Wkadk

Sådan ligeglad

Har et problem folk er generer dig om, men du ved ikke, hvordan man skal reagere? Simply, er ligeglad!

Steps

Sådan ligeglad. Øv en passiv ansigt.
Sådan ligeglad. Øv en passiv ansigt.
 1. 1
  Øv en passiv ansigt: Ligesom vores følelser påvirke vores ansigtsudtryk, vores ansigtsudtryk gøre det samme for vores følelser. Hvis du åbner og strække din mund, vil du føle dig gladere. Hvis du rynke panden, vil du føle irriteret. Tilsvarende, hvis dit ansigt er passive, vil du føle mindre bekymret. Har en ven crack vittigheder, træk sjove ansigter og fornærme dig, mens du forsøger at opretholde en passiv ansigt. Hver gang dit ansigt reagerer på nogle stimuli i stedet for at forblive passiv, har din ven gentage stimuli (joke, fornærmelse etc.), indtil du ved, du kan med held opretholde en passiv ansigt trods hvad nogen gør.
 2. 2
  Ignorere spørgsmålet. Forhåbentlig vil den person belemre dig.
 3. 3
  Handle som der er noget mere vigtigt, du kunne gøre i øjeblikket. Der vil altid være noget bedre at tænke på (familie, karriere, mål, huslige pligter osv.).
 4. 4
  Holde tingene i perspektiv. Vil dette spørgsmål i et år? Ti år? Har du virkelig ligeglad med, hvad andre mennesker tænker om dig? Hvis svaret er ja, så tænk over, om du skal pleje, hvad de mener. Det meste af tiden, andre folks meninger er simpelthen, at: meninger. Hvis du kan gøre noget for at ændre din situation, fortælle dig at du kommer til at ændre det og arbejde hårdt snarere end moping om det. Hvis der ikke er en nem løsning, lad det roll off din ryg.
 5. 5
  Find noget andet at gøre, eller at bekymre sig om: Vi interesserer os tingene ikke ved deres absolutte betydning, men ved deres relative betydning i vores liv. Hvis du finder noget andet at tage fronten tidspunkt i dit liv, så andre ting vil naturligvis tage backstage.
 6. 6
  Gør intet. Tag en pause. Sæt nogle afstand mellem dig og kilde til bekymring eller bekymring.
 7. 7
  Sæt nogle fysiske afstand mellem dig selv og problemet. Forlad og gå andre steder.
 8. 8
  Hold en følelsesmæssig afstand, også. Mentalt tage dig ud af situationen. Lad det være en andens problem.

Tips

 • Uanset hvad du gør, ikke virker som det betyder noget. Dette vil gøre andre mener, at du er villig til at arbejde med dem, ødelægger enhver chance for at blive i stand til ligeglad.
 • Hvis alt andet fejler, undgå person. Hvis dette ikke er muligt (du bor i samme hus, gå til den samme skole, etc.), bare sige "Jeg er ligeglad om det", hver gang de konfronterer dig. Til sidst skal de indse, at du ikke kommer til at samarbejde.
 • Stoikerne fulgt denne filosofi. Læs om dem.

Advarsler

 • Der viser, at du er ligeglad måske næring til anden persons bestræbelser på at genere dig. Det sker med nogle mennesker.
 • Må ikke gå negative kommentarer om, hvad personen siger, fordi det viser, at du gør, ja, pleje.
 • Hvis noget virkelig betyder noget for dig, måske ikke omsorgsfuld ikke være den bedste fremgangsmåde. I stedet holder dit hoved og håndtere situationen, så godt du kan.
 • Dette er en midlertidig ting, før eller senere det problem, du forsøger at undgå, vil indhente dig.