine ligemænd eller dine medarbejdere. Vær sikker på, at folk kan betro dig.
 11. 11
  Vær konsekvent. Dine handlinger og reaktioner skal være konsekvente. Du ønsker ikke at være den type leder, som alle spørger, hvad slags humør du er i, før de nærmer dig med et problem.
 12. 12
  At være fleksibel er meget vigtigt, og det ikke er i konflikt med at være konsekvente. Du skal være fleksibel til at ændre retninger, ændre regler og ændre ressourcer til at forblive konkurrencedygtige.
 13. 13
  Fokuser kun på løsninger og ikke på problemer. Folk drages mod løsninger orienterede individer.
 14. 14
  Leje langsomt og brand hurtigt. Tag din tid ansætte god kvalitet mennesker. Har flere mennesker interview og gøre grundig baggrund kontrol. Men når du har en forstyrrende personlighed eller person, som ikke udfører du nødt til at tage alle skridt for at slippe af med dem så hurtigt som muligt.

Video


Tips

 • Altid huske reglerne for målopnåelse. Mål skal være SMARTERE: specifikke, målelige, opnåelige, realistiske, rettidig, etiske og relevant.
 • Når konfrontere nogen, skal du sørge for kun at fokusere på deres handlinger. Typisk når nogen er konfronteret de vil reagere, som om det er et personligt angreb. Ved at fokusere på uhensigtsmæssig handling, det vil hjælpe dig med at holde samtalen mere professionelle
 • Må ikke være bange for at fejle. Hver gang du eller dine folk ikke det betyder bare, at du har opdaget en ting mere, der ikke virker. Det betyder, at du er et skridt tættere på noget, der vil arbejde.
 • Behandle spørgsmål direkte. Må ikke blive en politisk leder. Dette sker, når du har en person på dit team, som sender flere personlige e-mails, end de gør arbejde e-mails, så du opretter en afdeling politik, som du ikke kan bruge arbejde computere til personlig e-mail. Alle bliver straffet for én persons misbrug. I stedet tage spørgsmålet direkte med den person, der misbruger det privilegium. Lad dem vide, at de misbruger det privilegium, og hvis det ikke stopper med det samme disciplinære foranstaltninger vil blive truffet.
 • Aldrig fortælle nogen, at noget er umuligt. Alt er muligt givet nok tid og ressourcer. Du bør altid svare "Disse ting skulle ske, og det vil tage lang tid, og koster så meget."

Advarsler

 • Være klar over, at folk har personlige liv betyder ikke, du skal aldrig blive involveret med deres personlige liv. Fokus på din virksomhed forhold og samtidig holde for øje, at folk har personlige liv til at deltage til, er din bedste satsning. Undgå at give råd om personlige og forholdet spørgsmål.
 • Vær ikke bange for at indrømme, du var forkert. Alle begår fejl. Du vil med tiden gøre dem så godt. Når du gør det, indrømme det og lære af det. At begå fejl er altid acceptabelt. Gentage dem er ikke.
 • Husk, at du aldrig vil kontrollere folk eller begivenheder. I virkeligheden den eneste ting i dit liv, som du styrer, er dine egne handlinger. Brug dine handlinger til at motivere og inspirere. Spild ikke din tid på at forsøge at kontrollere folk. Det kan ikke lade sig gøre.